** שרשור בוקר - היום ה 7 בבית עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

nano4

Active member
עידן בחור מקסים, אין ספק שאם יחזיק מעמד, הוא מועמד רציני ביותר לזכייה.
ב23:40 מתחילה שיחה ארוכה בין עידן לאמילי. היא ילדה לעומתו אבל הוא מוציא ממנה את הצדדים היפים שבה. הוא תומך ואמר שאם היא רוצה להיות זמרת שתתרכז בזה אבל שתקפיד מאוד להתייחס יפה לאנשים ולכבד כי בסוף זה מה שיזכרו ממנה בכל התהליך הזה.

בוקר טוב
סיכום קצר אחרי אתמול בערב ובלילה
הדר - פשוט בלתי נסבלת - כל היום רק מדברת , עוברת בין אחד לשני מתחנפת ומבלבלת את המח -מניפולטיבית חושבת שהיא משהו - שחקנית עלובה
אמילי - ילדה חסרת בטחון
התאומים - קלילים ומגניבים - יש בהם חן
קורלי - קצת עצבנית אבל אומרת אמת ומדברת בגובה העיניים
האמא והבת - לא יכול לשמוע אותן במיוחד האמא - שתלטנית עם קול מעצבן
עידן - אחלה גבר אבל נקווה שיצא מהזון שלו ויתרום לשיח בבית - לא שומעים אותו
כל השאר - בהמשך

ziniozi

Well-known member
בוקר טוב
סיכום קצר אחרי אתמול בערב ובלילה
הדר - פשוט בלתי נסבלת - כל היום רק מדברת , עוברת בין אחד לשני מתחנפת ומבלבלת את המח -מניפולטיבית חושבת שהיא משהו - שחקנית עלובה
אמילי - ילדה חסרת בטחון
התאומים - קלילים ומגניבים - יש בהם חן
קורלי - קצת עצבנית אבל אומרת אמת ומדברת בגובה העיניים
האמא והבת - לא יכול לשמוע אותן במיוחד האמא - שתלטנית עם קול מעצבן
עידן - אחלה גבר אבל נקווה שיצא מהזון שלו ויתרום לשיח בבית - לא שומעים אותו
כל השאר - בהמשך
אמילי לא חסרת בטחון בכלל, היא עמדה בגבורה מול הטנג'יות ומול קורלי ודני ששטפו אותה.
זה היה מקסים ביותר איך שהתמודדה, ואחרי זה גם לראות שהיא ממשיכה עם לב קל, לא חופרת על ''מה עשו לי איך עשו לי'' עם כל הבית.
להיפך, מפטפטת עם כולם, צוחקת ונהנית.
לדעתי היא משדרת חוסן נפשי מרשים יחסית לגיל שלה.
מבחינתי היא היחידה שהראתה עד כה אופי חזק.

אמילי לא חסרת בטחון בכלל, היא עמדה בגבורה מול הטנג'יות ומול קורלי ודני ששטפו אותה.
זה היה מקסים ביותר איך שהתמודדה, ואחרי זה גם לראות שהיא ממשיכה עם לב קל, לא חופרת על ''מה עשו לי איך עשו לי'' עם כל הבית.
להיפך, מפטפטת עם כולם, צוחקת ונהנית.
לדעתי היא משדרת חוסן נפשי מרשים יחסית לגיל שלה.
מבחינתי היא היחידה שהראתה עד כה אופי חזק.
הכוונה שלי לגבי אמילי היתה - שהיא מוצגת כאושיית אינסטגרם עם אלפי עוקבים - ומה שהיא משדרת זה חוסר בטחון - הכל בהססנות.. אבל זו דעתי בלבד

פאף פה

Well-known member
בוקר טוב
קצתי בהדר ובתום
הוא כזה כעור וככ לא מושך והיא מסתובבת כאילו היא מלכת הבית על כלום ושום דבר
לפחות בפרידה יש משהו בהדר אין כלום
לא יכלו לעשות משולש עם הדוגמן? למה עם הגבר המגעיל הזה שמטפטף זיעה על האוכל שהוא מבשל ומחייך כמו שפן שיצא מהמחילה?

רות 1234

Well-known member
הדר משעממת. סתם עפה על עצמה. מצידי שתבחר בתום השפן. 17 שנים הפרש בגיל . שניהם מיותרים לי. פרידה הגזימה אתמול בלילה בדרמטיות יתר על "יסורי האהבה" אחרי שהתברר לה שהאדון תום בחר בהדר. ממש מגוחך היה הבכי וההתפרצות שלה. אני מאוד מחבבת את קורלי. יש בה חן, פילפליות ואותנטיות. היא היחידה מהדיירים שמתחילה להיכנס לי ללב . לדעתי האח הגדול יקדם אותה ויתן לה רוח גבית במשחק, למרות שגם בלי החסדים שלו היא תגיע גבוה.

