שרשור בנות

שרשור בנות ../images/Emo68.gif../images/Emo191.gif

כי מזמן לא היה. כל מה שאנחנו עושות זה לדבר על רונה קינן... רונה פה רונה שם, רונה ביום העצמאות, רונה בשבועות, רונה על הגשר של עזריאלי! אפשר לחשוב מי זאת הצפונבונית הזאת
אז... מה מעסיק אתכן בזמן האחרון? מה צופן בחובו העתיד הקרוב? איזה שיר יפה\סרט יפה\ספר יפה\יצירת תרבות מרעישה אחרת ברצונך לחלוק עימנו? מה הכי מתחשק לכן לעשות עכשיו? איזה מאכל טעים ומשמין אכלתן לאחרונה? הדר, איך לחזור לפרובינציה? טלי, מה שלום חיות הבר? רעות, איך צלחת את יום הזיכרון?
רותם, מה נשמע בפיצרייה ולמה את לא כותבת? חוה, אמ... איך החיים? (אין לי מושג מה את עושה, פאדיחות) איש המרתף, איך האוויר במרתף? שתפו בהמוניכן. בברכת "נו"ן סופית היא עדיין האות הכי מגניבה וכו' וגו'".

תודה

מה שמעסיק אותי בזמן האחרון, זה זמן וכמה הוא יקר ושחשוב לבלות אותו עם מי שחשוב ושער דברים לא צינים כאלו. בעתיד הקרוב אני נוסעת לירושליים לראות את ציפורי הלילה על הבמה. לאחרונה אכלתי שתי קבקיקיס שאחותי המוכשרת אפתה. החיים שלי יפים, לא משעמם לי. אני לומדת (זה משעמם) אבל אנשים זה דבר מעניין. היו דברים, וטוב שהם היו וטוב שהם נגמרו (ונראה שהכי טוב שהם נגמרו) ונון סופית זה הכי טוב

maytal7

New member
דיבורים דיבורים ....

מה מעסיק אתכן בזמן האחרון? לימודים ומוזיקה .... מה צופן בחובו העתיד הקרוב? מקווה להתחיל ללמד פסנתר בקרוב. איזה שיר יפה\סרט יפה\ספר יפה\יצירת תרבות מרעישה אחרת ברצונך לחלוק עימנו? הייתי עכשיו בהופעה של יעל דקלבאום במרתף בחיפה, תשמעו אותה היא טובה ! מה הכי מתחשק לכן לעשות עכשיו? לישון חח איזה מאכל טעים ומשמין אכלתן לאחרונה? עוגת תפוזים

הדר 0

New member
את כזאת מקסימה ../images/Emo140.gif

עוד פחות משש שעות אני אמורה לקום, וזה מה שאני עושה במקום לסדר את החדר ההפוך שלי וללכת לישון. פוי... ואת אפילו עוד יותר מקסימה שרשמת אותי ראשונה
אני אוהבת את הארץ, ונעים להיות פה. כיף לי לחזור לעבודה הקודמת, וכיף לי לראות את האנשים שלי. וכיף לדעת שברגע שארצה להיות בהופעה כל שעלי לעשות הוא להיכנס לאוטו ולנסוע למועדון (לפחות בתיאוריה) יש לי שני שירים שאני שומעת כבר מעל לשבועיים כמעט כל יום (יש כמה כאלה אבל ניסיתי לצמצם אז בחרתי שניים, אולי אני ארחיב את זה לשלושה...) אחד מהם של הפליט פוקסז, אולי אפילו זה חודש כבר שהוא אצלי במועדפים ואני שומעת אותו המון. לא יודעת למה... הוא קסום... נניח אם הייתי נוף הייתי יכולה עכשיו לכתוב עליו מלא. אבל אני פשוט לא יודעת להסביר מה אני מרגישה. אולי תצליחו לעזור לי :) http://www.youtube.com/watch?v=eRfB...st=MLGxdCwVVULXdKUXX5KUhGZ7CBgTbIO-RP&index=4 השיר השני. לפני שחזרתי לארץ נסעתי לשבוע אצל חברים בגרמניה, ד"א זו הסיבה שכתבתי באנגלית, ועוד ד"א היה לי כיף אדיר אדיר אדיר. בכל אופן את השיר הזה חברה שלי (אחת מהחברות שגרתי אצלן) היתה שומעת כל לילה לפני שהלכה לישון. ואני לא יודעת אם הוא יפה כמו שהוא מזכיר לי דברים יפים אבל אני מקשיבה לו הרבה מאז. (אה והוא בגרמנית אם מישהי רוצה תירגום שתגיד) http://www.youtube.com/watch?v=aMjfaItw0Y0 וקשה לי לבחור את השלישי... אבל יאללה שיהייה, עוד אחד מהחברים בגרמניה, אלקטרוני שהתאהבתי בו ברגע שהשמיעו לי אותו. http://www.youtube.com/watch?v=oEECEkyzHHM וואי יש לי מלא לכתוב אבל לא בא לי לעייף אנשים. ואני צריכה לסדר את החדר כאמור. חלומות פז לכל הישנות והישנים. (יורד גשם בארץ הקודש!)

גרמנית זו כזו שפה מצחיקה

איך אפשר לקחת ברצינות משהו שאומרים לך בשפה כזו? ואני אשמח לתרגום. השיר הראשון יפה, אבל הוא יותר מדי ארוך ומונוטוני בשבילי. קשה לי עם שירים מונוטוניים בשפות זרות כי אני לא מקשיבה לטקסט בכלל (בגלל זה נורא קשה לי להתלהב מבוב דילן). בכל אופן המנגינה שלו מרגיעה כזו. השיר האחרון ממש מגניב.

