שרשור בנושא כביש המעבר בדף 6 בפורום

אירילה

New member
שרשור בנושא כביש המעבר בדף 6 בפורום

כל ההודעות בנושא המעבר לכפר האורנים משתרשות להן לשרשור ארוך ומפותל בן 123 הודעות ,ניתן למצאו בדף מספר 6 של הפורום.

ilangd

New member
עלתה כאן שאלה אקטואלית

אז אנא גרשון, אל תעביר זאת שוב לסוף עמוד 6, או לפחות תחכה מספר ימים לפני ההעברה. בעית כביש הכניסה פוגעת קודם כל בדרי רחוב הכניסה, בהם משפחת גיסי, ובחברי הרבים בלפיד. אני חושב שלאור תרמותי הקטנה לישוב, והתמיכה והעזרה שלי להבחרותו של טימי מגיעה לי תשובה בעמוד הפעיל של האתר. אני חוזר שוב. רונן פלג כתב אתמול: "האם תסכימו להסדיר את הכביש הקיים גם באופן זמני עד לסלילת הכביש החדש במידה ונתחייב לסגור אותו לאחר סלילת הכביש החדש". אבקש התיחסות ענינית, וכל המתלהמים מלפיד וכפר האורנים, אנא התאפקו.

אירילה

New member
עפ"י שלמדתי, מדיניות הועד היא לא

להגיב ע"ג דפי הפורום שאינו אתר הישוב אלא חלק מפורומי פורטל תפוז. בהזדמנות זו אני שוב קורא לועד כן להשתתף בדיוני הפורום ,כבר הספקתם ללמוד כי לא ניתנת כאן במה להתנגחויות ,השמצות ופגיעות אישיות ולכן תמוה בעייני מאוד אי השתתפות נציגי הועד בפורום. "השתיקה הרועמת" של חברי הועד בפורום גרמו לכך שתהיינה כאן התלהמויות יתר אשר בוודאי היו יכולות להימנע אם היו נוטלים כאן חלק פעיל. לצערי לא כך פני הדברים וחבל חבל מאוד שלא יודעים לנצל את הפורום כחלק מתקשורת עם הקהילה המקומית בלפיד. הודעות מזכירות וכניסות אקראיות של ג'קי פינטו אינן מייצגות את הבעיות המועלות כאן בפורום. מאידך , היות ולא ניתנות כאן תשובות מהועד ,הפך המקום לשדה התגוששות והאשמות אשר היו בהן מן המעשים הפליליים ולכך לא אתן לקרות וצערי גולשים אשר לא נשמעו להוראות מצאו עצמם מחוץ לפורום . לפי שעה כל ההודעות לגבי המעבר ישורשו להודעה שאליה שורשו יתר ההודעות בנושא.

kiyossi

New member
../images/Emo140.gif

ראשית, אילן. אני מאמין ויודע שרב תושבי כפר האורנים חושבים ומאופקים כמוך (מתלהמים המתינו), מאידך אני תומך וחושב שכמו ידידיי גרשון ואלדד , אין הצדקה להעלאת במת חיכוך נוספת ומיותרת גם כאן בין בני אדם שכל יכולתם היא ביכולת התבטאותם בהעלאת מצוקתם האישית שכמובן נוגעת לתושבים משני עברי הגדר, מה גם שאין כאן נציגות של הוועד וחבל שכך. . אני גם מאמין שרק בדרך ההידברות ההגיונית מסביב לשולחן ורק בכוונות טובות שאולי ניתן להגיע להסדר זמני עד להסדר הקבוע שימיו נראים כיום קרבים מאי פעם. בהצלחה ושבת שלום יוסי

pini19

New member
פורום הוא לפעמים גם זירה!!

מי שלא מסוגל לשחות בים סוער עדיף שימתין שירגע ואז יכנס וישחה!! אנחנו לא מחפשים למצוא פיתרונות אנחנו רוצים לדבר,לפעמים לצעוק ויש כאלה גם "לריב" וגם להילחם וירטואלית זה לגיטימי(בלי קללות ואייומים) זהו הדו שיח בעידן האינטרנט החדש. אפשר גם להיות נימוסיים, קורקטים,ולא מתלהמים ואפילו נחמדים. יש פה מקום לכולם!!!

TakeOne

New member
המלצה לאילן

אפשר לנסות להיות חכם ואפשר לנסות להיות צודק. אפשר גם לנסות להיות את שניהם, אבל לא תמיד זה הולך ביחד. האם ניסית לבדוק ישירות עם טימי או עם חברי הוועד האחרים מה עמדתם? ניסית להרים טלפון? לשבת על כוס קפה? אני מאוד ממליץ. אם פניך באמת לקידום פתרון (ואין לי ספק שכך) אני מציע לך לחפש זירת דיון אחרת. לא מעל דפי הפורומים. אני דווקא חושב שוועד הישוב צריך להשתתף יותר בפורום, א-ב-ל - אני מפנה אותך לכל הויכוחים בנושא הכביש בשני הפורומים: מלבד רונן שמלבה שם את האש ובמו ידיו מחסל כל סיכוי להסדר כלשהו (הכישלון הזה כרגע רשום על שמו) יש שם רק עוד כמה תושבים בודדים שמשתתפים בחגיגות - רובם מוסתים ומתלהמים. כל היתר כותבים בעילום שם. מאוד יכול להיות ש"כל היתר" זה אחד או שניים בלבד- בעלי אינטרסים (יש בחירות בכפר האורנים בקרוב), שתחת שמות שונים ומשונים מחפשים להתסיס ולהעכיר את האווירה. רונן בחר בזירה הזו לנהל את מלחמותיו, שעיקרן יחסי ציבור. אתה יכול לראות במו עיניך כמה הוא הצליח בכך עד כה. שים לב שטימי מעולם לא טרח, ולדעתי בחוכמה רבה, להתייחס לויכוחים הנפסדים האלה (לפעמים איפוק הוא כוח). מלבד קיטור שבועי וליכלוך, לא יוצא שם כלום. פול גז בניוטראל. אז אם אתה באמת רוצה לסייע בפתרון, אני ממליץ לך ללכת אל ועד לפיד. בטלפון או בפגישה. לא בפורומים המתלהמים.

ilangd

New member
זו כוונתי

קיוויתי לקבל תשובה ע"ג הפורום, למען מבקרי הפורום השקטים משני הישובים(ואני בינהם). הבוקר, לאור חוסר ההענות ופעולתו של גרשון, החלטתי לפנות לוועד, וזאת אעשה. בתקווה לבשורות טובות...

pini19

New member
לא מסכים איתך אלדד.

