שרשור בקשות לתרגום

הייייי מה המצב כולם?

שלום אני אחות של מוריה והיא סיפרה לי שיש פה אחלה של אנשים ושעזרו לה עם המכתב שלה....... אז החשבתי שאולי תוכלו לעזור גם לי בבקשה אז ככה אני רושמתי לבנחמין מכתב אבל אני יודעת בקושי ספרדית אז בבקשה תעזרו לי.....המכתב: היייי קוראים לי יהב ואני בת13 מאזור אז דבר ראשון: מזל טוב ליום הולדתך ה18 מה עוד אוכל לאחל לבנאדם כה מושלם !!!. טוב אז ככה...... אני כל יום רואה אותך בטלויזיה גם בקטנטנות וגם בהמורדים אפילו שידורים חוזרים אני רואה כי אתה מישתתף בסדרות האלה , אין יום שאני לא מדברת עליך וחושבת עליך אתה החיים שלי פשוט אני מתה עליך נשמה שלי !!!!!!!!!

אני צריכה שתתרגמו לי משהווו!!

קוראים לי רוני, אני לא בפורומים כאן אבל אמרו יל שיעזרו לי פה... בבקשה תתרגמו לי את הקטע הבא: שלום! קוראים לי רוני, ואני גרה בישראל בבקשה, תגשים לי חלום ותכניס אותי לרשימה שלך אני רומה שנדבר פעם אחת, אתה תכיר אותי ונמשיך להיות בקשר בכל האהבה שבעולם: רוני

אתם יכולים בבקשה לפרש לחברה שלי?

מה המצב אנשושים?? סיפרתי לחברה שלי שבפרום טפוז פירשו לי ת'מכתב למורדים אז היא בקשה ממני לבקש שתפרשו לה...... אז בבקשה אנשים המכתב: שלום בנחמין רוחס אני מקווה שאתה נהנה מה ביקור שלכם פה בארץ ומין ההופעות שלכם אני אוהבת אותך מאוד ומעריצה גדולה שלך באהבה ענקית מור

MiA Y MaNuEl

New member
אנשים דחוף עזרה למביני ספרדית שוטפת

מחר אני נוסעת לאילת ואני חוזרת בול בלילה לפני ההופעה שלי של המורדים (בבוקר) אז אני לא מספיקה...בקשה תעזרו לי לתקן את הטעויות... טוב זה מה שאני רוצה לכתוב: היי פליפה קוראים לי ____ ואני בת 16 רציתי להגיד לך שאתה שחקן טוב מאוד ושאני רואה את הסידרה המורדים כל יום... תודה! אני אוהבת אותך מאוד ... ביי מ____ ככה כתבתי: hola felipe soy ____y tengo16 anos. me queria desir te que sos muy bueno actor y lo veo rebelde way todos los dias.... gracias.... te quiero mucho... chau de ______ לדוברי ספרדית פורפי תקנו לי שגיעות.... זה ממש דחוף!!!!!!!.... תודה רבה רבה רבה מראש!!!!

