שרשור ביקורת, תלונות וקיטורים

wranger

New member
שרשור ביקורת, תלונות וקיטורים../images/Emo46.gif

זה המקום להעלות את כל מה שמפריע לכם בתפוז וקשור לבלוגיה. כרגיל, בעיות טכניות ותקלות בבלוגים יש להפנות לפורום התמיכה הטכנית, ונושאים שקשורים לתפוז אבל לא ישירות לבלוגיה (פורומים, פליקס, קומונות וכו') ניתן להעלות בפורום תפוז משוב. תודה, טל ובצלאל.

wranger

New member
אני ראשון!!!!11

אוי, כמה שנמאס לי לקרוא רשומות בנושא פסח. גוועלד, מתכונים על גבי מתכונים ללחמניות של פסח ודברים שאפשר לעשות עם מצות והרפתקאות מליל הסדר ואוף, תודה לאל שנגמר החג הזה.

parparlive

New member
עכשיו יגיעו רשומות

מה עושים עם שאריות המצות, עוד לא נגמר

שלחת אולי למסע בקומדיה היהודית

אז זה כבר לגמרי אוף. בכל אופן עצרתי ב- My Menorah , קשה להאמין איזה דברים אפשר למצוא שם.

seymore butts

New member
מסכים איתך ../images/Emo45.gif ומוסיף הצעה קונסטרוקטיבית

תוארך העונה הבאה של האח הגדול עד לאחר חול המועד והמימונה ויהי מה ! מעניין יותר לקרוא לאן פותנה דוחפת את הנרגילה שלה מאשר עוד קיטורים על מצות.

motior

Member
מנפלאות ה-outbrain

כרגע שמתי לב שאם אקרא את הרשומה האחרונה שלי, בנוסף אולי אוהב את "בר רפאלי מדגמנת הלבשה תחתונה לפסיונטה כמעט בעירום" נכון שכל גבר יאהב את הרשומה הזאת, אבל מה הקשר לרשומה שלי??? כנראה שלא סתם נבחר השם out brain

wranger

New member
האם תוכל בבקשה להביא קישור לרשומה המדוברת?

אני רוצה להבין בדיוק על איזו רשומה אתה מדבר, כדי שאוכל לעזור לך. כן, אני יודע שלא ביקשת עזרה. קישור!

wranger

New member
אה, כלומר, לרשומה של בר רפאלי, לא שלך. ../images/Emo3.gif

Bezalel P

New member
אני לא רואה את ההמלצה הזאת עכשיו

אבל אני יכול להבין מה אאוטבריין מצא בה

טליונת1

New member
פתחתי שרשור אתמול וכל הודעה על רשומה נכנסה

אליי למסר. לא לקחתי את זה בחשבון. איך פותחים שרשור בלי שכל ההודעות יתנקזו אליי?

wranger

New member
מוודאים שהצ'ק בוקס הזה לא מסומן ../images/Emo26.gif

בכל פעם שאת מגיבה, המערכת זוכרת את הסימון האחרון שלך בסעיף הזה, כלומר אם פעם אחת ביקשת לקבל התראה במסרים אז את תמשיכי לקבל התראה במסרים על תגובות להודעות שלך בפורומים עד שתבטלי את זה (פשוט לסמן שוב את אותו סעיף ואז ה
ייעלם). כנראה שלפני כן סימנת "מסר", כמו בצילום המסך המצ"ב, וזה נשאר. להבא, פשוט צריך לוודא שזה לא מסומן. אבל זה רק להבא, לפני שאת מקליקה "שלח/י", כי כרגע אין אפשר לבטל את זה רטרואקטיבית ואת תמשיכי לקבל מסרים על כל התגובות החדשות לשרשור שלך. (זה קורה לי כל הזמן. או שמתרגלים לזה, או שנמנעים מלפתוח שרשורים חדשים ונותנים למישהו אחר לפתוח אותם.
)

טליונת1

New member
המון תודה על תשובתך, זו הפעם הראשונה

והאחרונה שאני פותחת שרשור... אם כי לחיצה כל כך פשוטה היתה עושה לי את החיים קלים. אז למדתי דבר חדש שלא שמתי אליו לב בכלל. תודה...

מחרימי הבלוגים

כמו שהסברתי פה הם לא כל כך חשובים, אבל לפחות צריך לחשוף אותם. תופעה מכוערת וילדותית.

למעלה