שרשור בוקר צהרים וערב

אייללוש

New member
שרשור בוקר צהרים וערב../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

אממ אני מצטערת אם יש כבר שרשור םשוט לא רואים
אממ רציתי לומר שאני אצל חברה עכשיו במעלה אדומים ואני לא אהיה לצערי שבוע שלם
אני יעשה כמיטב יכולתי להכנס אבל כנראה זה יהיה בלילה שאפחד לא יהיה ער
אז אני אתגעגע המוניםםםםםםםםםםםםםם
ב-
-ענקיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
לושית

יעל 13

New member
הנה תראו שהדס הציעה לי!../images/Emo46.gif שוב!!../images/Emo46.gif

הדס אומר/ת: יאללה אני עפה לישון הדס אומר/ת: נתחתן מחר מי השקרנית עכשיו!??!??!?!

hila846

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif

הדס יש ראיות
את פליליתתתת

והנה האמתתתתת!!../images/Emo204.gif

היא זייפה את זה נו מה אי אפשר לזייף:p? הנה האמתתתתתתתת Y//-\\EL מיכלי יפה שלי מזל טובבב!!! הדס הציעה לי להתחתן איתה טל חן מזל טובבבב!!!!!!!!!! אומר/ת: הדדדדדדדדדסססססססססס אני עובדת על הפורום וזה לא יעזור לךךךךךךךך!! Y//-\\EL מיכלי יפה שלי מזל טובבב!!! הדס הציעה לי להתחתן איתה טל חן מזל טובבבב!!!!!!!!!! אומר/ת: חחחח הדס אומר/ת: אני אראה לך מה זה

יעל 13

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

הדס אמרנו בלי לשקר!!!! הדס אומר/ת: למה פירסמת בפורוווווםםםםםםם הדס אומר/ת: אני יודעת מה אני אעשה Y//-\\EL מיכלי יפה שלי מזל טובבב!!! הדס הציעה לי להתחתן איתה טל חן מזל טובבבב!!!!!!!!!! אומר/ת: כדי שידעו שלא שיקרתי Y//-\\EL מיכלי יפה שלי מזל טובבב!!! הדס הציעה לי להתחתן איתה טל חן מזל טובבבב!!!!!!!!!! אומר/ת: מגיע לך Y//-\\EL מיכלי יפה שלי מזל טובבב!!! הדס הציעה לי להתחתן איתה טל חן מזל טובבבב!!!!!!!!!! אומר/ת: את לא יודעת Y//-\\EL מיכלי יפה שלי מזל טובבב!!! הדס הציעה לי להתחתן איתה טל חן מזל טובבבב!!!!!!!!!! אומר/ת: הדס בלי לשקר הדס אומר/ת: :") Y//-\\EL מיכלי יפה שלי מזל טובבב!!! הדס הציעה לי להתחתן איתה טל חן מזל טובבבב!!!!!!!!!! אומר/ת: די נו הדס אומר/ת: Y//-\\EL מיכלי יפה שלי מזל טובבב!!! הדס הציעה לי להתחתן איתה טל חן מזל טובבבב!!!!!!!!!! אומר/ת: הדס אני הורגת אותך אם אתמשקרת הדס אומר/ת: היי:]!!!!!!!!!!!!! גם את זה זייפתי?!?!??!?

יעל 13

New member
וחוץ מזה מי שמכיר אותי יודע שאני לא

מדברת ככה במסן!!!!!!!!!!

למעלה