אמילי לא חסרת בטחון בכלל, היא עמדה בגבורה מול הטנג'יות ומול קורלי ודני ששטפו אותה.בוקר טוב
סיכום קצר אחרי אתמול בערב ובלילה
הדר - פשוט בלתי נסבלת - כל היום רק מדברת , עוברת בין אחד לשני מתחנפת ומבלבלת את המח -מניפולטיבית חושבת שהיא משהו - שחקנית עלובה
אמילי - ילדה חסרת בטחון
התאומים - קלילים ומגניבים - יש בהם חן
קורלי - קצת עצבנית אבל אומרת אמת ומדברת בגובה העיניים
האמא והבת - לא יכול לשמוע אותן במיוחד האמא - שתלטנית עם קול מעצבן
עידן - אחלה גבר אבל נקווה שיצא מהזון שלו ויתרום לשיח בבית - לא שומעים אותו
כל השאר - בהמשך
הכוונה שלי לגבי אמילי היתה - שהיא מוצגת כאושיית אינסטגרם עם אלפי עוקבים - ומה שהיא משדרת זה חוסר בטחון - הכל בהססנות.. אבל זו דעתי בלבדאמילי לא חסרת בטחון בכלל, היא עמדה בגבורה מול הטנג'יות ומול קורלי ודני ששטפו אותה.
זה היה מקסים ביותר איך שהתמודדה, ואחרי זה גם לראות שהיא ממשיכה עם לב קל, לא חופרת על ''מה עשו לי איך עשו לי'' עם כל הבית.
להיפך, מפטפטת עם כולם, צוחקת ונהנית.
לדעתי היא משדרת חוסן נפשי מרשים יחסית לגיל שלה.
מבחינתי היא היחידה שהראתה עד כה אופי חזק.
לגבי הדר אני אמרתי שהסיבה היחידה שהיא תעלה גבוה במשחק, זה אם הטנג'יות ימשיכו להרעיל עליה את כל הבית ולמרר לה את החיים.הדר משעממת. סתם עפה על עצמה. מצידי שתבחר בתום השפן. 17 שנים הפרש בגיל . שניהם מיותרים לי. פרידה הגזימה אתמול בלילה בדרמטיות יתר על "יסורי האהבה" אחרי שהתברר לה שהאדון תום בחר בהדר. ממש מגוחך היה הבכי וההתפרצות שלה. אני מאוד מחבבת את קורלי. יש בה חן, פילפליות ואותנטיות. היא היחידה מהדיירים שמתחילה להיכנס לי ללב . לדעתי האח הגדול יקדם אותה ויתן לה רוח גבית במשחק, למרות שגם בלי החסדים שלו היא תגיע גבוה.
שלא יובן לא נכון - אני לא אוהבת את פרידה אבל לעומת הדר יש בה משהוהדר משעממת. סתם עפה על עצמה. מצידי שתבחר בתום השפן. 17 שנים הפרש בגיל . שניהם מיותרים לי. פרידה הגזימה אתמול בלילה בדרמטיות יתר על "יסורי האהבה" אחרי שהתברר לה שהאדון תום בחר בהדר. ממש מגוחך היה הבכי וההתפרצות שלה. אני מאוד מחבבת את קורלי. יש בה חן, פילפליות ואותנטיות. היא היחידה מהדיירים שמתחילה להיכנס לי ללב . לדעתי האח הגדול יקדם אותה ויתן לה רוח גבית במשחק, למרות שגם בלי החסדים שלו היא תגיע גבוה.
לא הבנתי את ההשוואה לטהוניה ותקווה,תודה למי שעדכן. לא רואה 26 אבל צופה בקטעים שמציינים פה. עדיין מחבבת את עידן וחיים.
הם לא בולטים אבל אולי יהיה משהו בין עידן ואמילי. התקשורת בין השניים נעימה לי. לגבי אחרים - הדר מתנשאת ומניפולטיבית כל החיבה שהייתה לי כלפיה הלכה. בחרה בזוגיות פיקטיבית שיבושם לה לבריאות פרידה - כל פעם שאני רואה אותה מרגישה אי נוחות וסוג של מבוכה. לעיתים קרובות מרחמת עליה. היא צמאה לתשומת לב ואהבה אך אין שם מישהו שמסוגל לתת לה את זה. בטח לא תום הבליין האינפנטיל הזה.
לא מחבבת את אור וצמד אמא ובת. יותר מידי ערסיות בשבילי. בן ודני אנשים טובים וחביבים אך יותר מידי פרווה בשבילי. לקורלי לא אתחבר כנראה. היא מעייפת אותי עם השיחות שלה על עצמה אין בה אוטנטיות של תקווה או טהוניה. ומאיפה הבטחון שיהב ודני נמשכים עליה? ממש משלה את עצמה. הם לא בקטע ... כל היתר סוג של תפאורה לא מפריעים אך השמות שלהם לא נקלטו לי במוח. סימן שלא מעניינים אותי. יש לציין שבנתיים אף אחד לא מרגיז אותי ולא מעורר בי אנטי של ממש. כולם נסבלים. אולי בגלל שלא רואה רצוף כמו בעונות הקודמות
אל תדאגי כשהוא יצא זה השת"פ הראשון שיעשהמה הן מצאו בשיניים האלו?
שת״פ שתלי שיניים?אל תדאגי כשהוא יצא זה השת"פ הראשון שיעשה
גם אמילי
למה שתלים? הוא יסדר אותם ויעשה ציפוישת״פ שתלי שיניים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.