שרשור ברכות לכבוד יומההולדת

אבא גאה

New member
שרשור ברכות לכבוד יומההולדת ../images/Emo141.gif

של יערה. המון המון מזל-טוב.

../images/Emo77.gif../images/Emo49.gifמזל טוב יערה../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב יערה, עד 1 2 0 , הרבה אושר בריאות ועושר.
שייתגשמו כל משאלותייך וחלומותייך, הרבה בהצלחה בהמשך דרכך. שתישארי איתנו בפורום ותמשיכי לעזור ולתמוך עם הרבה אהבה, בכל מקום.
מאחלת לך רק טוב!

אורי 0

New member
ליערה בת ה 27 ../images/Emo49.gif

עד 120 בחשבון הטרנסי. ליערה/ שלכל טרנסית וטרנס מציעה עזרה/ תמיד שולפת פיתרון במהרה/ לכל כואב ותוהה ולכל מי שבצרה/ ובכל נושא דעתה נחרצה וברורה/ נאבקת ונלחמת אך לא מרירה/ גם כשביקרתי אותה, תמיד עם הערכה אדירה/ שיהיו לך חיים יפים וארוכים/ בגוף החדש, הגבול הוא השחקים/ וביחוד קרוב הרחוקים והמתרחקים.

Keanne

New member
המון המון המוןןן ../images/Emo77.gif

מזל טובבבבבבבבב!!!

Yaara77

New member
המון המון תודה

מתרגשת מכל רגע דומעת מכל ברכה יום ההולדת המאושר הראשון בחיי מאחלת אושר שלם שכזה לכל מי שבמאבק על זהותו ונטייתו ומשאלות חייו הצנועות תודה לכולן/ם בכל שבעת המינים (מועתק) חיבוקים
יערה

Yaara77

New member
אוי כמה חגגתי

רקדו סביבי בחוג ריקודי עם מתנות בחוג ריקודי בטן ארוחה עם יין בחדר האוכל בעבודה מיליון ברכות וטלפונים וקביעת חגיגות המשך וארוחת שחיתות עם חברים לקינוח פעם ראשונה בחיים שזה מושלם להיות קיימת וכל השנים עד עתה נראות כהריון אחד ארוך או תולעת וגולם של פרפר אני מתקשה להאמין ולעכל אפילו שנורה אמרה לי לפני שנים שכך יהיה זהו שנה חדשה בפתח נשיקות לכווולם/ן יערה

מזל טוב יום הולדת שמח../images/Emo140.gif

אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם הזה!!! נכון שכיף לחזור אחרי ספורן ולקינוח לקבל יום הולדת

למעלה