הדר 0

New member
מה מצחיק בגרמנית?

אני דווקא מאוד אוהבת להקשיב לשפה הזאת (מה שכן כשחברים שלך מדברים ביניהם זה הרבה יותר נעים מהיטלר נושא נאום...) ואני לא רוצה לחטוא בתירגום (והגרמנית שלי דלה ועילגת), אז ככה בקטנה, הוא רק אומר בפזמון תחזיקי אותי (האלט מיכ= הולד מי), החזיקי אותי חזק. כאילו נישאר ככה לנצח.

לימודים, לימודים ועוד קצת לימודים

הלימודים שאחרי חופש פסח סחפו אותי קשות, והמחשבה שאוטוטו מתחילה תקופת המבחנים היא מחשבה מדכאת. לאור זאת לא ממש הייתי בעבודה לאחרונה ולכן אין לי מושג מה שלום חיות הבר, אבל באופן כללי התקופה הזו בבית החולים מאופיינת בהמון המון המון גוזלים! מקווה להספיק לקפוץ לעזור שם מתישהו בעתיד הקרוב. אם לא אז רק אחרי המבחנים, אי שם ביולי...
הספר האחרון המוצלח שקראתי הוא יולנדה, של משה סקאל (בן זוגו של דורי מנור). ספר מעולה ואני ממליצה עליו בחום רב! מאכל טעים ומשמין: אתמול המצאתי עוגת גבינה שוקולד, שיצאה נהדרת. מתחשק לי כרגע לאכול ואני אלך להגשים את הרצון הזה עכשיו

טל2009

New member
מה יש בשבועות שפספסתי?

ומה שקורה איתי זה שאני עוד שנייה וחצי מסיימת י"ב (קטנטנה)

מיריתי3

New member
נמנמ ..

מה מעסיק אתכן בזמן האחרון? מבחנים חח.. מה צופן בחובו העתיד הקרוב? מקווה לראות הופעה של רונה.. ודיסק! איזה שיר יפה\סרט יפה\ספר יפה\יצירת תרבות מרעישה אחרת ברצונך לחלוק עימנו? רונה קינן-הקולב. לא מפתיע חח מה הכי מתחשק לכן לעשות עכשיו? לישון איזה מאכל טעים ומשמין אכלתן לאחרונה? זללתי כמויות גדולות של שוקולד מכל הסוגים במקס ברנר, נתניה ----------------- אני רוצה להגיד שהקליפ החדש של רונה לשיר "הקולב" פשוט מדהים. התרשמתי... מתי הדיסק יוצא?

טל2009

New member
תודה!

אחר כך אחרי י"ב? אני הולכת למכינה קדם צבאית בינה בדרום תל אביב חוץ מזה אין עוד משהו מעניין לשתף :)

נילס15

New member
היי תורי

(וסלחו לי על ההעדרות, צבא מחשב כושל וכד' עושים את זה) מה מעסיק: צבא סרט/שיר /פיסת תרבות: קניתי דיסקים חדשים (כולל את HURTS!) ואני עדיין מחפשת את 21 של אדל בנרות..+ראיתי את ההצגה "משפחה חמה" לימור גולדשטיין ורבקה מכאלי על במה אחת- היה מדהים!!! אוכל טעים ומשמין שאכלתי לאחרונה- עוגת יומולדת ציפיות לעתיד- לראות הופעה דחוף ומהר!!

טוב, אני שכחתי לענות

אופייני. מה מעסיק אתכן בזמן האחרון? בעיקר התחרות של ה-48 שעות שעומדת להתחיל ביום רביעי (!!). אני מתנדנדת בין לחץ מטורף לאופטימיות זהירה. אנחנו עומדים לצלם בירושלים - עיר שאני כמעט ולא מכירה, עם צוות שאת רובו אני לא מכירה, וסרט שאין לי מושג על מה הוא יהיה, וכל זה ביומיים שאני מנחשת שלא יצא לי לישון בהם הרבה. בעיקר מלחיצה אותי העבודה עם הצוות - יש לי הרבה פעמים רעיונות מוזרים ואני פוחדת שלא יקבלו אותם. אני נורא פוחדת שלא נסתדר, שנריב, שלא נצליח לעבוד ביחד... מנסיון אני יודעת ששיתוף פעולה ואנרגיות של הצוות הן אלו שיוצרים סרט מוצלח בסוף. מה צופן בחובו העתיד הקרוב? קודם נעבור את הסרט... ואחר-כך נחליט מה יהיה בשאר החיים, שזו לצערי תעלומה גמורה. איזה שיר יפה\סרט יפה\ספר יפה\יצירת תרבות מרעישה אחרת ברצונך לחלוק עימנו? השיר הזה. מין שילוב של ניק דרייק עם יאן טיירסן... מין שיר שעושה חשק לחייך אל הרוח. חוץ מזה יוצא לי לראות הרבה סרטים שנעשו בשנים קודמות בתחרות של 48 שעות... הנה שניים שאהבתי במיוחד: אדון הזמן אפקט הגומייה שניהם עוסקים בזמן משום-מה. מה הכי מתחשק לכן לעשות עכשיו? טיול סוסים איזה מאכל טעים ומשמין אכלתן לאחרונה? שורה של שוקולד

למעלה