בוקר טוב
לפי מה שהוא סיפר, היא אמרה לו גם להירגעבוקר טוב, נדהמתי לשמוע שספיר היתה בבית עם ההורים שלה ושהם ישבו לארוחה עם אברהם, כבר נגמרו לי המילים שיתארו את הרמה הנמוכה של רועי עוז. הוא לא רק עורך לא טוב, הוא עורך רע! זה כאילו שהוא עיוור וחרש, מגשש באפילה ועושה כל טעות עריכה והפקה אפשרית !
אני ממש מקווה שאברהם הזחוח שעכשיו יהיה זחוח פי מליון כי קיבל גושפנקה לאהבתה של ספיר ולכך שההתנהגות שלו פשוט נפלאה ולכן ראויה לפרס, לא יהיה עוד יותר אלים ותוקפני כלפי סתיו, במיוחד עכשיו כשליאל שוב בחבורת הזבל.
את אברהם היה צריך לבעוט מהדלת האחורית, לשניר ושי היה צריך לתת אזהרה מטלטלת ולסגור את העונה בצורה אנושית. אבל זה לא קרה וכבר לא יקרה. בזיון
אבל מה האינטרס של עוז שהם יירגעו? הוא לא רוצה אקשן?לפי מה שהוא סיפר, היא אמרה לו גם להירגע
בעצם זה היה גם המסר לכולם
לא אקשן כזה.. היה אולי משהו יותר מידיי רעילאבל מה האינטרס של עוז שהם יירגעו? הוא לא רוצה אקשן?
זה לא אקשן,אבל מה האינטרס של עוז שהם יירגעו? הוא לא רוצה אקשן?
וואולפי מה שהוא סיפר, היא אמרה לו גם להירגע
עוז עושה ניקיון,וואו
נושאת הבשורה לשלום עולמי - הגברת ספיר בורגיל
תעלה ותבוא לשאת דברים
עוז רואה את התיעוב כלפיה וכלפי אברם ברשתות
ואחיה וחברתו, שנחשפים כבר 2-3 פרקים במלוא כיעורם
ועדיין דוחף אותה לגרון שלנו.
פשוט אדיוט.
בול!עוז עושה ניקיון,
לא רוצה שיקרה מה שקרה עם דיאני כשיצאה
ב י ז י ו ן !לפי מה שהוא סיפר, היא אמרה לו גם להירגע
משפחה יפה.
עושה עכשיו מסג' לאברהם , עלתה לו הגב , אמר לי תרקדי מעלי כמו בבלט.הטלנובלה של ספיר, יצחק וסיגל לא תשנה באופן מהותי את מה שקורה בבית. ליאל לא יעז יותר לרדת על סתיו ברוע וגם יישאר איתה בידידות. שניר ימשיך להתעלם ולא יחזור לדבר עם ליאל. וגולת הכותרת, אברהם וסתיו, כולי תקווה שלא ינסה להתנצל מעומק הלב ולומר טעיתי על מנת שסתיו אפילו לא תצטרך לשקול אם לסלוח לו. ועוד יותר חשוב זה שסתיו גם תרגע כי היא אמורה להבין מה קרה שם.
אין על הבוקר!אני מתה על בקרים.
אחרי למעלה מחודשיים שלא עבדתי, וראיתי את הבוקר רק בחטף,
במהלך טיול פיפי מנומנם עם הכלב,
הבקרים חזרו לחיי. הבוקר כה יפה, יש בו מעין קדושה כזו
שאין באף שעה בשעות היום, למעט אולי בשעת הדמדומים
הנוספה בערב. ואם מוסיפים לאווירה הזו גם ריצה, זו חוויה
באמת משנה תודעה. טבעית, אין צורך בסמים כלל.
מסתממים מהטבע והגוף.
שיהיה לכם יום מהנה, מג׳נונים, וולמנהלה האהובה שלי
שיהיה כפליים טוב.
נתראה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.