שרשור בוקר\צהריים\ערב

פוסה

New member
שרשור בוקר\צהריים\ערב../images/Emo42.gif

מווווזרר שאין.. אאמאאא אני שומעת את הפיצוצים מנהריה עכו עד אצלי:( זה מפחידדדד.. וכל הזמן אני שומעת את המסוקים עם עם הפצועים:'( יותר גרוע מיום כיפור כבר:|:'( שהמלחמה הזאת ת'יגמר כבר:( עוד לא הצלחתי לקנות דברים לבצפר אפילו.. וגם איך הם יכולים ש600 ילדים ירדו ביחד ויש לנו רק 2מקלטים:| אחד צריך לצאת מהבניין ואחד אין בו מקום אפילו לכיתה אחת:|:'( אמרו משו שנלמד במרכז הארץ אני רק חושבת על זה לנסוע כל יום לת"א ללמוד ולחזוור סיוט:|:'( אני אמורה להיות בפארק מים ביום שני אבל אני לא יודעת כ"כ אם כדאי לי ללכת כי היציאה מחיפה מלחיצה אותי:|:|:| צריך להגיע ליקנעם אבל גם ביקנעם אזעקות עד חדרה ה**** הגיע הוא יכול להגיע לת"א:|:| דודים שלי משם:|:| וגם מיכלללל
נקווה לטוב
אבל לכל הרוחות השכמהה ב8?! זה מפחיד להתעורר לזה מתוך שינה:S: :'( וגם כל הזמן הוא תופס אותי בלי נעליים ואני רצה יחפה ת'מדרגות:S 48 דקה?!?!!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסכנה מיכל היא תצטרך אולי לרדת 6קומות:|

אחה"צ..../images/Emo110.gif

לא נראלי שתלמדו במרכז הארץ.. לדעתי אם זה יימשך עד אז [ובואו נקווה שלא..] אז פשוט ידחו לכם או משו.. ויש לנו מרחב מוגן גם בכל קומה.. אז אם אנחנו לא מספיקים לרדת זה בסדר לעמוד גם שם.. בגלל שהבניין גבוה.. יומטווב..

../images/Emo45.gif../images/Emo204.gif

לדודה שלי יש בניין גבוה והיא פשוט תצא (חס וחלילה אם תהיה אזעקה) לחדר מדרגותת..

ערבבבב..../images/Emo20.gif

חזרתי מסבתאא שלייי היההה מצחיייקקק ואתמול ישנתי אצל בת דודה שלי ויצאנו וזהה.. חחח היא הייתה עם חברות שללהה ואני רקק דיברתיי בטלפוןןן כיי התפדחתיייי כי הכרתיי שם רקק שתיי ילדותת ועוד איזה 2 בנים
ועכשיוו היינו אצל סבתא שלי ורק נקרענו דודה שלי בהריון אז התחלנו לחפש שממותת ואנייייייי עושה להה ואיי סבטלנה זה שם מעללףףף חחחחחחחחחחחח וגםם נטשהה
ואנחנו רק צוחקים והיה מזה צחיקק
שיהיה לכולם המשך יומטוב ושקט

חח כל הקטע של השמות../images/Emo178.gif../images/Emo204.gif

מה אנחנו עושים עם זהההההההההה לחברה של אחותי נולד אח בתחילת המלחממהה ולא ידעו איך לקרוא אז הפוסטמה החליטה לקרוא לו נסווושש (נסראללה
)

יעל 13

New member
ערב../images/Emo4.gif

נפלו טילים בחדרה והבצפר שלי נמצא ליד חדרה
אוף שיגמר כבר

אייללוש

New member
אחי מתגייס מחר סופסוף../images/Emo3.gif

פחות ירידות עליי יהיה פה סופסוף

חחחחחחחח../images/Emo204.gif

אחותי הולכת בתחילת שננההה לשנננהה מהבית!!! החדר שלה יהיה שלי והיא לא תרביץץץץץ לללייי
ביום שישי היא נכנסה לחדר שלי אז צעקתי עליה ואז היא נתנה לי סטירה המפגרת הזאת

חחחחחחח אפפייי!../images/Emo204.gif

עדיף לא לדבר בינתיים על ת"א, למה להקדים את המאוחר:)? אם את נוסעת, תהני פוללייםםם
ומז"א שתלמדו בת"א:)? תהיי חזקה

שבוע טוב לכולם:]../images/Emo205.gif

נקווה אך ורק לטוב
דודים שלי בנתניה שמעו את הקטיושה שנפלה בחדרה

למעלה