שרשור - ביקוש ל Photomosiac

solitaryshell

New member
שרשור - ביקוש ל Photomosiac

אני מציעה שכל מי שמעוניין בפאזלים של Photomosiac (מצ"ב דוגמא), יוסיף פה הודעה, בכדי שנוכל לראות אם יש ביקוש או לא. במידה ויש ביקוש אנו נציג את העובדות בפני חנויות פאזלים, ואולי נצליח להביא אותם לארץ.

Elizab3th

New member
וואו, אתם לא תאמינו...

לפני שנה וחצי בערך "סיירתי" עם משפחתי ביום שבת בטויס אר אס, אני כמובן רצתי כמו ילדה בת 4 למחלקת הפאזלים, נתקלתי בפאזל מדהים, מונה ליזה מוזאיק, מכירים את התחושה הזאת שמשהו מוצא חן בעיניכם, אבל אתם מחזירים את זה למדף ואח"כ כשאתם חוזרים הביתה אתם כל כך מצטערים שלא קניתם את מה שרציתם? זה בדיוק מה שהיה לי עם הפאזל הזה, כל הדרך חשבתי עליו, ובבית כבר ממש הצטערתי שלא קניתי אותו, כשחזרתי לאחר כמה ימים לחנות בכדי לקנות אותו, הוא כמובן כבר לא היה, והמוכרים לא ידעו על מה אני מדברת, לאחר בדיקה שהם עשו במחשב אמרו שאין יותר את הפאזל הזה בשום סניף. מאז בכל פעם כשאני נכנסת לחנות פאזלים, אני ישר מחפשת את הפאזל הזה, ולא מוצאת אותו, פשוט התאהבתי בפאזל המקסים הזה, מכירים אותו אולי?

solitaryshell

New member
PHOTOMOSIAC זה...

אני ממליצה לך להסתכל על התמונות בהודעות הקודמות בשירשור. זה פאזל שבו התמונה הכללית (הגדולה) בנויה מתמונות רבות. צירפתי את התמונה הספציפית של המונה ליזה.

Unseen Visitor

New member
יש לי את המונה ליזה הזה

אפילו התחלתי להרכיב אבל נשברתי... אני לא רוצה להרכיב אותו, זה לא סוג הפאזלים שאני אוהבת. הייתי נותנת לך אותו בכיף. הבעייה: קיבלתי אותו מתנה מחבר טוב שהביא לי מלונדון במיוחד, אז לא נעים לי להיפטר ממנו... אני מוכנה להשאיל לך אם את רוצה לבנות ולפרק ולהחזיר לי (או לתת לי למסגר אחרי שאת מסיימת).

טוב, אז גם אני גיליתי אתכם

(לא חוכמה אחרי שהוקפצתם לשער תפוז - מזל שיום כיפור הגיע). קבלתי פאזל כזה (photomosiac)במתנה שהובא לי מארה"ב. כיף ואתגרי לעשות אותו (וגם קשה יחסית). אני לא מדביקה פאזלים (אלא מפרקת ומרכיבה אחרי שנה עוד פעם) לכן אין לי תמונה לשלוח. אני מרכיבה מאז שהייתי ילדה קטנה (יחד עם אבא) ןמנסה להדביק את ילדי בהתלהבות שלי (לא ממש עובד. למה , טלויזיה זה יותר מעניין?)) היום האוסף שלי מאד קטן - בגלל המחירים בעיקר. פאזלים גדולים ואיכותיים כמו שאתם יודעים זה מאות ש"ח. לכן גם אם יביאו לא בטוח שארוץ לקנות. אבל אני בעד אם צריך קולות.

סיגר ד

New member
פזל דולפין

אני עשיתי את הפזל הזה כבר לפני 5 שנים בערך, הביאו לי אותו מארה"ב. פזל רגיל הרבה יותר כיף להרכיב ודרך אגב גם התוצאה יותר יפה

אני בעד!!!

שלום. אני כאן בעקבות אליזבת. (תודה אליזבת). מאוד בעד פוטומוזאיק. יש לי תלויים אברהם לינקולן וכדור הארץ. עדיין לא מוכן ומחכה בארון הפלמינגו. מתאים לי הפרפר והאריה. לא מצאתי אותם בשום מקום בארץ. נשתמע מחר וגמר חתימה טובה!

למעלה