בוקר טוב
בוקר טוב מרייי וכולםםםםבוקר טוב
שלוםםםם למי שזוכר אותי מהעונות הקודמות ובמיוחד מהעונה שעברהבוקר טוב
ברוכה השבהשלוםםםם למי שזוכר אותי מהעונות הקודמות ובמיוחד מהעונה שעברה
קודם כל כיף לראות ניקים מוכרים ובמיוחד את מרי המיוחדת במינה.
אז אחרי העונה שעברה ואם כל המצב שעברתי בחיים הפרטיים לא ידעתי אם אתחבר לעונה הנוכחית - וכן, לא מחוברת לעונה הזו כמו בעונה הקודמת - אספו קומץ שלא קשור אחד לשני ונתנו להם להתמודד.
אז רואה בהדרגה בכיף שלי , לא הזמנתי את הערוץ רואה דרך האפליקציה בטלויזיה והפרקים בזמן שלי.
כל מי שחשבתי בת.ז. שאחבב או אוהב דווקא ההפך הגמור זה רק מראה שלא "להסתכל בקנקן..."
אין לי פייבוריט מובהק כמו טליה או שי חי
אז סתיו מבחינתי עושה משהו לא יודעת אם לקרוא לזה טוב אולי לחבב בגלל כל החומר האנושי שיש שם - מצחיקה בקטעים מסויימים.
היא מעצבנת מאוד, מציקה וילדותית.
אין לי פייבוריט אז זה פחות מעצבן שרואים את זה מהמקום הזה.
אין ספק שלא הייתי רוצה חברה כמוה אפילו לא לשניה - דורשת צומי, לא מפרגנת, נקמנית קשה ומתישה למרות שכל זה בה לה ממקום של חיסרון אבל כולנו היינו במקום כזה או אחר ועדיין לא מתנהלים ככה.
אפשר לכתוב הרבה עליה לטוב ולפחות אבל היא חייבת שיחות של ניקוי מניירות כי לא כל החיים זה סטורי מתמשך.
אז מחבבת מאוד את אברהם, ספיר ויובל לוי, ששם עוד אפשר לראות אנושיות , משחק לא משחק זה האח הגדול ואפשר להגיד עוד הרבה עליהם אבל לפחות יש משהו שמתחבר למציאות ובגלל שסתיו לצערנו או לשימחתנו גם חלק מהמציאות שלנו אז יש קטעים שאני כן מסכימה איתה במיוחד לכל מה שהביאו שם.
ונוראי כל הקטע של האוכל מרגיש כמו יום במפעל עם ארוחות מתוקצבות ומסודרות. מתארת את נתנאל בעונה
תודה יקירה. טוב שאת פה ואם כבר האח הגדול זה רק פה בהנהלתך. מקום טוב כזה קשה למצוא !ברוכה השבה
כל מילה שכתבת כאילו יצאה מראשי.
מסכימה עם הכל.
כן זה יוצא ממש מגוחך. מצד שני הגיוני שכשהצטלמה עוד חיפשה, ולפני שנכנסה מצאה. זה טימטום טהור של המלהקים לבנות דמות נטו על היותה רווקה ולייצר בכח רומנים. זה לא חתונמי וזה לא מענייןןןן! הלוואי שהיו מלהקים אנשים עם יותר עומק, תפיסות עולם, עקרונות, ואופי ושיהיה באמת עניין בצפייה בדינמיקה ביניהם... במקום הגרסה הטיפולית של ערוץ ויוה...בוקר אור,
מעניין מה עובר לניקול בראש כשהיא נזכרת בצילומים לתעודת זהות שלה?
כל הת.ז. שלה היה על זה שהיא רווקה ורשימת הדברים שהיא מחפשת בגבר, כאילו הכנה ללמצוא את אהבת חייה בבית
ובפועל היא נכנסה תפוסה חזק בזוגיות, וכל הזמן מחכה לצעקות ולמסוק של אורי, חבר שלה
זה לא הזייה?
אגב, בגלל תעלול דומה עוז העיף את מישל בהדחה הראשונה, רק אומרת...
איך דיאן יכולה לשאול את גל על חשבון נפש אם היא בעצמה לא עשתה עדיין?צפיתי עכשיו בראיון של גל עי דיאן. חלש ביותר. גל היא גל הבלתי נסבלת מהאח. כל כך יהירה מתנשאת ומליאה בעצמה. ושאלת השאלות זו שהכי רלוונטית
לצימוד הזה עם דיאן- על התגובות להן זכתה, לחשבון הנפש שאולי צריכה לעשות וכו וכו- לא נשאלו. ממש מיותר לצפייה. רדוד ולא מעניין.
נתנו לחתול להיות ליד החלב..איך דיאן יכולה לשאול את גל על חשבון נפש אם היא בעצמה לא עשתה עדיין?
הגם שהוא היה שטחי למדי, אפשר היה להרגיש שדיאן סוגרת מעגל בראיון הזה:צפיתי עכשיו בראיון של גל עי דיאן. חלש ביותר. גל היא גל הבלתי נסבלת מהאח. כל כך יהירה מתנשאת ומליאה בעצמה. ושאלת השאלות זו שהכי רלוונטית
לצימוד הזה עם דיאן- על התגובות להן זכתה, לחשבון הנפש שאולי צריכה לעשות וכו וכו- לא נשאלו. ממש מיותר לצפייה. רדוד ולא מעניין.
מעבר לזה, בקטע מפתיע דיאן נראית קצת טירונית שוקיסטית. מגמגמת ובולעת מילים, נראית עייפה... אין זכר לביטחון שהפגינה בבית.צפיתי עכשיו בראיון של גל עי דיאן. חלש ביותר. גל היא גל הבלתי נסבלת מהאח. כל כך יהירה מתנשאת ומליאה בעצמה. ושאלת השאלות זו שהכי רלוונטית
היא לא מסוגלת להגיד :" וואלה צפיתי בקטעים, זה היה לא יפה לזלזל במקצוע, זה היה באמת מגעיל ככה להגיד למישהי שהיא מכוערת,צפיתי עכשיו בראיון של גל עי דיאן. חלש ביותר. גל היא גל הבלתי נסבלת מהאח. כל כך יהירה מתנשאת ומליאה בעצמה. ושאלת השאלות זו שהכי רלוונטית
לא צפיתי ולא אצפה כי אני מתעבת את גל גברעם.צפיתי עכשיו בראיון של גל עי דיאן. חלש ביותר. גל היא גל הבלתי נסבלת מהאח. כל כך יהירה מתנשאת ומליאה בעצמה. ושאלת השאלות זו שהכי רלוונטית
מה גברעם מה?לא צפיתי ולא אצפה כי אני מתעבת את גל גברעם.
לעומת זאת הראיון של דיאן בגיא פינס היה מצוין.
את דיאן לא סבלתי בזמנו, כיום אני אדישה אליה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.