תתרגמו לי עד היום בערב!זה דחוף בבקש
בבבבבבבקשה!!!! מעבירים לי את זה לפליפה בבקשה אני מתחננת זה התקווה האחרונה שלי: פליפה ,אולי אתה לא מכיר אותי ובחיים גם לא תכיר, אבל אותך אני מכירה, מכירה ואוהבת עוד מהיום ההוא,היום הכי הכי שהיה לי אי פעם, מאז שראיתי אותך זה קרה,התאהבתי בך ופשוט...אהבתי מה שראיתי...כל מה שראיתי-את ,המשחק שלך, אותו חיוך שמעלה לי חיוך על הפנים,הקול שלך שגורם לי לרעוד ולהתנהג כמו משוגעת כל פעם מחדש.לא ידעתי מה עובר עליי...ואני חושבת שאני עדיין לא יודעת...לאחר שהכרתי אותך כל החיים שלי נעשו לא חשובים לא אכפת לי משום דבר.כשאני רק חושבת על משהו...אתה איכשהוא קשור לזה,אתה מופיע במחשבות הכי לא קשורות....כשאין לי כוח ואני עצובה...אתה מעלים לי הכול בשנייה....לפעמים,אני מסתכלת בשמיים על הכוכבים...ושואלת אותם אם גם אתה מסתכל עליהם עכשיו,באותה שנייה שאני מסתכלת. .....לאט לאט האהבה גדלה וגדלה,איש לא מבין...ת'אמת גם אני לא מבינה....מי שמבין..היחיד שמבין הוא הלב שלי,שאוהב אותך כל כך...לאט לאט התחלתי גם להכיר אותך לדעת מי אתה,מה אתה,לא רק בטלוויזיה.באמיתי אני דיי ביישנית ולא היה לי אומץ להגיד לך את כל זה פנים מול פנים... אבל אולי בגלל שאני יודעת שניסים לא קורים,ושחלומות לא מתגשמים,אולי כי אני יודעת שאיכשהו לא תקרא ,שאיכשהוא אני לא אקבל תשובה .פשוט הייתי זקוקה להוציא הכול מהלב,הלב שלי היה זקוק לזה..כל מה שהיה תקוע לו שם בפנים הרבה מאוד זמן. אתה השמש שמאירה אותי בבוקר,הירח שמלטף אותי בלילה..והכוכבים הנושקים לי כשאני עצובה. אולי אתם חושב שאני משוגעת, ואני באמת כזאת..אני כלל לא מכחישה....אבל הלב שלי גרם לי לשיגעון הזה, הלב,רק בחר,ואני-רק ציתתי.הדבר היחיד שאני רוצה זה לראות אותך, אני יודעת שחלומות אמורים להתגשם ושניסים אמורים לקרות...אבל החלומות שלי לא,החלומות שלי נשארים בגדר חלומות. התקוות נעלמו....החלומות התנפצו. כל לילה לפני השינה אני עושה כמה דברים אני מתחננת לאלוהים כל פעם מחדש,כל לילה מחדש....שיעשה משהו,שלא ייתן לי לסבול כל כך.....ממשהו שבחיים לא יקרה....שלא ייתן לי לסבול ממשהו שאני יודעת שלא יקרה...לפגוש אותך לא אוכל.... כנראה וככה רצה הגורל והמכתב הזה זאת ההזדמנות האחרונה שנותרה לי! רק רוצה שתדע שאני קיימת....קיימת ואוהבת אותך....ולמרות שהתקווה שלי דועכת ולאט לאט נעלמת..האהבה תמיד נשארת !!!! אגב בימים אלה ממש אני רואה את אבא שלך משחק.....ואני מבינה מאיפה ירשת את המשחק שלך אני אשמח ואהיה הילדה הכי הכי הכי מאושרת בעולם אם תענה לי..אם תגיד לי שקיבלת...ושעכשיו אתה יודע שאני קיימת..ניסיתי לעשות הכול כדי שתדע את זה...אבל שום דבר לא הצליח....כי בחייים שלי,דבר לא מצליח אני אתפלל כל לילה לאלוהים שם למעלה ולכוכבים,שיתנו לי את האושר הזה...שאולי יום אחד תקרא את המכתב..ותענה לי,שאולי יום אחד החלום הזה שלי,יתגשם...והנס יקרה אגב אם לא אמרתי...(נדמה לי שבאמת לא אמרתי)קוראים לי יפעת ואני מישראל(נכון שלא ידעת?)ותדע תמיד תמיד תמיד שאאולי אני רחוקה ממך....אבל בכל זאת קרובה ושאתה תמיד תמיד נמצא במחשבות שלי אני אשמח...טוב אהיה מאושרת שבמאושרים אם תכתוב לי לאימייל או שתתקשר אליי..אתה לא חייב...מספיק לי רק שקראת..שאתה יודע מה שאני מרגישה אימייל: טלפון: עכשיו מה שנשאר לי לעשות זה להתפלל כל יום ולבקש מאלוהים שייתן לי יד,שיעזור לי להגשים את החלום היחידי שהיה לי אי פעם,.....ושכנראה גם לא יתגשם