שרשור בהצלחה לי בירפא ב' נפתח עכשיו

../images/Emo50.gif גבר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

150/6- מישהו אי פעם שמע על לחץ דם

כזה? עברתי הכל: הפסיכולוג, הראיה, השמיעה, אין לי גושים באשכים (סליחה על התיאור המטאפורי אבל ככה כתוב בדף), אבל כשצריך לבדוק לחץ דם- 150/60 - זה לא לחץ דם של בן אדם נורמלי!!! אז אני צריך ללכת 24 שעות עם מכשיר שמודד לחץ דם כל חצי שעה (כן, גם בלילה). הקטע המסוכן בכל זה שזה מכשיר במשקל 900 ג' (ככה כתוב), שממנו יוצא צינור שנכנס לי לבגדים ומשם ליד - וכך אני אמור לנסוע לירושלים - אם מאבטח היה רואה את כל החוטים שיוצאים ממני- 100% שהייתם קוראים עליי בעיתון. החזרתי להם את המכשיר אתמול, והם אמרו לי שיודיעו לי עד הגיבוש אם יש לי גיבוש |מחכה בקוצר רוח|.

גם לי כל השנים היה לחץ דם נמוך

אמנם לא כמו שלך, אבל נמוך- הרופא שם אמר שזה בגלל שהייתי לחוץ כנראה.

ilsites

New member
דווקא אצלי הוא אוהב לקפוץ.. =)

דיברתי עם איזשהו רופא והוא טוען שלחץ דם כזה בלתי אפשרי. אחרי שהייתי בצו ראשון והם מדדו לי 157 על 110 ואמרתי שהיית לי בעיית לחץ דם בעבר אז הם הפנו אותי ל-10 מדידות.. וזה מבעס לבוא לקפ"ח כל יומיים למדידות.. והיום גם עשיתי א.ק.ג..בונא.. אני בנאדם חולה =) בעיקרון אני רוצה להוריד לי קצת את הפרופיל ל-80 ומשהו כדי שאני אגיע לממר"ם. עם 97 אי אפשר להגיע לשם.. אלא אם כן אתה גאון.

אחותי בממר"מ |משוויץ|, אם אתה מספיק

חכם (ואני מניח שאתה חכם), נסה להתקבל לחמ"ן בשחקים, זה מאוד איכותי, וככה גם לא תצטרך להוריד פרופיל. *איזה לחץ דם בלתי אפשרי? שלי או שלך? (אני מניח ששאלת אותו על שלך...).

Mapisto

New member
יש לך עוד הרבה ללמוד

דבר איתי אייסיקיו 56448918.

יום ראשון- גיבוש טיייס!!!

אאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההה |שאגה|

למעלה