בוקר טוב
זוג משמיים
אמילי הייתה חזקה, אבל כאשר יש רגש והבן אדם שאוהבים אותו פתאום מתקרב זה עלול לבלבל. נראה לי שאמילי בלבלה בין עולם ורוד שאצלה בראש לבין המציאות עם עידן, היא נתנה לו עוד צ'אנס. היא מודעת לקשיים של עידן, לסיבוכים שלו, הבנתי שסיכמו לעבוד ביחד על זוגיות. איך היא לא רואה שעידן חזר אליה רק בגלל ששילה התעניין בה. בשיחה עם שילה במקום לתת אור ירוק לשילה, יכל להגיד "אל תתחיל איתה, היא שלי".ממש חבל לי על אמילי. כמה שהראתה חזקה, עדיין נפלה לרגליו. הוא כל כך דוש ולא שווה אותה ...
להיפך, המחשבה ששני גברים יושבים ומחליטים בניהם על גורל אשה, היא מחשבה פרימיטיבית. ,עידן עשה את הדבר הנכון, והשאיר את הנושא להחלטתה של אמילי. הרי אם שילה ואמילי היו רוצים באמת להיות בזוגיות, הם היו צריכים את האישור של עידן?אמילי הייתה חזקה, אבל כאשר יש רגש והבן אדם שאוהבים אותו פתאום מתקרב זה עלול לבלבל. נראה לי שאמילי בלבלה בין עולם ורוד שאצלה בראש לבין המציאות עם עידן, היא נתנה לו עוד צ'אנס. היא מודעת לקשיים של עידן, לסיבוכים שלו, הבנתי שסיכמו לעבוד ביחד על זוגיות. איך היא לא רואה שעידן חזר אליה רק בגלל ששילה התעניין בה. בשיחה עם שילה במקום לתת אור ירוק לשילה, יכל להגיד "אל תתחיל איתה, היא שלי".
אמא שלה טוענת שלא תצעק יותר שמכאן תסתדר לבד.
באופן כללי ,בעיני ,לא צריך אישור של עידן, כי באותו שלב הוא וויתר על אמילי. היא פעלה מתוך מקום של פגיעות, ניסתה להחזיר לעצמה את ההרגשה שמישהו רוצה אותה אחרי שעידן דחה אותה. לי באופן אישי הקשר של עידן ואמילי נראה כמו "אבא ובת", כי עידן מאוד שכלתני. אישית לא הייתי שורדת מערכת יחסים עם עידן. אני הייתי רוצה את שילהלהיפך, המחשבה ששני גברים יושבים ומחליטים בניהם על גורל אשה, היא מחשבה פרימיטיבית. ,עידן עשה את הדבר הנכון, והשאיר את הנושא להחלטתה של אמילי. הרי אם שילה ואמילי היו רוצים באמת להיות בזוגיות, הם היו צריכים את האישור של עידן?
הרגת עם הסוףבאופן כללי ,בעיני ,לא צריך אישור של עידן, כי באותו שלב הוא וויתר על אמילי. היא פעלה מתוך מקום של פגיעות, ניסתה להחזיר לעצמה את ההרגשה שמישהו רוצה אותה אחרי שעידן דחה אותה. לי באופן אישי הקשר של עידן ואמילי נראה כמו "אבא ובת", כי עידן מאוד שכלתני. אישית לא הייתי שורדת מערכת יחסים עם עידן. אני הייתי רוצה את שילה
זה פרימיטיבי, אבל זה לא המניע של עידן להתנהגות כזאת. גם הייתה שיחה של אישור מצד נועם בתחילת העונהלהיפך, המחשבה ששני גברים יושבים ומחליטים בניהם על גורל אשה, היא מחשבה פרימיטיבית. ,עידן עשה את הדבר הנכון, והשאיר את הנושא להחלטתה של אמילי. הרי אם שילה ואמילי היו רוצים באמת להיות בזוגיות, הם היו צריכים את האישור של עידן?
בגלל המונוטוניות והרובוטויות שלה…אני לא מסוגלת להקשיב לההדר מספרת לדי ג׳יי על השיחה שלה עם חיים לגבי הטסטר .
חבל שיש לה דיקציה נוראית כי היא מדברת לעניין אבל אני מאוד צריכה להתאמץ להבין מה היא אומרת…
מסכימה.בגלל המונוטוניות והרובוטויות שלה…אני לא מסוגלת להקשיב לה
לא יאמן.. כמעט כל שיחה אישית של עידן מעלימיםיש שיחה ארוכה בין עידן לפרידה …אבל לא יראו…נתקעו על הדר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.