** שרשור בוקר - היום ה-11 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.
חג שבועות טוב לכולם, מי יתן ויבואו ימים יפים יותר ופחות עצובים.

רות 1234

Well-known member
אני אוהבת את קורלי. מבאס אותי המילים המכוערות שבעיקר אור ואורית אומרים עליה מאחורי גבה (למשל "כלבה"). אני אוהבת את השילוב בה של ישראליות + ניחוח בנ"ל. היא תוססת, פילפלית, שרה ממש יפה. רגישה אבל גם מחוספסת. לא אכפת לי שהיא מפלרטטת עם יהב/דני. היא בוודאות מחבבת את שניהם. מה יהיה בהמשך? מי יודע. לא כל דבר צריך להוביל לחתונה. הפלירטוט שלה איתם מעניין אותי פי אלף מהזוגיות המשעממת והמרדימה של הצנון עידן + הצנונית אמלי, ובטח מהזוגיות המגוחכת בין תום +הדר המתנשאת. זוגיות מגוחכת של תום והדר לא רק בגלל 17 שנה הפרק בגיל, אלא כי דקה לפני הדר, תום עוד מיזמז את פרידה. איכס.

Psy Bear

Well-known member
תגידו מה שתגידו על אורית, היא מספקת את הסחורה.
אני מקווה שהיא תישאר כמה שיותר, משעשעת אותי רוב הזמן.

אישית לא אוהב את הסחורה שהיא מספקת.
נמאס כבר מקריקטורות של מזרחים, על אחת כמה וכמה כשהיא לא מפסיקה לקלל ולרקוד טנגו עם התבטאויות גזעניות.

GALxp

Well-known member
אישית לא אוהב את הסחורה שהיא מספקת.
נמאס כבר מקריקטורות של מזרחים, על אחת כמה וכמה כשהיא לא מפסיקה לקלל ולרקוד טנגו עם התבטאויות גזעניות.
אני משתעשע גם מתמי יחזקאל, אז אולי הבעיה אצלי:-D

mariamma 86

Well-known member
העונה אין לי פייבוריט מובהק
מחבבת את חיים ועידן אך לא עיוורת כלפיהם. הייתי רוצה שעידן יהיה פחות יונת שלום אבל בגדול טוב שהוא לא נלחם מלחמות של אחרים. גם קשר עם אמילי לא מפריע לי אם טוב להם אז סבבה
את חיים לא רואים על המסך אין לו עלילה וחבל. הוא בכור מקסים
העונה בשונה מהעונות הקודמות אין מישהו שמעורר בי אנטי מובהק. כולם נסבלים מי יותר ומי פחות

איבונה3

Well-known member
מחבבת את חיים ועידן אך לא עיוורת כלפיהם. הייתי רוצה שעידן יהיה פחות יונת שלום אבל בגדול טוב שהוא לא נלחם מלחמות של אחרים. גם קשר עם אמילי לא מפריע לי אם טוב להם אז סבבה
העונה בשונה מהעונות הקודמות אין מישהו שמעורר בי אנטי מובהק. כולם נסבלים מי יותר ומי פחות
גם לי עדיין אין פייבוריט ולא נראה שיהיה..נחמדים מאוד בעיניי פרידה ודני די נחמדים התאומים וכל השאר בלתי נסבלים ובראשם אורית לירון ואור הנגרר

מיק83

Well-known member
חחח לי יש אנטי על עצם העונה בתקופה הזו

מצב
הנושא נעול.
למעלה