בשביל להקפיץ צריך בתוך ההודעה עשרה תוים
J Jony I New member 23/6/08 #4 רן העלה נקודה קריטית - ריצ'רד לא יהיה בבוחן.. והשאלה היא האם אנחנו יכולים לסמוך על אחד המתרגלים, כשריצ'רד הוא הכותב של הבוחן, והבוחן יהיה על ההרצאות!!! לדעתי - לא!
רן העלה נקודה קריטית - ריצ'רד לא יהיה בבוחן.. והשאלה היא האם אנחנו יכולים לסמוך על אחד המתרגלים, כשריצ'רד הוא הכותב של הבוחן, והבוחן יהיה על ההרצאות!!! לדעתי - לא!
J Jony I New member 22/6/08 #2 (ואי אפשר להקפיץ הודעה ישנה משלושה ימים) רק יניב יכול לנעוץ אותה. אגב לדעתי אין שום סיבה לדחות את הבוחן. יומיים זה לגמריי מספיק לקוונטים.
(ואי אפשר להקפיץ הודעה ישנה משלושה ימים) רק יניב יכול לנעוץ אותה. אגב לדעתי אין שום סיבה לדחות את הבוחן. יומיים זה לגמריי מספיק לקוונטים.
ב ביטל New member 25/6/08 #9 משה גולדשטיין הוא גאון שיודע הכל!!!!! אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות. ויוסי רציני, ומתרגל של ריצ'רד כמה שנים בהנדסה, אז אני סומכת עליו גם
משה גולדשטיין הוא גאון שיודע הכל!!!!! אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות. ויוסי רציני, ומתרגל של ריצ'רד כמה שנים בהנדסה, אז אני סומכת עליו גם
ב ביטל New member 25/6/08 #11 הוא מתרגל קוונטים את המהנדסים כמה שנים אולי אני טועה לגבי המרצה? בכל אופן , עדיף לדחות מאשר לא לדחות