** שרשור בוקר - היום ה-29 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

מרגוליקו

Well-known member
בוקר טוב,

העונה הזו היא מבחינתי העונה הכי גרועה של האח הגדול.

מכל הדיירים שנכנסו לתכנית אף אחד לא נכנס לי ללב.

אני לא אוהבת אף אחד ,ואפילו לא מחבבת אף אחד וזה הזוי בשבילי כי אני טיפוס שאוהב אנשים ומצליחה להתחבר לסוגים שונים של בני אדם.

זה כאילו שעוז בחר הפעם סתם דיירים בלי אופי, בלי עניין או יופי או חכמה או מצחיקים או משהו שאפשר להתחבר אליו.

אם חיבבתי בהתחלה את חיים כי חשבתי שהוא בחור מעניין ,אז ירד לי ממנו ברגע שהוא התחבר לאורית ואור והפך לגמד בקרקס של חבורת הפלאקה ,וזה רק העציב אותי ,כי הילד שבחיים שמין הסתם ניסה כל חייו להשתייך ושיאהבו אותו, ממשיך להתחבר באותן דרכים אומללות של לעשות מעצמו צחוק ,ולתת לאנשים לעשות ממנו צחוק, ואז הילד הזה ממשיך להיות ילד למרות שהוא כבר לא ילד.

יהב- שבהתחלה חיבבתי אותו כי נשמע לי שהוא על הכיפאק ואז גיליתי שהוא עטוף במסכה, מלא מגננות ומשוחק כמו כולם שם .

עידן- שמההתחלה לא התחברתי להתלהבות ממנו, ולאט לאט מתברר לי שצדקתי כי הוא דוש עם מאמי אישוז.

פרידה- אני עוד צריכה לגלות מי זו כי היא עדיין לא ברורה לי.

וכל השאר אינפנטילים ברמה כזו או אחרת, משעממים תחת, מעמידי פנים ושחקנים סוג ז׳.

הדבר היחידי שמוצא חן בעיני העונה הם ההדחות.

כל הדחה יותר טובה מקודמתה. שימשיך כך!

סטיריקון9

Well-known member
בוקר טוב,

אני לא אוהבת אף אחד ,ואפילו לא מחבבת אף אחד וזה הזוי בשבילי כי אני טיפוס שאוהב אנשים ומצליחה להתחבר לסוגים שונים של בני אדם.

זה כאילו שעוז בחר הפעם סתם דיירים בלי אופי, בלי עניין או יופי או חכמה או מצחיקים או משהו שאפשר להתחבר אליו.

אם חיבבתי בהתחלה את חיים כי חשבתי שהוא בחור מעניין ,אז ירד לי ממנו ברגע שהוא התחבר לאורית ואור והפך לגמד בקרקס של חבורת הפלאקה ,וזה רק העציב אותי ,כי הילד שבחיים שמין הסתם ניסה כל חייו להשתייך ושיאהבו אותו, ממשיך להתחבר באותן דרכים אומללות של לעשות מעצמו צחוק ,ולתת לאנשים לעשות ממנו צחוק, ואז הילד הזה ממשיך להיות ילד למרות שהוא כבר לא ילד.

יהב- שבהתחלה חיבבתי אותו כי נשמע לי שהוא על הכיפאק ואז גיליתי שהוא עטוף במסכה, מלא מגננות ומשוחק כמו כולם שם .

עידן- שמההתחלה לא התחברתי להתלהבות ממנו, ולאט לאט מתברר לי שצדקתי כי הוא דוש עם מאמי אישוז.

מסכימה, עדיין לי יהב נראה פחות מזיק, מול כל החוגגים "ומתקני העולם" בסגנון מלאני שיודעת מה טוב לאחרים, היא הייתה בעזה אז מה הכל כשר...הדיבור שלה אליו ומאחוריו היה מלוכלך וחריג בלי שהייתה לה איתו כל אינטראקציה. תופעה מכוערת, כמו תופעת אור ואורית רק מנוסחת טוב יותר ופחות קולנית ושחיים לא ישתמש בלייט מוטיב בקלות כזאת של פגיעה במזרחיות והתעלמות מכללי כיבוד בסיסיים. כולם משתמשים בסיסמאות , דה פקטו אין רצון לנסות להכיר גם להבין בימים אלו זה צורם מאוד וסמלי כח מחובקים באופן אוטומאטי. יכולה להבין את משפחות החטופים שהתנגדו לשידורים של האח הגדול לפני שהחלו. "אורגיית" השנאה, הפרוד, ההתעסקות באוכל ובטפל ללא שום שיח בעיקר בורות מצד הרוב,לא תורמת עניין. כולן אוהבות כהים אבל לא שחורים ולא אשכנזים אין קבלה של כל זהות ונורא לשמוע בימים אלה יותר. את דני הדיקט מקבלים כחריג שאימץ עגה שכונתית של "עבריין צעצוע" כדי להיות מקובל,אוהבים. הוא פתאטי סוגד לאירופה ולמותגים ולהזדמנויות שמזמנת לו ומדקלם כוחנות ושנאה. אם זה לא ברור חובקת את שתי התרבויות.

