בוקר טוב
דפקה להם מונולוג מצפון שהיא לא תוכל לחזור להרדם לעולםבוקר טוב
כרגיל פספסתי את כל האקשן
אני לא מתפלאת בכלל על מה שקראתי כאן על דנה, אני מחכה לרגע ההדחה שלה ברביעי בקוצר רוח.
אורית בכלל, מה עוד יש לומר על האישה הזו… הכל כבר נאמר.
תודה רבה! תמצות מצויןאתקצר לכם את הלילה
לא באמת היה כזה מעניין
עידן ויהב הצליחו לקחת מהבנות ביצים
דנה ופרידה היו על המשמר והן לא לקחו את זה בספורטיביות
הם רצו לקחת בחזרה את הביצים מה שהעיר את אורית
אורית איימה שאם יפריעו לה לישון היא תלך לישון בחדר שינה (שזה אסור)
אז דנה התעצבנה על עידן שהוא לוקח מהם ביצים והם לא יכולים לקחת בחזרה כי אורית מאיימת שלא יפריעו לה.
אורית יצאה לחצר
התלוננה כרגיל
וחזרה לישון.
חלק מהמשימה היא גם לנסות לגנוב ביציםתודה רבה! תמצות מצוין
רק שאלה - הרי המשימה היא לגנוב ביצים אז מה פתאום דנה ופרידה רצו את הביצים בחזרה? אם עידן הצליח במשימה הרי שקבוצתו זכתה בביצים לא?
אההה! תודה שהארת את עיניי עכשיו הכל ברורחלק מהמשימה היא גם לנסות לגנוב ביצים
המהלך של עידן ויהב היה לגיטימי
לדעתי הבנות הגיבו לא בספורטיביות בעיקר מתוך עייפות ותסכול.
הוויכוח של דנה מול עידן היה כי הם הרגישו שהם לא יכולים לגנוב מהם בחזרה, כי אורית מאיימת שתלך לישון בחדר שינה,
וזה פסילה.
אז הם הרגישו שזה לא הוגן שהוא יכול לגנוב והם לא יכולים להגיב בחזרה..
רק כי גברת אורית מאיימת.
לא ברור כל כך מה היה, נדמה שאולי זה קשור בבחירות של הדיירים לפני המשימה ואיזה תיוג נתנו לכל דייר נשר/טווס/בת יענה....בוקר טוב פורום נכבד.
מי יודע להגיד, מה אמרה אמילי שהעליבה את הגברת הוד מלכותה אורית?
אשמח לדעת או שהגברת נעלבה מכך שנבחרה כדורסנית, שזה כל כך אמיתי ונכון!!
תודה רבה
תודה רבה. המשך יום נעים , שיביא לנו בשורות טובותלא ברור כל כך מה היה, נדמה שאולי זה קשור בבחירות של הדיירים לפני המשימה ואיזה תיוג נתנו לכל דייר נשר/טווס/בת יענה....
נשמע שאורית בכתה מזה שאמילי בחרה בה כדורסנית ואולי גם מהנימוק שלה , ובגלל זה אמילי לקחת את זה קשה ... הבכי. בכל זאת לא נעים שמישהו בוכה בגללך ובטח "אישה בת 61".
אם זכור לי נכון, זה התחיל מזה שאורית צעקה שהדר משפיעה לרעה על אמילי, ״מטפטפת לה כמו ממטרה״ מלכלכת על אורית ואור, ובכלל שאמילי מושפעת יותר מדי מהדר. אמילי נעלבה והתעצבנה, טענה שאף אחד לא משפיע עליה ושיש לה דעות משלה, וכשהיו צעקות מבחוץ ״אור, אמילי חברה״ - אמילי עוד יותר התעצבנה על אורית ועל אור שלא סמכו עליה ועשו ממנה שפוטה של ה״לכלוכים״ של הדר. מאז יש דם רע ביניהן.בוקר טוב פורום נכבד.
מי יודע להגיד, מה אמרה אמילי שהעליבה את הגברת הוד מלכותה אורית?
אשמח לדעת או שהגברת נעלבה מכך שנבחרה כדורסנית, שזה כל כך אמיתי ונכון!!
תודה רבה
המון תודה, פשוט שמעתי כל כך הרבה רינונים על איזה "אסון" שאמילי אמרה על הריקה מתוכן ה"המבוגרת"אם זכור לי נכון, זה התחיל מזה שאורית צעקה שהדר משפיעה לרעה על אמילי, ״מטפטפת לה כמו ממטרה״ מלכלכת על אורית ואור, ובכלל שאמילי מושפעת יותר מדי מהדר. אמילי נעלבה והתעצבנה, טענה שאף אחד לא משפיע עליה ושיש לה דעות משלה, וכשהיו צעקות מבחוץ ״אור, אמילי חברה״ - אמילי עוד יותר התעצבנה על אורית ועל אור שלא סמכו עליה ועשו ממנה שפוטה של ה״לכלוכים״ של הדר. מאז יש דם רע ביניהן.
מעבר לזה ברור שאורית, שמידת המודעות העצמית שלה שואפת לאפס - נעלבה והתעצבנה שבחרו בה, המלאך השומר של הבית - לדורסנית.
״אני? דורסנית???״ וכו׳. כנראה שאמילי בחרה בה לדורסנית. לא ראינו.
זהו, מקווה שעזרתי![]()
בשמחה ויום מקסיםהמון תודה, פשוט שמעתי כל כך הרבה רינונים על איזה "אסון" שאמילי אמרה על הריקה מתוכן ה"המבוגרת"
שכאשר נוח לה היא משתמשת בגילה המבוגר וכשלא נוח לה היא ממש סבבה. יש לי קבס מההתנהגות שלה
ומפניני הלשון שיהא שופכת החוצה. וכל הריכולים שמקבלים שידרוג מדמיונה שלה.
לכן סיקרן אותי מה כבר עשתה אמילי? חחח
תודה רבה על ההתייחסות. המשך יום נעים ופורה![]()
מסקנהרייטינג אמש
הפטריוטים (ערוץ 14) - 448 אלף צופים
רוקדים עם כוכבים (ערוץ 12) - 419 אלף צופים
האח הגדול (ערוץ 13) - 282 אלף צופים
אותי מאוד משמח שהרייטינג של עוז כל כך נמוך. שיפוצצו קצת את הבלון המנופח של האגו שלו.רייטינג אמש
הפטריוטים (ערוץ 14) - 448 אלף צופים
רוקדים עם כוכבים (ערוץ 12) - 419 אלף צופים
האח הגדול (ערוץ 13) - 282 אלף צופים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.