בוקר טוב
לא ששודר.. הקטע שראית זה כל מה שהיהבוקר טוב
מישהו יכול להעלות את הקטע שבו עידן נפרד מאמילי?
אני לא מתכוונת לקטע המזעזע והלא מכבד , שהוא אמר לה שהוא לא מגדיר את מה שקורה ביניהם כזוגיות אלא כחברים טובים ואמילי נכנסה בו כמו שצריך.
היה עוד קטע? הוא אמר לה שהוא נפרד ממנה?
אני לא צופה כל הזמן אז דברים מתפספסים לי.
תודהלא ששודר.. הקטע שראית זה כל מה שהיה
הראו אותו לפני התכנית אתמול רומז על זה עם אחרים..בוקר טוב
מישהו יכול להעלות את הקטע שבו עידן נפרד מאמילי?
אני לא מתכוונת לקטע המזעזע והלא מכבד , שהוא אמר לה שהוא לא מגדיר את מה שקורה ביניהם כזוגיות אלא כחברים טובים ואמילי נכנסה בו כמו שצריך.
היה עוד קטע? הוא אמר לה שהוא נפרד ממנה?
אני לא צופה כל הזמן אז דברים מתפספסים לי.
הבנתי.הראו אותו לפני התכנית אתמול רומז על זה עם אחרים..
מבחינתי יצא פארש כבר בפעם הראשונה שישב על הטאבלט ואחר כך ההתנשאות הדוחה שלו על התאומים. התאומים לא 'גאונים' כמוהו, אבל בחורים טובים. לא אשמתם שגדלו בפריפריה ולמדו בישיבה, ללא לימודי ליבה וכו'. אבל יש להם רצון עז ללמוד ולדעת יותר, למרות שיש להם בעיות קשב וריכוז. לי הם נכנסו ללב ואשמח אם יגיעו לגמר.הבנתי.
יצא פארש עידן ירה לעצמו ברגל
אחד מהם (אני לא מבדילה בינהם) אמר באחת המריבות שלו עם דני שיש לו תעודת בגרות.מבחינתי יצא פארש כבר בפעם הראשונה שישב על הטאבלט ואחר כך ההתנשאות הדוחה שלו על התאומים. התאומים לא 'גאונים' כמוהו, אבל בחורים טובים. לא אשמתם שגדלו בפריפריה ולמדו בישיבה, ללא לימודי ליבה וכו'. אבל יש להם רצון עז ללמוד ולדעת יותר, למרות שיש להם בעיות קשב וריכוז. לי הם נכנסו ללב ואשמח אם יגיעו לגמר.
אולי ברק כי נועם סיפר לעידן על הקשיים שלו בזיכרון וכו׳…אחד מהם (אני לא מבדילה בינהם) אמר באחת המריבות שלו עם דני שיש לו תעודת בגרות.
נכון. ממה שהבנתי השלימו תוך כדי השירות הצבאי. היה מאד גאה בכך.אחד מהם (אני לא מבדילה בינהם) אמר באחת המריבות שלו עם דני שיש לו תעודת בגרות.
כל הכבוד לו.נכון. ממה שהבנתי השלימו תוך כדי השירות הצבאי. היה מאד גאה בכך.
ברקנכון. ממה שהבנתי השלימו תוך כדי השירות הצבאי. היה מאד גאה בכך.
מסכימה עם כל מילה ואפילו אשמח בשבילם אם אחד מהם ינצח!מבחינתי יצא פארש כבר בפעם הראשונה שישב על הטאבלט ואחר כך ההתנשאות הדוחה שלו על התאומים. התאומים לא 'גאונים' כמוהו, אבל בחורים טובים. לא אשמתם שגדלו בפריפריה ולמדו בישיבה, ללא לימודי ליבה וכו'. אבל יש להם רצון עז ללמוד ולדעת יותר, למרות שיש להם בעיות קשב וריכוז. לי הם נכנסו ללב ואשמח אם יגיעו לגמר.
גועל נפש מהלך!בוקר טוב
״גם בחוץ לא נהיה חברים״ היה המשפט שגמר אותו
למי הוא אמר את זה??בוקר טוב
״גם בחוץ לא נהיה חברים״ היה המשפט שגמר אותו
לאמילילמי הוא אמר את זה??
וואו הלם, פספסתי את זה. מתי?לאמילי
אמר לה ישירות בפנים.וואו הלם, פספסתי את זה. מתי?
הוא אמר לה את זה ישירות בפנים? או אמר למישהו עליה שלא יהיו חברים...
וואו מי שיכול שיביא את הקטע הזה לכאן.אמר לה ישירות בפנים.
יש את הקטע באפליקציה של רשת 13
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.