s o m e g i r l

New member
תתרגמו לי עד היום בערב!זה דחוף בבקש

בבבבבבבקשה!!!! מעבירים לי את זה לפליפה בבקשה אני מתחננת זה התקווה האחרונה שלי: פליפה ,אולי אתה לא מכיר אותי ובחיים גם לא תכיר, אבל אותך אני מכירה, מכירה ואוהבת עוד מהיום ההוא,היום הכי הכי שהיה לי אי פעם, מאז שראיתי אותך זה קרה,התאהבתי בך ופשוט...אהבתי מה שראיתי...כל מה שראיתי-את ,המשחק שלך, אותו חיוך שמעלה לי חיוך על הפנים,הקול שלך שגורם לי לרעוד ולהתנהג כמו משוגעת כל פעם מחדש.לא ידעתי מה עובר עליי...ואני חושבת שאני עדיין לא יודעת...לאחר שהכרתי אותך כל החיים שלי נעשו לא חשובים לא אכפת לי משום דבר.כשאני רק חושבת על משהו...אתה איכשהוא קשור לזה,אתה מופיע במחשבות הכי לא קשורות....כשאין לי כוח ואני עצובה...אתה מעלים לי הכול בשנייה....לפעמים,אני מסתכלת בשמיים על הכוכבים...ושואלת אותם אם גם אתה מסתכל עליהם עכשיו,באותה שנייה שאני מסתכלת. .....לאט לאט האהבה גדלה וגדלה,איש לא מבין...ת'אמת גם אני לא מבינה....מי שמבין..היחיד שמבין הוא הלב שלי,שאוהב אותך כל כך...לאט לאט התחלתי גם להכיר אותך לדעת מי אתה,מה אתה,לא רק בטלוויזיה.באמיתי אני דיי ביישנית ולא היה לי אומץ להגיד לך את כל זה פנים מול פנים... אבל אולי בגלל שאני יודעת שניסים לא קורים,ושחלומות לא מתגשמים,אולי כי אני יודעת שאיכשהו לא תקרא ,שאיכשהוא אני לא אקבל תשובה .פשוט הייתי זקוקה להוציא הכול מהלב,הלב שלי היה זקוק לזה..כל מה שהיה תקוע לו שם בפנים הרבה מאוד זמן. אתה השמש שמאירה אותי בבוקר,הירח שמלטף אותי בלילה..והכוכבים הנושקים לי כשאני עצובה. אולי אתם חושב שאני משוגעת, ואני באמת כזאת..אני כלל לא מכחישה....אבל הלב שלי גרם לי לשיגעון הזה, הלב,רק בחר,ואני-רק ציתתי.הדבר היחיד שאני רוצה זה לראות אותך, אני יודעת שחלומות אמורים להתגשם ושניסים אמורים לקרות...אבל החלומות שלי לא,החלומות שלי נשארים בגדר חלומות. התקוות נעלמו....החלומות התנפצו. כל לילה לפני השינה אני עושה כמה דברים אני מתחננת לאלוהים כל פעם מחדש,כל לילה מחדש....שיעשה משהו,שלא ייתן לי לסבול כל כך.....ממשהו שבחיים לא יקרה....שלא ייתן לי לסבול ממשהו שאני יודעת שלא יקרה...לפגוש אותך לא אוכל.... כנראה וככה רצה הגורל והמכתב הזה זאת ההזדמנות האחרונה שנותרה לי! רק רוצה שתדע שאני קיימת....קיימת ואוהבת אותך....ולמרות שהתקווה שלי דועכת ולאט לאט נעלמת..האהבה תמיד נשארת !!!! אגב בימים אלה ממש אני רואה את אבא שלך משחק.....ואני מבינה מאיפה ירשת את המשחק שלך אני אשמח ואהיה הילדה הכי הכי הכי מאושרת בעולם אם תענה לי..אם תגיד לי שקיבלת...ושעכשיו אתה יודע שאני קיימת..ניסיתי לעשות הכול כדי שתדע את זה...אבל שום דבר לא הצליח....כי בחייים שלי,דבר לא מצליח אני אתפלל כל לילה לאלוהים שם למעלה ולכוכבים,שיתנו לי את האושר הזה...שאולי יום אחד תקרא את המכתב..ותענה לי,שאולי יום אחד החלום הזה שלי,יתגשם...והנס יקרה אגב אם לא אמרתי...(נדמה לי שבאמת לא אמרתי)קוראים לי יפעת ואני מישראל(נכון שלא ידעת?)ותדע תמיד תמיד תמיד שאאולי אני רחוקה ממך....אבל בכל זאת קרובה ושאתה תמיד תמיד נמצא במחשבות שלי אני אשמח...טוב אהיה מאושרת שבמאושרים אם תכתוב לי לאימייל או שתתקשר אליי..אתה לא חייב...מספיק לי רק שקראת..שאתה יודע מה שאני מרגישה אימייל: טלפון: עכשיו מה שנשאר לי לעשות זה להתפלל כל יום ולבקש מאלוהים שייתן לי יד,שיעזור לי להגשים את החלום היחידי שהיה לי אי פעם,.....ושכנראה גם לא יתגשם

jusmin88

New member
תרגום... פליזזז...

