שרשור ביקורת, תלונות וקיטורים - כשר לפסח!

wranger

New member
שרשור ביקורת, תלונות וקיטורים - כשר לפסח!

זה המקום להעלות את כל מה שמפריע לכם בתפוז וקשור לבלוגיה. לאור העובדה שבתפוז יוצאים לחופשת פסח (גם לבצלאל מגיע לישון עד מאוחר מדי פעם), השרשור הזה יכול לשמש אותנו אפילו יותר מהרגיל, כדי לרכז את כל הבעיות והתלונות יחד במקום אחד, וכדי שלבצלאל יהיה מה לקרוא כשהוא יתעורר סוף סוף ויחזור לעבודה.
שימו לב: בעיות טכניות ותקלות בבלוגים יש להפנות לפורום התמיכה הטכנית, ונושאים שקשורים לתפוז אבל לא ישירות לבלוגיה (פורומים, פליקס, קומונות וכו') ניתן להעלות בפורום תפוז משוב. לרגל החג, עם זאת, לא אכפת לי שתשרשרו לכאן גם קיטורים על נקיונות, עצירות או נדנודים של הילדים. והעיקר שיהיה חג שמח, טל ובצלאל.

abbale2

New member
יותר שאלה מביקורת

או יותר נכון 2 שאלות 1) מדוע בלוג שמופיע בעמוד הראשי לא מקבל תו ובעמוד ראשי בבלוגיה כן מקבל? 2) האם יש אפשרות להוסיף צפיה רק בבחירת העורך? לפעמים יוצא שאני לא רואה את תפוז יום או יומיים ואז אני אולי מפסיד משהו שהיה שם אז האם יש אפשרות כזאת? חג שמח וכשר לכולם

Bezalel P

New member
תשובות

1. הסיבה היא בעיקר היסטורית. בחירת העורך נולדה בתקופה שבה קידומי התוכן בבלוגיה היו נפרדים מאלה שבדף הבית, ונועדה לייחד את הבלוגרים המקודמים. יכול להיות שבהמשך נרחיב אותה. 2. הצורך בארכיון קידומים עלה כאן פעמים רבות בעבר, וגם אני מסכים שזה יכול להיות נחמד ומוסיף. הוא נמצא בין התוכניות שלנו לעתיד.

Ronit FL

New member
ביום שבצלאל יתחיל לישון מאוחר

אני אתחיל לשמור על כשרות. חג שמח!

sick of it

New member
אני לא חושב שיש לנו איזו שהיא זכות להתלונן

בפני תפוז, אבל דבר אחד מאוד הציק לי. בגלל שהקידומים בפסח, היו והינם בתדירות נמוכה יותר מהרגיל, היה כדאי שהתוכן שמככב בעמודים הראשיים יעורר קצת יותר עניין בגולשים. וכך היה באמת, חוץ מפרסום אחד. במשך יממה שלימה התנוססה לה בעמוד הבלוגיה רשומה של hayonkoby בעל הבלוג "המטבח של אבא קובי". ברשומה לא היו מתכונים לפסח או סתם קישקושים, אלא פורסם שם משקה תפוחים של פריגת, במין התחכמות מאוסה שכזאת. הנה לינק לרשומה שמציעה 2 דרכים להשגת מיץ תפוחים קר ומרענן. - http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1656970&passok=yes הדרך הראשונה והקשה היא: למעוך תפוחים, ללכלך את המטבח ולריב עם האשה. והדרך השניה והקלה היא: לעצור בסופר ולקנות מיץ תפוחים רענן של פריגת. זהו. אותי זה עיצבן. אני אשמח לסיים בברכת חג שמח ו- WTF?

למה אין לך זכות להתלונן?

במיוחד אחרי שהאתר נותן לך אפשרות? האתר הזה לא קיים למטרת צדקה. בזכותך הוא מרוויח והרבה. חוץ מזה המשוב שלך יכול להיות מועיל עבור האתר.

sick of it

New member
"משוב" נשמע טוב יותר

מ"תלונה". ולמרות שבזכות הגולשים האתר מרוויח, קשה לי לבוא בתלונות למי שנותן סוג מסויים של במה, לדעות שלי.

נכון, האתר נותן במה (הרבה סוגים של במה)

והאמת היא שזה לא משנה לבעלי המניות מה הוא מספק, העיקר שזה רווחי. מטרת התלונות/משוב היא לא לפגוע באתר, אלא להיפך.

למעלה