** שרשור בוקר - היום ה-102 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

סטיריקון9

Well-known member
בוקר טוב, צופה בהדר בשיחה עם פרידה כשנוכחים נועם, ומלאני הדר מנסה להסיר את הפלונטר שפרידה נמצאת בו לגבי מה שדני אמר בהסברים אינטיליגנטיים ובאמפטיה, אין אף אחד שם שיכול להביע באופן הזה אפילו לא מלאני. כך גם מסבירה את החיבוק שמשוייך לה ולעידן לא זוכרת את הנסיבות, אומרת שהייתה עצובה ולא היה שם שום דבר מעבר אבל פתוחה לביקורת מה זה עשה לאמילי ולעין הצופה כשמדובר בגבר מול אישה וצריכה לשים לב לזה. אולי טאקט היא אומרת שהיא אדם מאוד חם לא רואה בזה מיניות. אז מעבר לזה שהיא גרופית מתלהבת ולא חסרות לה מגרעות כמו לכל אחד, בעיני היא ממש דמות להערכה כשמנקים את כל רעשי הרקע שהיא עושה "והליכלוכים"

נערך לאחרונה ב:

Wor1_

Active member
מי שאל את הדר על הסיטואציה במיטת שיזוף עם עידן?
הגמורה הזאת לא זוכרת למה היא הייתה עצובה באותו יום.. חשבה זה בגלל ריב עם מלאני🤦‍♀️

מי שאל את הדר על הסיטואציה במיטת שיזוף עם עידן?
הגמורה הזאת לא זוכרת למה היא הייתה עצובה באותו יום.. חשבה זה בגלל ריב עם מלאני🤦‍♀️
ברור שהיא לא תזכור מפני שזה לא היה אותנטי. זה היה רק בגלל שמלאני בכתה ועידן ניגשה אליה, אז לא נעים נעשה סצנה עצובה.

סטיריקון9

Well-known member
+-
ברור שהיא לא תזכור מפני שזה לא היה אותנטי. זה היה רק בגלל שמלאני בכתה ועידן ניגשה אליה, אז לא נעים נעשה סצנה עצובה.
מה נורא בעובדה שהרגישה בודדה ורצתה גם תשומת לב וחיבוק? וצריך גם לדייק, היא זוכרת את המקרה לא את הנסיבות ושהייתה עצובה. זה קרה אחרי שמסרו להם מידע מבחוץ שנוגע למציאות שהם מנותקים ממנה. לא מבינה את אפס הסלחנות והעלילות כלפיה בגלל שלא סובלים אותה, בסופו של דבר לא פגעה במודע באף אחד. היא עצמה מסבירה באופן אינטיליגנטי את התנהגותה ומודה שלפעמים חסרת טאקט אבל היא אדם חם שאוהב לחבק וזה לא מיני כמו שנופלים עליה. וגם דיברה על זה עם אמילי. לצפות ולדייק זה הכי מתבקש

נערך לאחרונה ב:

Wor1_

Active member
+-

מה נורא בעובדה שהרגישה בודדה ורצתה גם תשומת לב וחיבוק? וצריך גם לדייק, היא זוכרת את המקרה לא את הנסיבות ושהייתה עצובה. זה קרה אחרי שמסרו להם מידע מבחוץ שנוגע למציאות שהם מנותקים ממנה. לא מבינה את אפס הסלחנות והעלילות כלפיה בגלל שלא סובלים אותה, בסופו של דבר לא פגעה במודע באף אחד. היא עצמה מסבירה באופן אינטיליגנטי את התנהגותה ומודה שלפעמים חסרת טאקט אבל היא אדם חם שאוהב לחבק וזה לא מיני כמו שנופלים עליה. וגם דיברה על זה עם אמילי
כי היא לא אמינה
סותרת את עצמה
הרי ליוסי דאז דיברה על הסיטואציה בזלזול
כאילו אמילי היא איזה ילדה קטנה שזה בכלל הפריע לה

סטיריקון9

Well-known member
כי היא לא אמינה
סותרת את עצמה
הרי ליוסי דאז דיברה על הסיטואציה בזלזול
כאילו אמילי היא איזה ילדה קטנה שזה בכלל הפריע לה
בעיקר רואה עקביות בטענות וחוסר דיוק כשמדובר בה בגלל האנטי החזק... ושוב גם אם הגיבה ליוסי כך כלפי הטענה זה לא בזלזול היא אדם מחבק וחם ומי שלא אוהב אותה נותן לזה פרוש שיטחי וגם לא אמין בטעונים. גם אם הכל באובר ויש לה מגרעות יש מי שיכול לראות ברגישות מעבר ולא נופל להשמצות מיותרות.

Wor1_

Active member
בעיקר רואה עקביות בטענות וחוסר דיוק כשמדובר בה בגלל האנטי החזק... ושוב גם אם הגיבה ליוסי כך כלפי הטענה זה לא בזלזול היא אדם מחבק וחם ומי שלא אוהב אותה נותן לזה פרוש שיטחי וגם לא אמין בטעונים. גם אם הכל באובר ויש לה מגרעות יש מי שיכול לראות ברגישות מעבר ולא נופל להשמצות מיותרות.
זה היה בזלזול
אני זוכרת את הנימה
וזה עוד היה אחרי שהיא ואמילי ליבנו את העניין מה שהופך את זה לעוד יותר מגעיל מצידה..

