** שרשור בוקר - היום ה-4 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

GALxp

Well-known member
בטטה & שמועה:
19.46% אור
19.61% עידן
10.80% קורלי
7.95% אמילי
6.9% נועם
4.86% חיים
4.16% מלאני(גאיה)
3.92% פרידה

מיק83

Well-known member
עדיין לא הבנתי, אמרו שבגלל המצב תהיה שונה העונה הזו מהעונות האחרות, לבינתיים השוני מתבטא בזה שהדיירים על הפנים

ziniozi

Well-known member
התרשמויות:
דנה המפונה מהצפון - יש לה קול כמו של אקורדיון שדרכו עליו. בלתי נסבלת להאזנה. גם התוכן לא משהו...
התאום המתולתל דוש, המכוסח פחות דוש
אמילי שרה מהמם, דפקה סולו אתמול בנסט (היתה לבדה)
עידן - פליז אל תאכזב, התחלת מדהים
גאיה - בא לי שיעמידו לבחירת הצופים את הישארותה מול השחקן השני (יהודה, מושב אמונים) ושהיא תיבחר. גם כדי שתרגיש את אהבת הקהל, גם כדי שהדיירים יבינו מי היא באמת (וירגישו מאויימים), וגם כדי לראות איך עידן שמח ומתרגש.
מאמא טנג'י ובתה הטורטלית - מקווה שנקבל עוד מהדינמיקה הביזארית בניהן, כי בתכלס בחוץ הן לא בקשר טוב, וסביר שבבית יתפסו מרחק.
דני - עושה עצמו טאמבל ושכונה למרות שהוא לא. מי ששרד 5 שנים בתעשיה האכזרית של לדגמן באירופה, פיתח עור של פיל, אינטלגנציה רגשית גבוהה וסתגלתנות על לאנשים וסיטואציות מאתגרות.
פרידה - מאמינה שתקבל לא מעט פוקוס. הנוכחות שלה שואבת את האנרגיה מהחדר, בדומה לסתיו קצין. לא שזה רע מבחינת עניין, אבל פחות מתאים שוב דינמיקה כזו.
הדר - מרגיש לי שהדיירים הולכים לתת לה המון כבוד, לא ברור על שום מה. וכל הסיפור של המפונקת עם האופר הוא קשקוש.
תום ברכה - ת.ז. מזעזעת, אבל הזכרתי לעצמי שגם שי חי הוצג בת.ז. כפלייר חיי לילה שעף על עצמו, כך ש...

וכרגיל, מי ששכחתי - מגיע לו.

ziniozi

Well-known member
01:30 הדר בוכה לתום, קורלי ופרידה
מסתבר שטנג'י הבת מתנהגת אליה לא יפה ופוגעת בה בכל הזדמנות.

meital38

Well-known member
הבנתי שהבוקר גם היה ריב בין לירון (הבת) להדר ? לירון הזאת נראה לי נכנס בפול

מיק83

Well-known member
כבר התחילו לריב על אוכל?

נגמרו הביצים?

וחשבתי שאחרי מה שקרה השנה, הם יהיו מחושבים יותר

meital38

Well-known member
מרגיש לי שלירון ודינור - שמו עין על הדרבוקיסט של איתי לוי. הבת היתה דבוקה אליו אתמול בלילה ודינור, נראה לי שהוא אוהב את הסגנון שלה

katy2022

Well-known member
מרגיש לי שלירון ודינור - שמו עין על הדרבוקיסט של איתי לוי. הבת היתה דבוקה אליו אתמול בלילה ודינור, נראה לי שהוא אוהב את הסגנון שלה
אבל לירון בזוגיות...חזרה לגרוש לא?

ziniozi

Well-known member
קורלי מסתמנת כ-144
מרכזיית קסקסה שלום, איך ניתן לעזור?

מצב
הנושא נעול.
למעלה