בוקר טוב
בערוץ 26 אין רעש והכל רגילשאלה לי אל אלה שרואים 26 תמורת תשלום בהוט, יס וכו'
גם אצלכם יש "מאווררו': תקוע,
או שהרעש הזה הוא רק אצל מי שרואה 26 לייב באינטרנט ?
אולי זה ה"עונש" על כך שלא קנינו את הערוץ?
בסטנדרטים שלה זה חשוב.חבל שהישבנים מקלקלים את המראה והפרופורציה. מה שנשים עושות לעצמן
ותעודת זהות שלא דומה בכלום לאשה שבמציאותיש עוד משהו טוב שלא אמרתי על פרידה ?
בנוסף לשאר מעלותיה שהוזכרו.....
יש לה רגליים יפות וקרסוליים דקים.
לי זה חשוב.
בשבועות האחרונים רוב מה שהיה "לפי הסקרים" לא קרהאז לפי הסקרים נועם ויוסי יצאו ראשונים.. מאמין שזה מה שהיה גם.
בשביל יוסי עדיף שנועם יצא ראשון כי אז הוא לא יוכל לדעת אם הוא בגמר בגלל הדיירים או אם הקהל גם היה בוחר בו
לפי האחוזים בסקרים כרגע אם נועם יוצא ראשון ונותן ליוסי זה לא מספיק לנצח את הקולות של פרידה. הדר ואור.אז לפי הסקרים נועם ויוסי יצאו ראשונים.. מאמין שזה מה שהיה גם.
בשביל יוסי עדיף שנועם יצא ראשון כי אז הוא לא יוכל לדעת אם הוא בגמר בגלל הדיירים או אם הקהל גם היה בוחר בו
נכון, הסקרים לא משנים כלום מלבד את העובדה הבדוקה שבשיטת ההצבעה הזאת לא אור ולא הדר יכולים לנצח בשום אופן.אגב, הסקרים לא בודקים מה יקרה אם איקס יודח ראשון ולמי יעבירו את ההצבעות ואז מה יקרה אם y יודח אחריו ולמי יעבירו את ההצבעות וכו' וכו'
הסקר של הגמר יהיה לשעשוע והמלצה בלבד. לא הייתי מתייחס אליו גם אם למישהו היה שם 54% (כמו סתיו)
אחת מהן לא תהיה בשתי האחרונות.אני מאוד רוצה האחרונות על הספה הדר ופרידה
אשמח לניצחון של אחת מהן
לאף זכר לא מגיע לנצח
יש מצב שאת ממעיטה בהערכת גודל הקהל של פרידה-הדר-אור שיפעל להצביע להם בזמן אמתאחת מהן לא תהיה בשתי האחרונות.
זה לא יתכן ששתיהן יגיעו אם יוסי ונועם יוצאים לפניהם.
אבל יתכן שפרידה תזכה במידה ושלושת חבריה ייצאו לפניה, ועדיין מול הדר היא לא תעמוד בשניים האחרונים
לא ממעיטה. ברור לי שהקהלים שלהם הכי גדולים. של פרידה לא ידוע אם זה בגודל של הדר ואור כי היא תמיד נמוכה מהם משמעותית בסקרים.יש מצב שאת ממעיטה בהערכת גודל הקהל של פרידה-הדר-אור שיפעל להצביע להם בזמן אמת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.