שרשור "ברוך הבא"...

Beat19

New member
שלום לכולם... אני חדש פה

שלום לכולם אני חדש כאן.... ואני גיטריסט חשמלי מתחיל!! נדהמתי שיש פורום על אהבת חיי... ואני רוצה לקחת חלק רציני יותר פה ( אם אפשר וצריך)!!! בכל מקרה... שלום ואהבה לכולכם!!! אני ישמח עם תצרו קשר.... ( אני דיי לבד בעולם ) (מבחירה)

שאלוםם!!!!

אני חדשה פה...ואני קוראת את הפורום כבר זמן מה והחלטתי שהגיע הזמן להצטרף, הביטלס פשוט מדהימים אותי ביותר! ואני לא מכירה ממש את כל הדיסקים ושירים שלהם אבל אין לי בעיה שיחדשו לי דווקא להפך אני נהנת מהמוזיקה שלהם מאוד! אז..........שלום!

dirty magic315

New member
../images/Emo20.gifהיי

אני גילי.. אני מדי פעם 'קוראת פסיבית' בפורום.. ומעריכה אותכם מאוד על הפורום הנהדר הזה... איזה כיף זה פורום של הביטלס... רציתי לשאול איפה אפשר למצוא תווים או עם למישהו יש פה ורוצה לשלוח לי של imagine של ג'ון... מדגישה לא אקורדים ולא טאבים.. תווים עם הצורה של התווים :) תודה מראש ויום טוב

Another Girl

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

כדאי ורצוי שתיקח כאן חלק רציני
במה שתרצה.... ספר קצת על עצמך בכמה מילים,אפשר גם בשרשור התמונות...

Another Girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את מוזמנת לכתוב קצת על עצמך-שמך,גילך ועוד כמה מילים...וכמובן להתחיל להשתתף!
הממ..מסתבר שיש לנו המון קוראים פאסיביים בפורום...אז אני מזמינה אתכם לכתוב.

Another Girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אממ...תני לי קצת זמן ואנסה למצוא לך את התווים.בכל מקרה "גוגל" אמור לספק את הסחורה

Miss CB

New member
שלום לך,

וברוכה הבאה (על אמת) לפורום! תווים. זה בעייתי. טאבים, אקורדים, אנחנו פה לשירותך (אולג"ה פה, יותר נכון) אבל תווים? חיפשתי לך בגוגל אבל לא מצאתי כלום, סורי

tin ker bell

New member
אני יכולה להגיד לך את התווים

אבל אין לי איך ליכתוב אותם... זתומרת- עם תיבות והכל... זה לא שיש לי את זה בחוברת, פשוט יש לי שמיעה יחסית.

Miss CB

New member
ברוכה הבאה!!

תמיד טוב שיש עוד דברים לגלות
וחבר'ה וותיקים יותר, אל תתיאשו אם אתם מוצאים שיש לכם כבר את כל האלבומים והשירים, תמיד יש עוד לגלות! ואם נגמרו הבוטלגים, מנסים מוסיקה של אמן אחר, אני לא אומרת חס וחליל-צד לעבור בבת אחת לבריטניפיכס אבל יש כל כך הרבה מוסיקה טובה לשמוע (ישנה! אז מה, אתם כבר רגילים...)

למעלה