שרשור בקשות והנחיות לכתיבה בפורום

terroir

New member
הזמנה: העמוד הראשי של הקהילה עלה

ואנחנו מקווים שעם הזמן (ועם התרומה שלכם) הוא יתמלא בתכנים מועילים "קבועים": מאמרים על חומרי גלם ושיטות עבודה, קישורים לאתרים מעניינים, מתכונים וצילומים של מנות שהכנתם ושל טכניקת ההכנה, ושאר ירקות. להוספת תכנים לעמוד הקהילה: נא לפנות במסרים.
 

terroir

New member
בקשה לגבי שרשורי תודות ומחמאות

אנו מנסים ליצור בפורום קהילה מקצועית ובעלת תוכן ממוקד. עם כל הכבוד וההערכה לאנשים שתורמים ומעלים מתכונים ושיטות עבודה לפורום, איננו מוצאים מקום להודעות תודה והערכה שאינן מאירות נקודות חדשות או מעלות שאלות לגבי מה שנאמר. אנא עזרו לנו לשמור על פורום ענייני ומקצועי, והעבירו תודות וברכות במסרים. בקשות למתכונים וליתר פירוט נא המשיכו לשרשר כרגיל.
 

bouquet garni

New member
לכל המברכים

כולנו שמחים שהצטרפתם, ומקווים שתוכלו לתרום לדיונים עיניינים ומהנים בפורום. יש לי שתי בקשות - הראשונה - פתחנו שרשור של ברכות לפתיחת הפורום, אנא הוסיפות את ברכתכם לשרשור הנ"ל במקום לפתוח הודעה חדשה. השניה - אני מבקש שתקראו את "הודעת המנהל" ואת הדיונים שהיו כאן בפורום בימים האחרונים על מנת להבין מי אנחנו ומה הציפיות שלנו מרמת הדיונים בפורום. זה גם יעזור לכם להבין מה ההבדל ביננו לבין "פורום מתכונים" תןדה,
 

terroir

New member
כתיבת מתכוני אפייה ומתוקים

מתכונים לאפייה יש לתת תוך ציון המידות ביחידות משקל (גרמים) או נפח (מ"ל). בכל מקרה אין מקום לשימוש בכוסות, כפות, או אריזות של הסופרמרקט (כמו חבילת חמאה, בקבוקון רום או שקית שמנת). מתכונים כאלו אינם מקצועיים, לא ניתנים לשחזור מדוייק, ולא ניתנים לפענוח במדינות אחרות שבהן חומרי הגלם נארזים בכמויות שונות. ואני מזכיר לכולם - זה איננו פורום מתכונים, אלא פורום גורמה, ואין אצלינו מקום לעוגות או תבשילים המבוססים או המכילים חומרי גלם באיכות נמוכה.
 

bouquet garni

New member
בקשה ממבקשי המתכונים

על מנת לקבל מתכונים שיענו על דרישתכם, אנא הקפידו לתאר באופן מדוייק את הדרישות והציפיות מהמתכון. בקשות למתכונים בסגנון של "עוגה עם קרם", "בשר בתנור" או "דג עם רוטב" לא יקבלו תשובה הולמת בפורום שמאמינים שלכל סוג של דג ולכל טכניקת הכנה מתאימים רטבים ושילובים שונים וכל מתכון לעוגה מקפיד על שימוש בטכניקות יחודיות ושילובי טעם יחודיים. על מנת לקבל תשובות עינייניות אנא נסו לענות על שאלות כמו, מה מטרת המתכון, מה השילובים שהייתם רוצים ליצור, אילו טכניקות ברצונכם לרכוש וכל שאלה אחרת שתעזור לחברים בפורום לענות על מבוקשכם. היכולת שלכם להגדיר את רצונכם בצורה מדוייקת תעזור לנו לתת לכם תשובה עיניינית ומלמדת.
 

terroir

New member
פרסום בפורום

אני מזכיר לכולם שבהתאם לתקנון תפוז אין לפרסם בפורום ואין למסור מספרי טלפון בפורום. אם לדעתו של מישהו יש פרסום שיכול להביא תועלת לחברי הפורום, יש לפנות במסרים לאחד ממנהלי הפורום ולבקש אישור להודעה לפני הפירסום.
 
למעלה