שרשור ביקורות על סרטים

פנייה לא נכונה

סרט מעולה ודיי מפחיד דומה למנסרים. כמה צעירים נקלעים ליער וקניבלים רודפים אחריהם ואחד אחרי השני... מותח, מפחיד עם הרבה אקשן... סרט מעולה!

הצלצול 2 (עלול לכלול סופילרים)

הסרט: 'הצלצול 2' 'the ring 2' הסרט הוא סרט ההמשך לסרט הצלצול. הסרט מתחיל כאשר ריצ'ייל ובנה איידן עברו לעיר אחרת. אך גם בעיר זרת סאמארה מוצאת אותם... ומשם מתחילות הבעיות... ראיתי את הסרט בקולנוע והוא היה ממש מפחיד, היו בו מלא סצנות ממש מפחידות (סצנת הבאר בסוף הסרט וכו') אני ממליצה עליו בחום!!!!! חובה לאוהבי סרטי האימה!! אתר: http://www.ring-themovie.com/

noa131

New member
לדעתי הצלצול דווקא ממש לא מפחיד|ספו

אולי הסצינה שרואים את הפרצוף של הנער הזה בהתחלה וסמארה קופצת מתוכו אבל גם הקטע שרואים את הפרצוף הצחיקה אותי בגלל מת לצעוק שלוש- שפמלה אנדרסון רואה את חברה שלה נראית ככה ועושה לה כזה"oh my god! are you ok?" ודוחפת אותה טיפה ומפילה לה את הראש ואז הולכת אל הראש (שנמצא על הרצפה) ושואלת אותו"hello? are you ok?" אז זה הזכיר את הקטע אד גם צחקנו...

משחקים נסתרים../images/Emo58.gif

זה סרט נחמד....לא מפחיד בכלל...הייתי מגדירה את זה כסרט מתח... לא הבנתי אבל מי זה היה בסוף צ'ארלי ולמה אבא של אמילי (דיוויד) השתגע...

EliranMaor

New member
אממ...../images/Emo58.gif

זה לא מחלה שנקראת סכיזופרניה? הוא עושה דברים ואז שוכח שהוא עשה אותם...

noa131

New member
סכיזופרניה זה בכלל פיצול אישיות

ושיש אותה אז ככאילו אישיות אחת עושה דברים והאישיות השנייה עושה דברים ולא יודעת מה האישיות השנייה עשתה

ראיתי אתמול פולטרגייטס

אחלה סרט..!! הוא היה מפחיד... אבל לא כמו שציפיתי.... שמעתי שקרו כל מיני דברים מפחידים במהלך הצילומים... מישו יודע עם זה נכון? ומה בכלל קרה?! ושמעתי שהשלדים היו אמיתיים.. זה נכון?! ראיתי גם את ההתחלה של הטינה (עד ששרה מישל גלר כתבה לחבר שלה פתק שהיא עוד מעט חוזרת ואז הלכה לאינטרנט או משו כזה וחיפשה את השם טושיו (השם של הילד) מה שראיתי מהסרט ממש לא מפחיד... אפילו קצת מטומטם.. אני מקווה שזה ישתפר.... ומה הקטע של הקול הזה שהם עושים (אההההה..)? טוב אני מקווה שהיום אני אראה אותו עד הסוף!!!

noa131

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif מעלי!! וכאן

ראיתי כבר הטינה אז זה לא הרס לי אבל מה אם מי שלא ראה? בקיצור- כמה דברים הסרט הטינה משתפר והופך להיות מפחיד יותר, הקטע עם הקול מובן בסוף הסרט- אם את רוצה לדעת אני שמה לך תקציר של הסרט למטה ובנוגע לפולטרגייטס אין לי שום מושג
אז הטינה זה בעצם על אישה נשואה שהייתה מאוהבת במישהו אחר וכתבה את זה ביומן שלה, ובעלה קרא ביומן שלה וגילה שהיא אוהבת אותו אז הוא הטביע אותה מול הבן שלהם- זה טושיו- (אני לא בטוחה אם בבבריכה או באמבטיה אבל נראה לי באמבטיה)ובתחילת הסרט אומרים שרצח שהתבצע מתוך זעם גדול משאיר קללה במקום אז מגלים שכל מי שגר בבית הזה נרדף ע"י טושיו והאישה והאישה עושה את הקול הזה מכיוון שזה קול שעושים כביכול כשנחנקים. בסוף החבר של שרה מישל גלר מת בניסיון להציל אותה והיא מנסה לשרוף את הבית אבל לא מצליחה, כך שהקללה עדיין במקום..

אופס... שכחתי לרשום ספוילר... סורי

ראיתי את הטינה ודווקא אהבתי...!! סרט חמוד... לא מפחיד יותר מידי אבל שווה לראות!

לגבי פולטרגייסט...

האגדה מספרת שיש קללה ששורצת על הסרט הזה... במהלך צילומי כל הטרילוגיה של פולטרגייסט מתה השחקנית הראשית, הילדה הקטנה... מתה שחקן שהיה חולה סרטן ושיחק שם בתור הכומר... מתה אימה של אחת מהשחקניות ששיחקה שם... מת שחקן נייטיב אמריקאי ששיחק גם בסרט הזה... מתה השחקנית ששיחקה את אחותה של הכוכבת הראשית, חברה לחיים רצח אותה.... ויש עוד אני חושבת אבל נעלם מזכרוני... לגבי השלדים שבסצינת הבריכה המפורסמת, עכשיו מחלקת הארט של הסרט הזה הדגישה שמדובר בשלדים מזוייפים אבל בוצעה בדיקה מקיפה ובין השלדים המזוייפים נמצאו כמה אמיתיים של נייטיב אמריקאים בעיקר... והאישה ששחתה ביניהם שחתה בין שלדים אמיתיים וכשרים למהדרין!!! מקווה שעזרתי :)

אחד הגרועים

זה כזה סרט דפוק. נראה כאילו מישהו ניסה לחכות את החוש השישי או משהו. פשוט מאכזב.

skitel

New member
שחר המתים.

העלילה בקצרה. אישה צעירה- אחות במקצועה, מתעוררת בבוקר לעיר שזומבים מסתובבים בה- במרדף אחרי האנשים, שאותם הם הורגים\ פוצעים, וגם האנשים האלה נהפכים כך לזומבים. אחרי שבעלה וביתו הופכים לזומבים, היא בורחת מהם ביחד עם כמה אנשים לקניון, שם הם מוצאים מקלט מפני הזומבים, אך עדיין הזומבים מצליחים לחדור לפעמים פנימה. היא ואנשים בפנים מנסים למצוא עזרה, ודרך לצאת מן העיר. הביקורת שלי: הסרט לא כל כך הפחיד אותי, והדם קצת היה מוגזם. אבל, מצד שני, העלילה הייתה מצוינת. נכון- מקורית היא לא הייתה- סרט זומבים, ואנשים כלואים "מהדבר הרע" בקניון אלו רעיונות שכבר חפרו עליהם הרבה. אבל עדיין, העלילה הייתה מותחת מאוד, ולא חקתה בדיוק את העלילות הדומות לה. לא יכולתי להוריד את העיניים מהמסך, זה היה מעניין ומפתיע. הזומבים עצמם בהחלט נראו מפחידים. השחקנים היו סבירים מאוד. הסאונד היה חלש, ולא כל כך טוב. לסיכום, הסרט היה די טוב, מעניין ומותח- הוא מומלץ בחום אבל היו כמה מקומות שהיה ניתן לשפר.

למעלה