בבקשה ... זה היה שיר שנורא אהבתי של מישהו ... לא זוכרת מי ... אבל הינה השיר .. מי יודע כאן לתרגם .. אבל יפה ... ספרותי כזה .. בבקשה : כשהלב נקרע בין המציאות לאשליה בין הרגש להגיון ואני יושבת וחושבת מה עליי לעשות מה עליי להרגיש למה עליי לבכות למה ליבי זועק לטיפת אהבה לרגע לא אכפט לי לרגע נמעס לי אבל כל זה נשבר אם חיוך אחד שלך .. החיים מפתיים הכל משתנה תמיד יש פניות שאתה מגלה אם הזמן.. אבל דבר אחד לא ישתנה לעולם החשק הגדול לאהוב , ולחיות את החיים בדרך שלנו ! לרגע לא אכפט לי לרגע נמעס לי אבל בלי החשק לחיות ביחד איתך איך ננצח... בבקשה !!! אני זקוקה לזה מאוד דחוף...

אני חייבת עזרה דחוף! בבקשה כנסו!

יש כאן למישהו איסיקיו והוא מוכן לעשות לי טובה ענקית בשבילי ולתרגם לי מכתב מעברית לספרדית?? בבקשה אני מתחננת!! אם אתם מוכנים תכתבו לי לאיסיקיו: 176746464 בבקשה!!!

s o m e g i r l

New member
חסר לי רק משפט אחד למכתב!צריכה מתרג

עכשיו מה שנשאר לי לעשות זה להתפלל כל יום ולבקש מאלוהים שייתן לי יד,שיעזור לי להגשים את החלום היחידי שהיה לי אי פעם,.....ושכנראה גם לא יתגשם...להיות מאושרת...לראות אותך לשנייה אחת..שניה אחת שתעשה לי את כל החיים. תתרגמו לי את זה פורפבוווווור

