** שרשור בוקר היום ה96 בבית עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

andersonian

Well-known member
היי, אני לא בת 12.... ועדיין ראיתי רגשות על המסך.. מצד אופק בבירור.. וכן,גם מצד טליה.

כבר אמרתי בעבר שלדעתי ברגע שהיא ידעה שיש לו רגשות הייתה צריכה להתרחק נחרצות גם במחיר איבוד ידיד בבית.

המשך המגע, חיבוקים, נגיעות , שיחות מיטה ומלל סותר רק פגעו בשניהם.

חשוב לציין שלדעתי ברגע שהם יוצאים גם הרגשות קהים.. אני לא חושבת שאופק מאוהב עכשיו למשל.. הפרופורציות היכו בו..
(זה ישאר זיכרון חמוץ מתוק)

ייאמר לזכותה שהיא תמיד הציבה גבול למגע בבית עם שחף/אופק ועמדה בו.
לראות רגשות על המסך זה בדיוק כמו לדעת במדויק איזה טעם יש למנה שהוצגה מול כבוד השופטים בתוכנית ריאליטי בישולים...

רק אומר

Insomnia 5

Well-known member
לראות רגשות על המסך זה בדיוק כמו לדעת במדויק איזה טעם יש למנה שהוצגה מול כבוד השופטים בתוכנית ריאליטי בישולים...

רק אומר
אכן, מסכימה
אבל כצופה אני מחפשת הזדהות, כימיה..
וראיתי זאת אצלם לעומת הזוג החדש

גם בליהוק תמיד מחפשים כימיה בין השחקנים ... (לכן יש מפגשי טקסטים) זה חשוב לעין ערוך להעברת מסרים ואמפתיה .

andersonian

Well-known member
אכן, מסכימה
אבל כצופה אני מחפשת הזדהות, כימיה..
וראיתי זאת אצלם לעומת הזוג החדש

גם בליהוק תמיד מחפשים כימיה בין השחקנים ... (לכן יש מפגשי טקסטים) זה חשוב לעין ערוך להעברת מסרים ואמפתיה .
יש לי טאוריה משלי שאומרת שטליה הייתה יותר פתוחה עם אופק כי ידעה ב100% שזה לא יעבור ל"שלב הבא"....הרי היא אמרה שלא רוצה מערכת יחסים עם צעיר שנמצא בחיים במקום שונה לגמרי משלה

איבונה3

Well-known member
יש לי טאוריה משלי שאומרת שטליה הייתה יותר פתוחה עם אופק כי ידעה ב100% שזה לא יעבור ל"שלב הבא"....הרי היא אמרה שלא רוצה מערכת יחסים עם צעיר שנמצא בחיים במקום שונה לגמרי משלה
טליה אוהבת אותם צעירים כמעט ילדים שחף קשיש בשבילה

מצב
הנושא נעול.
למעלה