שרשור ברכות לימי הולדת..

Shark Alarm

New member
שרשור ברכות לימי הולדת..

דבר ראשון ברכותי על הפורום החדש והנפלא הזה!!
אין לי מושג עאם עשו כזה שרשור, אבל בכל זאת... ולמהות ההודעה: ~~~~~~~~~~~~~~ פתאום נפלה עליי המוזה לחפש ברכות ליום הולדת (אולי כי יש לידידה שלי יום הולדת ביום רביעי..) אז החלטתי לפתוח את זה לכולם. שרשור ברכות ליום ההולדת, ושיהיה במזל טוב! ברכה I : "בלהצחיק את החבר´ה אתה פשוט אלוף, וכל פגישה איתך היא ממש כיוף. חברותי ומגניב ולפעמים קצת חצוף, אז מה הפלא שאנחנו אוהבים אותך בטירוף?" ברכה II : "מה נאחל לילדה כה מיוחדת, שחוגגת היום את יום ההולדת? נאחל שתשארי אותו הדבר כמובן, מצחיקה ומתוקה שחבל על הזמן!" אתם מוזמנים לשרשר את הברכות הנחמדות שלכם

pachanga

New member
ווואייי מעולה../images/Emo24.gif

קדימה זה רעיון ממש מעולה רצף של כל מיני ברכות
זה מזכיר לי ששכנה שלי מיהרה לחברה שלך לתת לה מתנה ליום הולדת לפני השחרור... שלפתי לה משהו באוטו לפני שהיא נסעה אליה... והיא היתה בהלם איזה חרוזים ככה שלפתי בדקה
מאז היא לא מפסיקה להציק לי בברכות שאני יעזור לה
את שמה בראש הברכה! ------------------ יום הולדת קרב ומגיע ואותך רציתי להפתיע הרבה אושר ומזל ואותך אזכור לעד אוטוטו את משתחררת מהשירות ואת תהיה חופשיה באזרחות מאחלת המון הצלחה.... איך?

-me-

New member
לי יש ברכה קצת שונה...

לא בחרוזים, עם כל האיחולים הכי נדושים שיש, ולמרות זה אנשים מתלהבים ממנה. אז ככה- חמסה (אני עשיתי חמסה לבד)- מזל טוב נרות כאלה של עוגה בצורת מספרים 1,2,0- לסדר אותם אחד ליד השני שיצרו את המספר 120 (אני שמתי אותם בתבנית קטנה, המסתי נר ושפכתי ברווחים וככה יצא לי נר אחד)- עד מאה ועשרים. בלון קטן בצבע צהוב- לצייר עליו פנים מחייכות- יומולדת שמח. ממתק קטן (או גדול...)- יומולדת מתוק. גמדים (כן כן, המעדן חלב)- בהצלחה בכל מה שתרצו. אנשים תמיד שואלים אותי למה דווקא גמדים. אז זה בגלל הפרסומת שהיתה פעם- הילד שאכל גמדים הצליח לנצח את הילד השני. אם יש עוד רעיונות כאלה כמובן שאפשר להוסיף...

למעלה