סטיריקון9

Well-known member
לגבי מלאני שנאמר שמעצימה נשים, תמוה בעיני שסיפרה בגלוי כ"כ ופתוח בנסט על החבר שלה והקנאה המוגזמת שלו, הוא התחרפן שעבדה כברמנית, היא מספרת בקטע שחוטפת ממנו מליון פרצופים ושאלות מה לבשה מי התחיל איתה? וללבוש בגד ים הייתה דרמה מבחינתו הוא פרימיטיבי. דני שואל: אם אביב לא מרשה לה לצאת לבלות? קובי מחט אומר בואי לא נייפה את המציאותזה קשה לבני זוג איך זה קשור ליכולת להיות עם בגד ים או לא? מריאנה האחות עונה שהוא לא אסר עליה, הם הגיעו להסכם. זה היה בקטע מצחיק עדי הימלבוי שואלת: איך את מסבירה שזה בקטע מצחיק אני לא הייתי מתייחסת לזה בצחוק אם מישהו רוצה שאלבש פחות חשוף אם מישהו אומר לי... מריאנה זה ויכוח שהיה שם בקטע מצחיק וככה בנות מדברות עדי: זה לא נשמע לי מצחיק כ"כ ולמה זה צריך להיות דיון. מריאנה: יש שם בריכה הם הגיעו להסכמה הוא לא אסר עליה זה דיון שעלה והכל בסדר. בהמשך מריאנה מפרטת למה מגיע לה לזכות והם מציינים שהיא מראה הרבה אנושיות ונפתחה.זה מצב מביך ביותר, מבינה שאריאנה מתגוננת זה לא משאיר לאחיות ברירה אלא לרכך את הסיטואציה אבל מאחר ומלאני הוציאה את השד באופן ברור כ"כ קשה למצוא נסיבות מקלות. זה נושא שצריך להפתר לא לעיני כולם קודם בינם לבין עצמם לקרובים להם ולאנשים מקצועיים, זה חמור אי אפשר להתעלם, מצד אביב הוא לא נוכח ולא עושים כדבר הזה, אולי בחדר האח מול אנשי מקצוע...זה בעייתי בכל הבט

נערך לאחרונה ב:

נטעאפרת

Well-known member
מצד אחד מודה שהרגשתי ממש אי נוחות מהאופן שמלאני תיארה את התגובות של אביב, מאידך בגדי הים של מלאני לא בדיוק מהצנועים ביותר, ולשכב על שפת הבריכה עם החלק האחורי פונה אל הברכה והבנים שבתוכה, זה מרמז שהדברים הם באמת לא כפשוטם. אם לבין הזוג זה מאוד מפריע, ואת נכנסת לבית שצופים בו רבים, יש מרחב בחירה. מודה שמלאני לא ברורה לי ולא מצליחה לקרוא אותה.​

סטיריקון9

Well-known member
מצד אחד מודה שהרגשתי ממש אי נוחות מהאופן שמלאני תיארה את התגובות של אביב, מאידך בגדי הים של מלאני לא בדיוק מהצנועות ביותר, ולשכב על שפת הבריכה עם החלק האחורי פונה אל הברכה והבנים שבתוכה, זה מרמז שהדברים הם באמת לא כפשוטם. אם לבין הזוג זה מאוד מפריע, ואת נכנסת לבית שצופים בו רבים, יש מרחב בחירה. מודה שמלאני לא ברורה לי ולא מצליחה לקרוא אותה.​
גם אם בגדי הים לא מהצנועים לטעמך או לטעמי, עדיין היא לא חפץ של אף אחד ויש לה העדפות משלה לא שונות משל אחרות זאת האופנה בים בבריכה. גם אם מעורר אי נוחות. לנסות לאסור/למנוע ממנה לפי מה שמספרת זה יהרג ובל יעבור, הוא חי עם זה, בחר בה גם בשל היופי לא רק האופי...אם זה מעורר אצלו אמוציות כאלה זה אומר דרשהו... מה הוא רוצה שתלך עם בורקה? היא מתלוננת שהוא חוקר אותה לגבי מה לבשה אם התחילו איתה, מדובר בקווים אדומים נקודה. איך יקבל את פרידה חברתה? מסכימה שקשה לקרוא אותה, ברורה לגבי הנושא היא כן

נערך לאחרונה ב:

נטעאפרת

Well-known member
מסכימה עם כל מילה ואפילו ציינתי שזה הדליק אצלי נורות אדומות! חד משמעית וברור. אי הבהירות שלי היא לגבי מלאני ונובעת מזה שאני רואה אצלה תגובות לא עקביות. לזה כיוונתי.​

יונתנסקי

Well-known member
יש לכם הערות כל כך מחכימות ואינטליגנטיות, פסיכולוגיסטיות.
לי יש שאלה פשוטה שבפשוטות:

מי הולך היום הביתה ?

yalian

Well-known member
שני המודחים הבאים לתקוותי
1. דיג'יי
2. דני או נועם
אני אשמח לבית בלי חפירות נועם
אבל גם ממש בא לי שדני ייצא ולראות איך אור מתנהל סוליקו

yalian

Well-known member
הדר
פרידה
מלאני
יוסי
אור

זו אחלה חמישיית הגמר שלי,
גם מבחינת יחס מספרי גברים-נשים.

מבחינה אנושית הייתי שמחה אם דני היה במקום אור,
גם כי אז היינו מקבלים רגעי חברות 'פרידני' פרייסלס לפנים לסיום העונה, בלי דיג'יי ובלי אור שיהרסו את ה'סיטואציה',
אבל אני בספק שעוז יידע להנדס את זה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה