בוקר טוב
על הבוקר חחחחח
מרגול קמת רחומה וחומלת הבוקר. אני קוראת אותך לסדר נשמהבוקר טוב
אני תוהה לגבי שילה כבר כמה זמן והחלטתי לשתף.
אני לא פסיכיאטרית אבל יש לי הרושם שיש לו o.c.d שקשורה בעיקר לסדר וקצת לניקיון.
לגבי הסדר- הוא לא יכול לראות מגבות זרוקות( גם אני לא) הוא חייב לכבס ולקבל אותן במדוייק כמו חיילים במסדר.
הכלים במטבח- הוא מסדר את הכוסות במגירה, ממיין את הסכום, ומסדר את כל הכלים בארונות והכל בדיוק במקום.
לגבי הניקיון- מצחצח ומבריק את המטבח.
ודואג לשאוב את השטיחים.
שטיפת כלים- דואג שלא יהיו כלים בכיור, לא בטוחה לגבי טיב ניקיונן.
השאלה שלי אליכם- בהנחה שההפרעה הזו מתבטאת רק במה שאנחנו צופים בטלויזיה- האם זה בעייתי לחיות עם כזה בן אדם, ואני לא מדברת כרגע על האופי שלו?
קודם כל חומלת ורחומה זה השם השני שלי וגם קצת הבעיה שלי בחיים כי יש כאלה שמנצלים את זה.מרגול קמת רחומה וחומלת הבוקר. אני קוראת אותך לסדר נשמה
הם בריטריט, תחסכי לעצמך למי שבאמת זקוק
לשאלתך, מבחינתי אם מנקים כמו שצריך, אני בעד כמה שיותר כאלה סביבי.
שיעשו את העבודה ואני רגל על רגל ....
ולגבי שילה, רימון אומרת שאין לו אוסידי אז ..
אבל הפרעה בטוח יש לו בלי עין הרע
גם מהיכרות עם מישהו כזה, כשזה לא קשור רק לניקיון, זה בכלל סיוט אמיתיקודם כל חומלת ורחומה זה השם השני שלי וגם קצת הבעיה שלי בחיים כי יש כאלה שמנצלים את זה.
רימון פסיכיאטרית? אני שואלת ברצינות.
זה נראה או סי די קל. אני מכירה מישהי עם או סי די שאלוהים ישמור אותה את בעלה ואת ילדיה.
כפרה על רימון שלנוגם מהיכרות עם מישהו כזה, כשזה לא קשור רק לניקיון, זה בכלל סיוט אמיתי
רימון בתואר שני פסיכולוגיה
מבינה דבר או שניים הבחורה
נורא קשה לשפוט דרך המסך אבל לפי דעתי לשילה אין OCDקודם כל חומלת ורחומה זה השם השני שלי וגם קצת הבעיה שלי בחיים כי יש כאלה שמנצלים את זה.
רימון פסיכיאטרית? אני שואלת ברצינות.
זה נראה או סי די קל. אני מכירה מישהי עם או סי די שאלוהים ישמור אותה את בעלה ואת ילדיה.
לשילה יש אוסידי, אבל מה שטוב זה שהוא מודע לזה וגם פתוח לטיפול כנראה (ע"ע הנסיונות של עינב איתו בזמנו)בוקר טוב
לגבי הסדר- הוא לא יכול לראות מגבות זרוקות( גם אני לא) הוא חייב לכבס ולקבל אותן במדוייק כמו חיילים במסדר.
הכלים במטבח- הוא מסדר את הכוסות במגירה, ממיין את הסכום, ומסדר את כל הכלים בארונות והכל בדיוק במקום.
ודואג לשאוב את השטיחים.
השאלה שלי אליכם- בהנחה שההפרעה הזו מתבטאת רק במה שאנחנו צופים בטלויזיה- האם זה בעייתי לחיות עם כזה בן אדם, ואני לא מדברת כרגע על האופי שלו?
Obsessive compulsive disorder היא הפרעה רחבת הקף שבאה לידי ביטוי באופנים ובעוצמות שונות כמו הגזמה ברחיצת ידיים, לא לאכול מאחרים, כוללת גם נזק עצמי (טיפול בעור הידיים) פחד מוגזם מזיהומים מחלות מגע עם כל אדם/התחכחות איסור לגעת במיטה, לבקהם יש OCD והוא מסדר שורות "למסדר" כמו שילה ויש לו אוספים של מכוניות לא רק בגלל שיש לו יכולת פיננסית. בדיקת הגז המון פעמים,אם סגרת את הדלת הראשית .זה קצת מפריע אבל כן אפשר לחיות עם בן אדם כזה למרות שגם את המחשבות הוא מסדר ולוקה בחרדה וזה משפיע על ראיית העולם שלו. זה הולך ביחד עיסקת חבילה. הכל תלוי בעוצמה בהקף ועד כמה הוא לומד לחיות עם זה בלי להפריע לני שחי לצידובוקר טוב
ודואג לשאוב את השטיחים.
גם רפאל נדאל הטניסאי מסדר את בקבוקי השתיה שלו באיטיות בשורה כשהוא בהפסקת משחק וגם לפני כל הגשת כדור מבצע סידרת תנועות לא נשלטת שחוזרת על עצמהObsessive compulsive disorder היא הפרעה רחבת הקף שבאה לידי ביטוי באופנים ובעוצמות שונות כמו הגזמה ברחיצת ידיים, לא לאכול מאחרים, כוללת גם נזק עצמי (טיפול בעור הידיים) פחד מוגזם מזיהומים מחלות מגע עם כל אדם/התחכחות איסור לגעת במיטה, לבקהם יש OCD והוא מסדר שורות "למסדר" כמו שילה ויש לו אוספים של מכוניות לא רק בגלל שיש לו יכולת פיננסית. בדיקת הגז המון פעמים,אם סגרת את הדלת הראשית .זה קצת מפריע אבל כן אפשר לחיות עם בן אדם כזה למרות שגם את המחשבות הוא מסדר ולוקה בחרדה וזה משפיע על ראיית העולם שלו. זה הולך ביחד עיסקת חבילה. הכל תלוי בעוצמה בהקף ועד כמה הוא לומד לחיות עם זה בלי להפריע לני שחי לצידו
זה הופך למטרד ובעייתי רק אם הוא בא בדרישות לסביבה,בוקר טוב
ודואג לשאוב את השטיחים.
גם אני לא פסיכולוגית אבל לפעמים יש לי תחושה שהוא מנקה, מקפל מגבות וכו' כדי להסתובב בין האנשים ולהקשיב לשיחותיהם. נותן לו סיבה להיות בשטח ולאסוף מה שנקרא בלשון מקצועית - מל"מ [מודיעין למבצע].בוקר טוב
ודואג לשאוב את השטיחים.
שילה כולו פייק. לא סובלת אותו.
לגמרישילה כולו פיעק. לא סובלת אותו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.