בוקר טוב
מזהיר?בוקר טוב. בעצם לא כל כך טוב. שמעתי שליאל שוב פעם קיבל את התקף הגועל נפש והוציא אותו על סתיו.
אני לא מצליחה להבין את האח הגדול שאינו מזהיר את היצור הזה עם כל ההתלהמות שלו. הבנתי שאת סתיו הזהירו רק בגלל שהיא שמה מפתח בין שדיה,
אבל עלבונות, לעג, ביזוי והשפלה אישית עוברים אצל האח בשקט ובשלווה. למעט לומר שזה לא מקובל עליי.
אני עושה הכל כדי לשכוח מהמצב במדינה. שוקעת כולי באסקפיזם מהסוג הטהור ביותר וצופה בחייהם של חבורת ילדים שמנסים לפלס את דרכם בביצה המקומית ומתמלאת גועל נפש. אני כבר לא יודעת מה גרוע יותר. לשמוע את האלופים בדימוס מנבאים את חיסולה של מדינת ישראל או את ערימת הילדים שמגבבים את כל תסכוליהם על אישה אחת מעצבנת ככל שתהיה.
תגידי,בוקר טוב. בעצם לא כל כך טוב. שמעתי שליאל שוב פעם קיבל את התקף הגועל נפש והוציא אותו על סתיו.
אני לא מצליחה להבין את האח הגדול שאינו מזהיר את היצור הזה עם כל ההתלהמות שלו. הבנתי שאת סתיו הזהירו רק בגלל שהיא שמה מפתח בין שדיה,
אבל עלבונות, לעג, ביזוי והשפלה אישית עוברים אצל האח בשקט ובשלווה. למעט לומר שזה לא מקובל עליי.
אני עושה הכל כדי לשכוח מהמצב במדינה. שוקעת כולי באסקפיזם מהסוג הטהור ביותר וצופה בחייהם של חבורת ילדים שמנסים לפלס את דרכם בביצה המקומית ומתמלאת גועל נפש. אני כבר לא יודעת מה גרוע יותר. לשמוע את האלופים בדימוס מנבאים את חיסולה של מדינת ישראל או את ערימת הילדים שמגבבים את כל תסכוליהם על אישה אחת מעצבנת ככל שתהיה.
כן מה הקטע הזה לא הבנתיספיר ושניר ישנו יחד כפיות
הוא ביקש לישון איתהכן מה הקטע הזה לא הבנתי
לילה ראשון בלי אמא....הוא ביקש לישון איתה
חח לא יודעת עד כמהספיר ושניר ישנו יחד כפיות
אחים גבר ואישה בני 30+ שישנים יחד, זה דבר לא נורמלי, צטערת.ספיר ושניר ישנו יחד כפיות
באח הגדול זה לא אישיו לישון ביחד השאלה אם הם ישנו כפיות.. אם כן זה כבר הזיית ההזיות.אחים גבר ואישה בני 30+ שישנים יחד, זה דבר לא נורמלי, צטערת.
אמיתי ישנו כפיות????ספיר ושניר ישנו יחד כפיות
לא באמתאמיתי ישנו כפיות????
למה להגדיל כתבאיך זה לא מפריע לשי ואברהם?
שניר לא נראה בדיכאון, לדעתי הפרידה הזאת תעשה לו טוב, הוא ימשיך בזכות עצמו ולא כל היום יעשה בשבילה. כנראה היה לו קצת קשה בלי לישון בלי שי ולכן ביקש לישון עם ספיר שגם לה היה קשה בלי אברהם. טוב ששי ואברהם לא ישנו יחדלמה להגדיל כתב
למה שיפריע?
שניר בדיכאון מהפרידה, ביקש לא לישון לבד..
גרם לקבוצה לא לישון בגלל הנחירות
או שהיא אוהבת להיות עם בן זוג ולפלרטט עם חבר טוב שלו.כשהוא ייצא יסבירו לו ששי כנראה אוהבת בנות יותר מאשר היא אוהבת בנים. ויירגע.
היו פרסומים כאלה בפורומים שונים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.