בוקר טוב
אולי בהתחלהבוקר טוב. עידן מייצג הרבה לוחמים שחזרו מהמלחמה עם נפש מצולקת בדרגה זו או אחרת. קצה לצפות שאדם שעבר את מה שעבר, ברגעי השפל שלו, יהיה מודע למה שמצטלם טוב, ומה שמצטלם פחות טוב. תשאירו את זה לאילו שבאו מוכנים ומשחקים 24/7ל מול המצלמה.
יש אבחון מקיף של פסיכולוגים ופסיכיאטרים לפני הכניסה לאח. לכל דייר/תרציתי לכתוב כבר אתמול, דעתי הממש לא מקצועית
חבר של הבן שלי עבור תקופה לא פשוטה וזה דומה לי
נראה לי עידן הלום קרב ואף אחד מהקרובים אליו לא יכול להבין ולהכיל את מה שעבר
רק אלה שהיו שם, יוסי ונעם לא ממש מדברים בינהם על מה שעברו
רק מלני מכילה שומעת ומרגישה את עידן
אני לא יודעת אם מקומו של עידן באח הגדול, יש שם פסיכולוגים, אולי חשב לטפל בעצמו בתוך האח
או שצריך לקבל טיפול בחוץ
כשהדר ישבה צמוד לעידן בחצר והשעינה את הראש עשו מטעמים מזה. אמילי דיברה עם אורבוקר טוב,
במקרה של חיבוק ממלאני אני לא מאשימה את עידן, יחד עם זאת לגבי מלאני אני לא סגורה בכל 100%. נכון שהיא גם לוחמת ויכולה להבין אותו, אבל לבוא לגבר לחבק אותו ככה מאחורה, זה נראה רע, קודם כל כלפי בן זוג שלה וגם כלפי בת זוג של עידן שנמצאת בתוך הבית ועברה איתו טלטלה. ברור שרבים עוברים הנה גם טל מורד, שאני מתה על הבחור הזה ובעניי טל וסאנה צריכים לזכות ברוקדימים ולא לינוי.
הייתי מכניסה לעידן את עידן עמדי, הם יבינו אחד את השני הכי טוב או את טל מורד ( אבל הוא בקשת )
עידן הוא זה שניגש אליה וחיבק אותה או שאני טועה?כשהדר ישבה צמוד לעידן בחצר והשעינה את הראש עשו מטעמים מזה. אמילי דיברה עם אור
היה לו ערב קצת קשה אתמול , בכה עם עצמו בסאנסט...לא ברור כל כל כך מה, אבל ראו כמה שניות שאמילי סיפרה לעינב שלאחרונה עולים לו כל מיני דברים מה שהוא עבר ושהיא לא יודעת איך לעזור לו.מה היה עם עידן?
על פי מה שהבנתי בין הצנזורים ,אמילי ניסתה למצוא מילים כדאי לנחם אותו וסתם חיבקה אותו ואז עידן הלך לאח וחזר אמר לאמילי "אני בטוב" ( חזרתי אחורה, שמעתי שהוא אמר לאמילי שהוא בטוב עכשיו) רוצה להיות קצת לבד עלה לסאנסט. אחר כך מלאני עולה אליו וחיבוק הזה וסצנת בכי.היה לו ערב קצת קשה אתמול , בכה עם עצמו בסאנסט...לא ברור כל כל כך מה, אבל ראו כמה שניות שאמילי סיפרה לעינב שלאחרונה עולים לו כל מיני דברים מה שהוא עבר ושהיא לא יודעת איך לעזור לו.
ומלאני עלתה לנחם אותו, אמילי קצת התעצבנה/נעלבה כי הוא אמר לה שהוא רוצה להיות לבד, אבל הלילה נגמר כרגיל.