ziniozi

Well-known member
הדר משעממת. סתם עפה על עצמה. מצידי שתבחר בתום השפן. 17 שנים הפרש בגיל . שניהם מיותרים לי. פרידה הגזימה אתמול בלילה בדרמטיות יתר על "יסורי האהבה" אחרי שהתברר לה שהאדון תום בחר בהדר. ממש מגוחך היה הבכי וההתפרצות שלה. אני מאוד מחבבת את קורלי. יש בה חן, פילפליות ואותנטיות. היא היחידה מהדיירים שמתחילה להיכנס לי ללב . לדעתי האח הגדול יקדם אותה ויתן לה רוח גבית במשחק, למרות שגם בלי החסדים שלו היא תגיע גבוה.
לגבי הדר אני אמרתי שהסיבה היחידה שהיא תעלה גבוה במשחק, זה אם הטנג'יות ימשיכו להרעיל עליה את כל הבית ולמרר לה את החיים.
בדיוק כמו שבר, נתנאל ודיאן נתנו פוקוס על טליה.

פאף פה

Well-known member
שלא יובן לא נכון - אני לא אוהבת את פרידה אבל לעומת הדר יש בה משהו

נערך לאחרונה ב:

פאף פה

Well-known member
בנוסף לכל כפי שיוני כתב הם מאוד ילדותיים
לא יאמן שחלק בסביבות 30
משחקי כיתה ו׳ בלי בושה
מביך מאוד לפעמים

mariamma 86

Well-known member
תודה למי שעדכן. לא רואה 26 אבל צופה בקטעים שמציינים פה. עדיין מחבבת את עידן וחיים.
הם לא בולטים אבל אולי יהיה משהו בין עידן ואמילי. התקשורת בין השניים נעימה לי. לגבי אחרים - הדר מתנשאת ומניפולטיבית כל החיבה שהייתה לי כלפיה הלכה. בחרה בזוגיות פיקטיבית שיבושם לה לבריאות פרידה - כל פעם שאני רואה אותה מרגישה אי נוחות וסוג של מבוכה. לעיתים קרובות מרחמת עליה. היא צמאה לתשומת לב ואהבה אך אין שם מישהו שמסוגל לתת לה את זה. בטח לא תום הבליין האינפנטיל הזה.
לא מחבבת את אור וצמד אמא ובת. יותר מידי ערסיות בשבילי. בן ודני אנשים טובים וחביבים אך יותר מידי פרווה בשבילי. לקורלי לא אתחבר כנראה. היא מעייפת אותי עם השיחות שלה על עצמה אין בה אוטנטיות של תקווה או טהוניה. ומאיפה הבטחון שיהב ודני נמשכים עליה? ממש משלה את עצמה. הם לא בקטע ... כל היתר סוג של תפאורה לא מפריעים אך השמות שלהם לא נקלטו לי במוח. סימן שלא מעניינים אותי. יש לציין שבנתיים אף אחד לא מרגיז אותי ולא מעורר בי אנטי של ממש. כולם נסבלים. אולי בגלל שלא רואה רצוף כמו בעונות הקודמות

alesandro2

Well-known member
תודה למי שעדכן. לא רואה 26 אבל צופה בקטעים שמציינים פה. עדיין מחבבת את עידן וחיים.
הם לא בולטים אבל אולי יהיה משהו בין עידן ואמילי. התקשורת בין השניים נעימה לי. לגבי אחרים - הדר מתנשאת ומניפולטיבית כל החיבה שהייתה לי כלפיה הלכה. בחרה בזוגיות פיקטיבית שיבושם לה לבריאות פרידה - כל פעם שאני רואה אותה מרגישה אי נוחות וסוג של מבוכה. לעיתים קרובות מרחמת עליה. היא צמאה לתשומת לב ואהבה אך אין שם מישהו שמסוגל לתת לה את זה. בטח לא תום הבליין האינפנטיל הזה.
לא מחבבת את אור וצמד אמא ובת. יותר מידי ערסיות בשבילי. בן ודני אנשים טובים וחביבים אך יותר מידי פרווה בשבילי. לקורלי לא אתחבר כנראה. היא מעייפת אותי עם השיחות שלה על עצמה אין בה אוטנטיות של תקווה או טהוניה. ומאיפה הבטחון שיהב ודני נמשכים עליה? ממש משלה את עצמה. הם לא בקטע ... כל היתר סוג של תפאורה לא מפריעים אך השמות שלהם לא נקלטו לי במוח. סימן שלא מעניינים אותי. יש לציין שבנתיים אף אחד לא מרגיז אותי ולא מעורר בי אנטי של ממש. כולם נסבלים. אולי בגלל שלא רואה רצוף כמו בעונות הקודמות
לא הבנתי את ההשוואה לטהוניה ותקווה,
קורלי היא בפני עצמה בדיוק כמו שלא נשווה את אמילי למרינה

ziniozi

Well-known member
לא אתפלא שעוז יעלים את הקטע שהיה בין תום לפרידה, למרות שכבר הוציא פרומואים על זה.
הוא כ"כ חולה על הדר, שלא ירצה להוציא אותה הביץ' שבגללה פרידה בוכה דמעות.
מהמרת שהוא פשוט ימחק את פרידה מהעלילה.
אשמח להתבדות...

מצב
הנושא נעול.
למעלה