נערך לאחרונה ב:

מרגוליקו

Well-known member
מסכימה, עדיין לי יהב נראה פחות מזיק, מול כל החוגגים "ומתקני העולם" בסגנון מלאני שיודעת מה טוב לאחרים, היא הייתה בעזה אז מה הכל כשר...הדיבור שלה אליו ומאחוריו היה מלוכלך וחריג בלי שהייתה לה איתו כל אינטראקציה. תופעה מכוערת, כמו תופעת אור ואורית רק מנוסחת טוב יותר ושחיים לא ישתמש בלייט מוטיב בקלות כזאת של פגיעה במזרחיות והתעלמות מכללי כיבוד בסיסיים. כולם משתמשים בסיסמאות , דה פקטו אין רצון לנסות להכיר גם להבין בימים אלו זה צורם מאוד וסמלי כח מחובקים באופן אוטומאטי. יכולה להבין את משפחות החטופים שהתנגדו לשידורים של האח הגדול לפני שהחלו. "אורגיית" השנאה, הפרוד, ההתעסקות באוכל ובטפל ללא שום שיח בעיקר בורות מצד הרוב,לא תורמת עניין. כולן אוהבות כהי עור אבל לא שחורים, את דני הדיקט שאימץ עגה שכונתית של "עבריין צעצוע" כדי להיות מקובל,אוהבים. הוא פתאטי סוגד לאירופה ולמותגים ולהזדמנויות שמזמנת לו ומדקלם כוחנות ושנאה.
לא אמרתי שיהב מזיק.
אני מקווה שהוא יוריד את השריון ונראה ממנו פחות מגננות… יש לו סיפור חיים ויכולת ורבלית… הוא יכול לעניין אבל כרגע הוא סגור…

סטיריקון9

Well-known member
לא אמרתי שיהב מזיק.
אני מקווה שהוא יוריד את השריון ונראה ממנו פחות מגננות… יש לו סיפור חיים ויכולת ורבלית… הוא יכול לעניין אבל כרגע הוא סגור…
לא אמרת, ציינתי כחריג את יהב בהסכמה שלי לדברייך שדי הותקף בגלל השריון והחזות ללא שום הצדקה בעיני, ביחס לאלימות שהשתוללה שם ועדיין לדעתי קיימת. לא תומכת בכוחנות משפילה המגיעה ממקום של נחיתות.

מרגוליקו

Well-known member
לא אמרת, ציינתי כחריג את יהב בהסכמה שלי לדברייך שדי הותקף בגלל השריון והחזות ללא שום הצדקה בעיני, ביחס לאלימות שהשתוללה שם ועדיין לדעתי קיימת. לא תומכת בכוחנות משפילה המגיעה ממקום של נחיתות.
מסכימה!
מלאני הגזימה קשות!!!!

מרגוליקו

Well-known member
והכי נוראי בעיני שמלאני שראתה בבית את האלימים והכוחניים קרי אורית ואור נצמדה דווקא אליהם ועל יהב היא ירדה בקור מקפיא!
כמה מכוערת היא היתה באותו רגע!

לאה133

Well-known member
בוקר טוב,

יחידה שאני אוהבת לראות מכל הדיירים ההזויים של העונה זו פרידה. היא עצמאית, שרה, רוקדת בכל מקום, לא עושה חשבון לאף אחד, חברה של כולם אבל עצמאית. לדעתי היא אישה עם דעות מוצקות על החיים ועל מסקנות שהיא הגיע אליהן כילדה דחויה.

TyPooN

Well-known member
אני חוזרת שוב על מה שכתבתי

על מה ולמה אור מקבל חסינות

מראש ידעו שיש הדחה ואין מספר זוגי

אז לא עושים משימה כזאת

הטווסים לא קיבלו חסינות על שניצחו משימה
אור מקבל חסינות כי אורית הודחה??

הזוי ולא מקובל משהו שומר חזק על אור בהפקה:unsure::unsure:

katy2022

Well-known member

אז לא עושים משימה כזאת

גם ככה הוא לא היה מודח...אז מה אכפת לי (מחווה לאורית)

פאף פה

Well-known member

אז לא עושים משימה כזאת

נכון. זה מסריח.

פאף פה

Well-known member
בוקר טוב,
בדומה למה שמרגול כתבה גם לי אין פייבוריט.
לעומת העונה הקודמת בה מצאו יצורים טלויזיוניים שמעוררים המון אצל הצופים (אהבה, שנאה, תיעוב, הערצה) - בעונה הזו הכל עלוב והכל דרדלה.
אפשר היה הרבה יותר אבל יש לנו עסק עם אימפוטנט חסר כל כישרון ומעוף.

פאף פה

Well-known member
על מה אתה מתפלא יהב?
אתה לא יודע שבכל עונה לאחר שדייר עולה במדרגות שוכחים ממנו למחרת?

מרגוליקו

Well-known member

אז לא עושים משימה כזאת

הוא גם יותר מידי זחוח, כאילו הובטח לו משהו.

סטיריקון9

Well-known member

אז לא עושים משימה כזאת

פיצוי של ההפקה על "האובדן" וריצוי אלה שמריצים אותו

ziniozi

Well-known member