אני יודעת שעידן נבחן על ידי פסיכולוגים נמצא כשיר להיכנס לבית האח. עידן עבר שיעורי משחק הוא מעוניין להשתלב בתחום וחשוב לו להגיע רחוק במשחק.עידן יכול היה בכל עת ובכל שלב לפרוש מהתוכנית או לפנות לעזרה. אני בטוחה שהוא קיבל ומקבל שיחות עם פסיכולוג וייעוץ.
הוא היה בבית, יצא החוצה לשבועיים, הבין איך הכל נראה מבחוץ ואז החליט לחזור, ואני בטוחה שגם לפני שחזר קיבל ייעוץ פסיכולוגי ואישרו לו להיכנס שוב.
אף אחד במערכת האח הגדול לא היה לוקח סיכון להחזיר או להשאיר בתוכנית אדם לא כשיר עם פוסט טראומה או כזה שיש ספק לגבי תפקודו הנפשי והפיזי. מערכת התוכנית ורשת 13 ממש לא רוצים להסתכן בתביעה או בבלגן תקשורתי.
עידן נשאר בבית והוא רוצה להישאר בבית כמו שכל דייר שם רוצה להישאר ולנצח. הוא יודע מי מדורג גבוה בסקרים ואת מי הקהל אוהב או שונא, ודי לחכימא ברמיזא.
אין בעיה עם חיבוקים! אבל שלא תישכב ותיצמד אליו מאחור בתנוחת כפיות. יכולה היתה יפה מאוד לשבת לצידו ואז לחבק. התנוחה היתה אינטימית, מה שמצביע שוב על אישיותה הבעייתית של מלאני והפאסיב אגרסיב שלה. יום אחד מחבקת - יום שני הודפת. יום אחד אמפתית וסימפטית - יום שני מתחשק לה לזרוק עליו ספסל.יתכן שפסיכולוגים אישרו שהוא חזק מספיק להתמודד עם מה שקורה באח הגדול. ואב, פסיכולוגיה היא לא מדע מדויק, ופסיכולוגים יכולים לטעות. ועדין , זה לא אומר שהנפש שלא לא מצולקת, ושהוא לא זקוק לתמיכה כשהוא בדאון. לקבל חיבוק, מישהי שמבינה מה עובבר עליהם, זו לא סיבה לעליהום. אני בטוחה שהוא היה שאותה מידה שמח לתמיכה ממישהו כמו יוסי (אבל זה האחרון לא ממש מחשיב אותו לחבר שלו, ושלא שם עליו..)
מתקשר לי לקטע הזה שהיא אמרה בזמנו להדר, ש"לא משנה איך אני איתך בבית, אם את במצוקה אני אגש אלייך" (אחרי שניגשה לנחם את הדר אחרי שכחתימה) -אין בעיה עם חיבוקים! אבל שלא תישכב ותיצמד אליו מאחור בתנוחת כפיות. יכולה היתה יפה מאוד לשבת לצידו ואז לחבק. התנוחה היתה אינטימית, מה שמצביע שוב על אישיותה הבעייתית של מלאני והפאסיב אגרסיב שלה. יום אחד מחבקת - יום שני הודפת. יום אחד אמפתית וסימפטית - יום שני מתחשק לה לזרוק עליו ספסל.
זה יכול אפילו יותר להזיק, כי אחרי שרגע ה'מצוקה' חולף היא מבינה שהיא עדיין לא סובלת אותה כמו שאמרה לה ואז הכל סתם..מתקשר לי לקטע הזה שהיא אמרה בזמנו להדר, ש"לא משנה איך אני איתך בבית, אם את במצוקה אני אגש אלייך" (אחרי שניגשה לנחם את הדר אחרי שכחתימה) -
זה מהמם, אבל לפעמים במבחן המציאות זה יוצא עקום ומבלבל
כן..... מצד אחד ברגע מצוקה זה יכול לנחם כשמישהו בא ומתייחסזה יכול אפילו יותר להזיק, כי אחרי שרגע ה'מצוקה' חולף היא מבינה שהיא עדיין לא סובלת אותה כמו שאמרה לה ואז הכל סתם..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.