blue fairy

New member
בקשה...../images/Emo157.gif

משהו יכול בבקשה בבקשה לתרגם לי את המכתב הבא? "לקמילה המקסימה! שמי הוא דניה, ואני בת 13. אני רוצה להגיד כ"כ הרבה, ולא יודעת איך להתחיל. רק מלחשוב שאולי תקראי את זה, הידיים שלי רועדות. כי את הבן-אדם שאני הכי מכבדת ומעריצה בכל העולם, ואני רוצה להשאיר רושם טוב. למרות שאת לא מכירה אותי, וכנראה לעולם גם לא תכירי, עזרת לי בכל כך הרבה רגעים קשיים של יאוש ושל עצב. רק מלחשוב עליך, העולם נראה מקום פחות קשה. אני מעריצה אותך המון זמן. מאז שראיתי אותך בפעם הראשונה בקטנטנות כפטו החמודה שפקונדו הביא למעון, ובהמשך כקמילה המתוקה שאהבה את פליפה, עד למריצה המרדנית והנפלאה של היום- אהבתי אותך. את שחקנית מעולה, ואדם מקסים עוד יותר. אני לא יכולה להסביר למה אני אוהבת אותך כ"כ, אבל אני רק יודעת שאני אוהבת אותך עד לשמיים ובחזרה, עד סוף העולם, יהיה מה שיהיה. החלום שלי הוא לפגוש אותך. אבל, כמו שאמרת פעם בעונה השישית של קטנטנות "בסופו של דבר, חלומות מתגשמים בדרך זו או אחרת". אני אהיה האדם הכי מאושר בעולם, רק מהמחשבה שלמשך שניה בחייך ידעת על קיומי. על כך, שבאיזו מקום בעולם, קיימת ילדה שקוראים לה דניה, והיא מתה עליך. אז אפילו אם תעיפי רק מבט קטן על המכתב הזה, ואז תזרקי אותו לפח, אני אהיה מאושרת כ"כ. מצד שני- הסיוט שלי הוא שנפגש, ואת תשנאי אותי. חלמתי על זה לילה אחד, ופשוט בכיתי במשך כל הלילה ולא הצלחתי להירדם... בבקשה אל תשנאי אותי.J אני מקווה שאת אוהבת להיות כאן, בישראל כמו שאנחנו אוהבים שאת כאן. אל תבהלי מהמעריצים. הם אולי קצת משוגעים, אבל זה מגיע רק מאהבה גדולה גדולה. פשוט, אנחנו נמצאים עכשיו במצב לא קל בכלל. יש גם איום בטחוני, ויש גם הרבה אמנים שמחרמים אותנו, בגלל שהם לא מסכימים עם דרך הפעולה של הממשלה שלנו. אז היה לנו ממש ממש יבש כאן. ואז פתאום אתם הגעתם, והבאתם לנו קצת תקווה, שהמצב יכול להסתדר. הכנתי לך כמה מתנות. אני מקווה שתאהבי אותן. הנה הסבר לכל מתנה: התמונה שלך בין השמיים- אני יודעת שהחלום שלך הוא לעוף, אז חשבתי שזה יוכל לקרב אותך, אפילו בקצת אל הגשמת החלום שלך. ציירתי והכנתי את זה במיוחד בשבילך, ואני מקווה שתאהבי. השוקולדים- גם כי אין אף אחד בעולם שלא אוהב שוקולדים, וגם כי השוקולדים האלה הם מ-מ-ש טעימים!!J תנסי, ותביני. דיסק של אייל גולן- כי אמרת שאת אוהבת אותו,(אלוהים יודע למה... אני אישית ממש לא אוהבת מוזיקה מזרחית, אבל על טעם וריח- אין להתווכח!) אז הכנתי לך דיסק עם מיטב הלהיטים שלו. מעטפה עם תמונות מצחיקות- כדי שתצחקי הרבה הרבה. מאז שהגעת לארץ, אז את נראת לפעמים עייפה מאוד. אני מציעה לך לישון הרבה, כי זה בטח בגלל פער השעות ולצחוק הרבה. צחוק מעורר- וזה בדוק. הפסל של המלאך השומר- בשביל שלא משנה איפה תהיי, אני תמיד אלווה אותך, ותמיד יהיה משהו שישמור עליך. כך אף פעם לא תהיי לבד. תישארי תמיד כזו מקסימה ומדהימה, ותדעי שבשבילי את מספר 1 לעולמים! אוהבת מכל הלב- דניה. נ.ב אני רוצה לכתוב את הטלפון שלי אבל נראה לי שתחשבי שאני חוצפנית, וגם שבמילא לא תתקשרי. אבל, רוב הסיכויים שלא תקראי את המכתב הזה, ואם תקראי אותו, אני אוכל את עצמי כל החיים בגלל זה... טוב, החלטתי לכתוב לך טלפון וכתובת אי מייל. *****טלפון וכתובת אי מייל***** בבקשה אל תכעסי עלי... המון נשיקות וחיבוקים!" אני צריכה שזה יהיה מוכן עד מחר בצהריים.
אני יודעת שזו התרעה קצת *הרבה* מאוחרת, אבל אין לי למי עוד לפנות. תודה מראש למי שיתרגם!

קמי ולו

New member
הנה../images/Emo70.gif מה אומרים../images/Emo35.gif

!Hola Benjamín¡ ME llamo Yahav, tengo 13 añs y soy de Azor. Primero, !FELÍZ 18 CUMPLEAÑOS¡ ?Qué puedo desear a ti¿ sos PERFECTO! Cada día te veo en la tele, en Chiquititas y Rebeldeway tambien, porque te quiero tanto, y no pasa los días hablo y pienso en ti! !Vos sos mí vida y muero por vos mí alma¡ שניתי ממש קצת מילים, אבל המשמעות נשארה זהה
מקווה שעזרתי

MiA Y MaNuEl

New member
ותוסיפו גם...

אני מקווה שאתה וכל שאר החבורה נהנים אצלנו בארץ ושתחזרו אליה שוב!!!

Hurakano

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

ahora lo que me falta es rezar cada día y pedirle a Dios que me dé una mano, que me ayude cumplir mi único sueño que siempre tuve... y que puede ser que no se cumpla... ser feliz... verte para un segundo. un segundo que me haga la vida mejor.​

יוווווו

איזה רגש יש במכתב הזה...אני לא יודעת לעשות את זה..... ורק שתדעי שכל המכתב הזה גם מאפיין אותי..... פליפה הוא האהבה בלתי אפשרית בשבלי....ותמיד יהיה...... אחנו יכלות להיות חברות אם את רוצה ולחלוק דברים

למעלה