הפורומים הם כלי חשוב לגעת בענינים העמוקים ביותר ביחסים בין בני אדם, גם אם יש שם התלהמות וליכלוך, גם אם יש שם התחזויות,ושמות בדויים לא צריך לפחד מזה אלה להיפך כל סוג של תקשורת אפילו אם היא בתחום" האפור" היא עדיפה על חוסר תיקשורת ואדישות. לא חסר לי שהוועד לא נותן תשובות בפורום ואני גם חושב שפורומים לא נועדו להיות פלטפורמה לשאלות ותשובות של נבחרי ציבור, אלה דווקא לאינטגרציה והתחכחות בין אנשים שמשהו מושך אותם לתקשר אחד עם השני . ולכן אני פונה לשכנינו מכפר אורנים לא להירתע ולחזור לפורום אחרי שהוא פונה לועד. ולגבי מנהל הפורום אני חושב שהוא טועה בגישתו (שירשור וכו') וחבל.

TakeOne

New member
אז אנחנו חלוקים....

תראה, פיני, אם בפורומים הייתה קבוצה מובילה של, נאמר 80% מהגולשים, אנשים שבאופן גלוי ובאמת ובתמים רוצים לנצל את הבמה הוירטואלית לשיחות, התייעצויות, דיונים וויכוחים, ועושים זאת בשמם האמיתי ובאופן תרבותי, אז כמובן שהייתי הראשון שמשתתף, תומך ומעודד. יש כאן באמת פוטנציאל פנטסטי לקהילות קטנות כמו הישובים שלנו. סביר להניח שבמצב כזה גם ה - 80% היו משתיקים ומסלקים את ה - 20% שפועלים בעילום שם על מנת להשמיץ וללכלך. אבל כשמרבית הגולשים הם חתך שולי של החברה.....כשמרבית התושבים לא מעיזים להכנס לפורומים, ואם כבר נכנסים אז הם קוראים בלבד ונמנעים מלהשתתף באופן פעיל......וכשמי שמשתתף מנצל את האפשרות של השם הבדוי על מנת לכתוב שקרים או להתלהם ולהגזים, או לספר חצאי אמיתות או להשמיץ אחרים ולהוציא את דיבתם רעה בלי לשאת באחריות.......וכשיש אנשים בעלי אינטרסים זרים, שפועלים באמצעות כמה מחשבים, תחת כמה שמות וניקים (לאותו אדם כמובן) וכך "מייצרים" ויכוחים ועמדות שאף אחד לא עומד מאחוריהם.......אז באמת שאין הרבה טעם והפורומים הופכים מבמה ציבורית פוטנציאלית, שאולי יכלה לשחזר את ימי ה"פוליס" העתיקה ביוון, לבמה ששומרי נפשם מתרחקים ממנה. וכך זה בערך נראה היום.

TakeOne

New member
TakeOne זה אני

אלדד אדר ("הותיקים" כאן יודעים).

beniAL

New member
הכביש ונושאים אחרים

למרות מה שכותב פה האחרון ואוליי אף בגלל מה שכותבים אחרים, דעו לכם שהרבה מאוד תושבים מלפיד קוראים מידיי פעם את הנכתב כאן בפורום של לפיד רוב חברי הועד קוראים מידי יום את הנכתב בפורום כך שאין לזלזל ולהמעיט במה שכותבים, לא להשתתף בפורום באופן פעיל זה מכוון בעיקר כדי לא להתמודד עם הדברים, אבל....אנחנו מתמודדים עם העובדות כל יום ועוד יום הבעיות לא יעלמו מאליהם אם לא יכתבו עליהם ואם לא יתייחסו אליהם. בני אלמליח

אירילה

New member
דיוני הפורום

בני ,עיקר השירשור נועד למניעת התנגחויות מצד גולשי כפר האורנים והתקפות שלוחות הרסן שלהם כלפי ועד לפיד ,אינני נוקט עמדות ,אך כשמדובר בהאשמות הגובלות עם האשמות פליליות ,השמצות והוצאת לשון הרע ,כאן בפורום אין לכך במה. גולשי כפר האורנים למדו כבר להפנים זאת וחלקם נחסמו לגלישה כאן היות ולא שעו לבקשותי לחדול מההאשמות אשר יש בהן מן ההיבט הפלילי ,לשם כך נועדו בית המשפט או משטרת ישראל. לדעתי הועד שוגה בעמדתו שלא להשתתף בדיוני הפורום ,זו היא החמצה של ניצול דרכי תקשורת עם הקהילה המקומית כאן. אגב ,קריאותי לועד כן להשתתף בדיוני הועד ,אף הן לא נענו ,לא בכתב ולא בע"פ וחבל שכך. לילה טוב גרשון

אירילה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifההודעה האחרונה מהיום שורשה../images/Emo41.gif

אף היא ליתר ההודעות ,הנאמר בהודעתי הקודמת עדיין בתוקף.

למעלה