עוד 7 ימים לסוף !
כמו שיש את הציורים שמדברים בעד עצמם-untitledעוד 7 ימים לסוף !
לא יאמן שזו התחושה...תכף זה נגמר
הרגו אותנו, הרגו.לא יאמן שזו התחושה...
הציפייה שזה ייגמר כבר.
עונה קודמת חכיתי שייגמר חודש אחרי שהתחיל.הרגו אותנו, הרגו.
חשבתי על זה השבוע... אולי אנחנו מדחיקים את העונות הקודמות, כי בסה"כ כל שנה בסיום העונה אנחנו משתעממים וממש מחכים שייגמר.
כנ"ל.... בשבילי קארין,ג'וזי ותום עוד שם ולא דחוף לי לפתוח את הלייב, רק כשאני רוצה לראות משהו שדיברו עליו פה או שסתם לבדוק לרגע מה שלומם.עונה קודמת חכיתי שייגמר חודש אחרי שהתחיל.
אבל גם כאשר יש לי פייבוריטים בבית שבועיים לסוף אני פחות צופה... מעין תהליך גמילה....היום אין לי צורך לפתוח לייב, אז התהליך הושלם.
עשה להם משפטכמה עולב האח, אתמול הם חגגו 100 ימים שם, אפילו שמפניה לא הביא להם
טוב שלא. קיבלו מסיבת סיום עם כל הפינוקים טרם הזמן על משימה של דקה וחצי.כמה עולב האח, אתמול הם חגגו 100 ימים שם, אפילו שמפניה לא הביא להם
ניחוש שלי- יהיה מסר לזהבההמשימה ממשיכה היום? למה העירו אותם מוקדם?
הפעם תגיע שרית חדד ותגיד שפתחו לה הופעה בזאפה.ניחוש שלי- יהיה מסר לזהבה
לא שניהם הופיעו הכי הרבה??נראה לכם שהמודחים בחרו למי לתת כרטיס לגמר (ואז זה יהיה ג'וזי) או שהדייר שהופיע הכי הרבה פעמים בחמישיית הגמר של המודחים הוא זה שיקבל את הכרטיס לגמר (ואז זאת זהבה)?
שמעתי משהו על חמישייה...נראה לכם שהמודחים בחרו למי לתת כרטיס לגמר (ואז זה יהיה ג'וזי) או שהדייר שהופיע הכי הרבה פעמים בחמישיית הגמר של המודחים הוא זה שיקבל את הכרטיס לגמר (ואז זאת זהבה)?
זה משנה כי אז הקהל שלהם פנוי להצביע למישהו אחרשמעתי משהו על חמישייה...
כך או כך זה לא באמת ישנה, ברור ששניהם בגמר, עם כרטיס ובלי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.