שרשור בוקר טוב ליום שני

שרשור בוקר טוב ליום שני../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אז ככה... יש לי היום מבחן בפיזיקה:// אני דרושה להצלחה!! בהצלחה לכל הנבחנים למינהם
יומטוב

נצל"ש, בקשר לגאיה../images/Emo14.gif

מי שרצה לדעת הפרק שהיה המתח שגאיה הופיעה זה פרק 226 והמשך בפרק 227 :)

real snake

New member
אהבה מעבר לפינה.....

בוקר לכוווווווווווווווווווווווווולללללללללללם

זה גם לא בשנייה../images/Emo14.gif

זה בשלישית, פשוט כמה פעמים שאלו פה מתי מראים את התינוקת של אלונה אז כתבתי:)

ערבטווווובבבבבב../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

מנשמע אצלכם?!
הראש מסתובב וכואב, נורא. [[רעות את חושבת שאם אני לא אגיע מחר לחזרות של תהילה המורה שלך תרצח אותי?
]] היה יום מעייף נורא מעיףף וזההווו אני כלכך שמחה שהפורום חזזזזזרררררררר אינלכם מושג בכלל פתאום קלטתי שכולם חזרוווווו וממש התחלתי לבכות
[[אני ילדה רגישה תשאלו את רעות למה]] חח תאמינו או לא אבל אף אחד לא יכול להכחיש את זה שהוא כמעט נסגר כמה פעמים ותראו איך הוא עכשיווו זה כלכך כיףף:]]]] ותקשיבוו אני כנראה לא ממש אוכל לכתוב פה כי תפוז עושים לי בעיות כל הזמן [[התוכים שלי אוכלים אותי
]] את ההודועת שכתבתי בקושי כתבתי אותם כי הוא כל שניה יוצא לי ודבירם כאלה.. ואני ממש בקושי מצליחה.. אז אם אני אהיה אצל רעות אני אוכל לכתוב,. וזהווו **לא לחפור לא לחפווורררר***** אז אני הכי אוהבת אותכם בעולםםםםםםםםםםם תאמינו לי או לאאאאאאא אני כלכך נקשרתי אליכםםםםם שפשוט איא פשר לתאר את זה באמתתת ** לא לחפור לא לחפורר*** אוהבתותכם כלככככככככךךךךךךךךךךךך
עינב ו-

Koala Girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

*שואלת את רעות למה*
סתם גם אני רגישה
תלוי למה...... ואני מזמינה אותך להתנחל אצל רעות כל יום בין 4 ל-6

מיכיי

New member
עינננננננננבי../images/Emo110.gif

סתם רציתי להגידדד שאני חולה עליייךךך:]] חסר לך שלאא תכתבייי פה

צוף בו

New member
בעעע

טוב היום בבוקר היה מבחן בהבעה ואז התחילו לי כאבי בטן לא מהעולם הזה אז מישהי הביאה לי כדור שעשה לי יותר רע, אז אני וחברה שלי יצאנו מהשיעור, קיצר אפחד לא יכול היה לבוא לקחת אותי אז השתחררתי לבד ב12 הרגשתי טוב בצהריים ו עכשיו שוב הכל חזר לי. בצהריים הכל השתפר כשנודע לי שקיבלתי 99 באנגלית
כן, נו אני סוג של גאון
אח"כ הלכתי להליף ת'מידה במשקפיים ומסתבר שעליתי בחצי בשתי העיניים והיא אמרה לי "נשקול מה יהיה עם העדשות" אני לא רוצה שיקחו לי אותם
עכשיו יש לי מלא שיעורים בג"ג (חפירותחפירותחפירות) ואז לישון לילה טוב

למעלה