** שרשור בוקר - היום ה-55 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

בלנקה המקורית

Well-known member
היי בוקר טוב, המון זמן לא הייתי כאן. העונה הזאת אני לא מסתדרת עם הדמויות. לא מצליחה לפתח רגש כלשהו כלפי אף אחד או אף אחת מלבד אולי לעינב שאינה עונה על הקריטריונים של הכוסית התל-אביבית שמפילה גברים כמו זבובים בבארים המקומיים. היא קולנית, הקול שלה צווחני ונשמע למרחוק. בבית שקירותיו עשויים מגבס, הוא נשמע מכל מקום. היא קטנה ורזה וצלעותיה בולטות. יחד עם זאת היא האישה הכי חזקה בבית כי היא מסרבת להיכנע. היא לוחמת. בחיי שהיא מזכירה לי את עצמי כשהייתי בגילה. הייתי נמוכה מאוד, רזה, שקופה, לא יפה, אף אחד לא ספר אותי ממטר אבל יחד עם זאת היה לי בטחון עצמי ואינטליגנציה רגשית ואישית וסמכתי על עצמי ועל החכמה הפנימית שלי. אני מתחילה להרגיש איזושהי הזדהות עם הסבל שלה ועם המאבק שלה על מקומה בבית ובחברה באופן כללי. שאר הנשים, כולל הפייבוריטיות הגדולות תרתי משמע, לא מצליחות לדגדג לי את הזנב. לא יודעת למה. אני באמת מנסה לחבב ולהתחבר אבל זה לא הולך. כמו שאומרים או שיש לך את זה או שאין. ואין לי את הרגש הזה כלפי אף אחת מהן.

UNICORN LOVER

Well-known member
היי בוקר טוב, המון זמן לא הייתי כאן. העונה הזאת אני לא מסתדרת עם הדמויות. לא מצליחה לפתח רגש כלשהו כלפי אף אחד או אף אחת מלבד אולי לעינב שאינה עונה על הקריטריונים של הכוסית התל-אביבית שמפילה גברים כמו זבובים בבארים המקומיים. היא קולנית, הקול שלה צווחני ונשמע למרחוק. בבית שקירותיו עשויים מגבס, הוא נשמע מכל מקום. היא קטנה ורזה וצלעותיה בולטות. יחד עם זאת היא האישה הכי חזקה בבית כי היא מסרבת להיכנע. היא לוחמת. בחיי שהיא מזכירה לי את עצמי כשהייתי בגילה. הייתי נמוכה מאוד, רזה, שקופה, לא יפה, אף אחד לא ספר אותי ממטר אבל יחד עם זאת היה לי בטחון עצמי ואינטליגנציה רגשית ואישית וסמכתי על עצמי ועל החכמה הפנימית שלי. אני מתחילה להרגיש איזושהי הזדהות עם הסבל שלה ועם המאבק שלה על מקומה בבית ובחברה באופן כללי. שאר הנשים, כולל הפייבוריטיות הגדולות תרתי משמע, לא מצליחות לדגדג לי את הזנב. לא יודעת למה. אני באמת מנסה לחבב ולהתחבר אבל זה לא הולך. כמו שאומרים או שיש לך את זה או שאין. ואין לי את הרגש הזה כלפי אף אחת מהן.

מסכימה!!
לצערי אני חוששת שאו היא או מלאני מודחות בשבת :(

forrose1

New member
היי בוקר טוב, המון זמן לא הייתי כאן. העונה הזאת אני לא מסתדרת עם הדמויות. לא מצליחה לפתח רגש כלשהו כלפי אף אחד או אף אחת מלבד אולי לעינב שאינה עונה על הקריטריונים של הכוסית התל-אביבית שמפילה גברים כמו זבובים בבארים המקומיים. היא קולנית, הקול שלה צווחני ונשמע למרחוק. בבית שקירותיו עשויים מגבס, הוא נשמע מכל מקום. היא קטנה ורזה וצלעותיה בולטות. יחד עם זאת היא האישה הכי חזקה בבית כי היא מסרבת להיכנע. היא לוחמת. בחיי שהיא מזכירה לי את עצמי כשהייתי בגילה. הייתי נמוכה מאוד, רזה, שקופה, לא יפה, אף אחד לא ספר אותי ממטר אבל יחד עם זאת היה לי בטחון עצמי ואינטליגנציה רגשית ואישית וסמכתי על עצמי ועל החכמה הפנימית שלי. אני מתחילה להרגיש איזושהי הזדהות עם הסבל שלה ועם המאבק שלה על מקומה בבית ובחברה באופן כללי. שאר הנשים, כולל הפייבוריטיות הגדולות תרתי משמע, לא מצליחות לדגדג לי את הזנב. לא יודעת למה. אני באמת מנסה לחבב ולהתחבר אבל זה לא הולך. כמו שאומרים או שיש לך את זה או שאין. ואין לי את הרגש הזה כלפי אף אחת מהן.​
עינב כמו נועם..... שניהם מועמדים לא צפויים שניהם ...underdogs שעוברים תהליך לא פשוט אף מייסר, אבל אין ספק שלשניהם מגיע להתקדם הלאה לכיוון הגמר.​

סטיריקון9

Well-known member
עינב כמו נועם..... שניהם מועמדים לא צפויים שניהם ...underdogs שעוברים תהליך לא פשוט אף מייסר, אבל אין ספק שלשניהם מגיע להתקדם הלאה לכיוון הגמר.​
לא הייתי משווה ביניהם מכניסה אותם לקטגוריה האמפטיה שלי נתונה לעינב ראוייה להתקדם ובטח לא מתוך רחמים. למרות ההסתייגויות, חכמה, יעילה ולוחמת. לגבי נועם יש קושי אצלו, בפילטרים בקריאת מצב, לא מתפקידי להכנס להגדרות יש בעיה עם הישירות הטוטאלית הזאת למרות ההבנה

willing

Well-known member
האם שיר הבוקר מבשר שמחר במוצ"ש פרישה של דיירת מרצונה?
אם כן, האם זו מלאני?

עריכה: האם יוני מקורב להפקה?:rolleyes:

"אם את רוצה מתוק"
צאי מחר, אל תודיעי לאף אחד
סעי לבד, צאי לדרך
קחי רק תיק עם כמה בגדים"

nicknick

Well-known member
השיחה של עידן בלילה אתמול....
קצת היה עצוב לשמוע, את הריחוק שלו מעצמו.
קושי להרגיש את החיים....כאילו החיים עוברים ומשהו בו לא מרגיש וחי אותם באמת. משהו מאוד מדכדך .
הוא מדחיק את עצמו הרבה. לא שמעתי אותו עד היום חשוף רגשית ככה.

אני מבינה למה הוא נכנס לאח . לא בטוח שזה ייתן לו את המענה שהוא צריך, אבל אני מבינה למה הוא חשב שכן ומה הוא קיווה לקבל מהדבר הזה.

yalian

Well-known member
יוסי כפרעליו
כבר ב-9:30 הכין במטבח את הפס לקראת הבישולים
הכין את הסירים, את המכסים, את הפרודוקטים
איסססה גבר כפרעלייייו!!

ואני כנראה כבר מוכנה לתחילת העונה של משחקי השף 😂

מצב
הנושא נעול.
למעלה