בוקר טוב
מה היה שיר בוקר? אני הייתי שמה "אצלנו בגן יש הרבה ילדים". ובטח שיתחבקו, כי אחרי הכל נראה לי הקשר בין אמילי להדר הרבה יותר חזק. יש סיכוי שליבנו את הדברים.הדר ואמילי התחבקו בשיר בוקר
יהיה מה שיהיה - שלומי שבתמה היה שיר בוקר? אני הייתי שמה "אצלנו בגן יש הרבה ילדים". ובטח שיתחבקו, כי אחרי הכל נראה לי הקשר בין אמילי להדר הרבה יותר חזק. יש סיכוי שליבנו את הדברים.
בגלל הרוח של שלומי שבתמה היה שיר בוקר? אני הייתי שמה "אצלנו בגן יש הרבה ילדים". ובטח שיתחבקו, כי אחרי הכל נראה לי הקשר בין אמילי להדר הרבה יותר חזק. יש סיכוי שליבנו את הדברים.
לדעתי היוםמאמינה שההדחה תידחה למחר
אולי יהיה פרק ללא הדחה...ומחר הדחהלדעתי היום
יש היום פרק לפי הלוח שידורים
אני לא הייתי דוחה הדחה למחר, לכו תדעו מה יקרה מחר? אולי תהיה מלחמה כוללת עם איראן ואז צריך לסגור את העונהאולי יהיה פרק ללא הדחה...ומחר הדחה
אין כמו מנת אופטימיות על הבוקראני לא הייתי דוחה הדחה למחר, לכו תדעו מה יקרה מחר? אולי תהיה מלחמה כוללת עם איראן ואז צריך לסגור את העונה
נו אני כבר לא יודעת. מצד שני מחר לא מתאימה לי מלחמה כוללת, מחר אני טסה אז חכו עם זה לגבי מועד ההדחה מתי שנוח להם יעשו. היום או מחר, מה שיצא.אין כמו מנת אופטימיות על הבוקר
תהנינו אני כבר לא יודעת. מצד שני מחר לא מתאימה לי מלחמה כוללת, מחר אני טסה אז חכו עם זה לגבי מועד ההדחה מתי שנוח להם יעשו. היום או מחר, מה שיצא.
תודהתהני
מלאני נראליהדר - "אני צריכה שהיא תבין, תודה ותיקח אחריות על הדברים שהיא עשתה"
על מי דיברה? קורלי?
אמילימלאני נראלי
אז כן היא דיברה עליה עם פרידההדר - "אני צריכה שהיא תבין, תודה ותיקח אחריות על הדברים שהיא עשתה"
על מי דיברה? קורלי?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.