Insomnia 5
Well-known member
ואני ממש שמחה בשבילו.אינסו,
אופק בחוץ. נהנה מפירות החשיפה, שמח,
ובעולמו.
ואני ממש שמחה בשבילו.אינסו,
אופק בחוץ. נהנה מפירות החשיפה, שמח,
ובעולמו.
לראות רגשות על המסך זה בדיוק כמו לדעת במדויק איזה טעם יש למנה שהוצגה מול כבוד השופטים בתוכנית ריאליטי בישולים...היי, אני לא בת 12.... ועדיין ראיתי רגשות על המסך.. מצד אופק בבירור.. וכן,גם מצד טליה.
כבר אמרתי בעבר שלדעתי ברגע שהיא ידעה שיש לו רגשות הייתה צריכה להתרחק נחרצות גם במחיר איבוד ידיד בבית.
המשך המגע, חיבוקים, נגיעות , שיחות מיטה ומלל סותר רק פגעו בשניהם.
חשוב לציין שלדעתי ברגע שהם יוצאים גם הרגשות קהים.. אני לא חושבת שאופק מאוהב עכשיו למשל.. הפרופורציות היכו בו..
(זה ישאר זיכרון חמוץ מתוק)
ייאמר לזכותה שהיא תמיד הציבה גבול למגע בבית עם שחף/אופק ועמדה בו.
אכן, מסכימהלראות רגשות על המסך זה בדיוק כמו לדעת במדויק איזה טעם יש למנה שהוצגה מול כבוד השופטים בתוכנית ריאליטי בישולים...
רק אומר
יש לי טאוריה משלי שאומרת שטליה הייתה יותר פתוחה עם אופק כי ידעה ב100% שזה לא יעבור ל"שלב הבא"....הרי היא אמרה שלא רוצה מערכת יחסים עם צעיר שנמצא בחיים במקום שונה לגמרי משלהאכן, מסכימה
אבל כצופה אני מחפשת הזדהות, כימיה..
וראיתי זאת אצלם לעומת הזוג החדש
גם בליהוק תמיד מחפשים כימיה בין השחקנים ... (לכן יש מפגשי טקסטים) זה חשוב לעין ערוך להעברת מסרים ואמפתיה .
טליה אוהבת אותם צעירים כמעט ילדים שחף קשיש בשבילהיש לי טאוריה משלי שאומרת שטליה הייתה יותר פתוחה עם אופק כי ידעה ב100% שזה לא יעבור ל"שלב הבא"....הרי היא אמרה שלא רוצה מערכת יחסים עם צעיר שנמצא בחיים במקום שונה לגמרי משלה
אתם תגמרו עם הלב החלש למרי עם תמונות תועבה של שחף.מתעדת למרי 11:47
זו תועבה כשרהאתם תגמרו עם הלב החלש למרי עם תמונות תועבה של שחף.
תועבה כשרה. אהבתיזו תועבה כשרה
מזון לנפש
מה היהמתעדת למרי 11:47
מדובר ביצירת אומנות.מתעדת למרי 11:47
כן, הוא סתם מתערבב עם דיאן, אליאב ושרין חחחחאני כל כך שמחה שאופק יצא ולא מתערבב עם כל הזבל'ה השרוטים שנשארו בבית..
יש הבדל גדול להתערבב בבית ולהתערבב בחוץכן, הוא סתם מתערבב עם דיאן, אליאב ושרין חחחח
אה כמובן, הבדל גדול. בטח.יש הבדל גדול להתערבב בבית ולהתערבב בחוץ
חחחחחכן, הוא סתם מתערבב עם דיאן, אליאב ושרין חחחח
כולם שרוטים אם לא היו שרוטים לא היו שם מלכתחילה.אני כל כך שמחה שאופק יצא ולא מתערבב עם כל הזבל'ה השרוטים שנשארו בבית..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.