מזל טוב! אז קיבלת את הפורום שרצית בהצלחה! מקווה שהפורום הזה יצליח!
T TheRealDeal New member 24/5/05 #1 מזל טוב! אז קיבלת את הפורום שרצית בהצלחה! מקווה שהפורום הזה יצליח!
ע עאדום New member 25/5/05 #3 ../images/Emo45.gifבהצלחה בפרום החדש יפה פורום כלבבי תמשיך יכול להיות מענין
W weird dust New member 25/5/05 #4 תודה רבה אנחנו באמת מקווים להצלחה. איזה נגן יש ברשותך? אולי תוכל להמליץ לנו עליו ולספר קצת
T Tragedy New member 25/5/05 #7 ../images/Emo65.gifמזל טוב!!!!../images/Emo65.gif המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב על פתיחת הפורום!
../images/Emo65.gifמזל טוב!!!!../images/Emo65.gif המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב על פתיחת הפורום!
W weird dust New member 25/5/05 #5 שרשור ברכות לפורום החדש ../images/Emo140.gif כמעט כמו בברית (או הבריתה) הפורום החדש נפתח ומכה להיתמלא, בואו וברכו אותו
שרשור ברכות לפורום החדש ../images/Emo140.gif כמעט כמו בברית (או הבריתה) הפורום החדש נפתח ומכה להיתמלא, בואו וברכו אותו
A AGENT SHESH New member 25/5/05 #9 מזלטוב על הפורום החדש! בדיוק חשבתי על כמה חשוב שיהיה אחד כזה.. שיהיה בהצלחה!
R Remirat New member 25/5/05 #12 מזל טוב!! מזל טוב על פתיחת הפורום החדש! בהחלט היה צורך לפורום כזה שיתן מענה לבעלי כל סוגי הנגנים, ולא רק IPOD (למרות שבפורום IPOD ענו על שאלות... ולמרות שלי יהיה IPOD בקרוב )
מזל טוב!! מזל טוב על פתיחת הפורום החדש! בהחלט היה צורך לפורום כזה שיתן מענה לבעלי כל סוגי הנגנים, ולא רק IPOD (למרות שבפורום IPOD ענו על שאלות... ולמרות שלי יהיה IPOD בקרוב )
A Adidush וזהו New member 25/5/05 #13 מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה פורום שימושי. לי יש נגן MP3 של DeeJay המון
B behappy New member 26/5/05 #18 בהצלחה !! לפני שבועיים קניתי את הנגן הראשון בחיי סאנדיסק 1GB ואני די מרוצה למרות שחצי מהפונקציות אני עדיין לא מכירה...
בהצלחה !! לפני שבועיים קניתי את הנגן הראשון בחיי סאנדיסק 1GB ואני די מרוצה למרות שחצי מהפונקציות אני עדיין לא מכירה...
D double O S New member 26/5/05 #19 ../images/Emo49.gif ובהצלחה../images/Emo13.gif../images/Emo96.gif MP3 מעצבן אותי, עד שאתה קונה יוצא אחד ביותר זול
../images/Emo49.gif ובהצלחה../images/Emo13.gif../images/Emo96.gif MP3 מעצבן אותי, עד שאתה קונה יוצא אחד ביותר זול
W weird dust New member 26/5/05 #20 זוהי תכונתה של טכנולוגיה ../images/Emo6.gif אל תשנאי את הנגן, תשתמשי בו ותהני, אל תחפשי מסביב כי לרוב רק תתבאסי.
זוהי תכונתה של טכנולוגיה ../images/Emo6.gif אל תשנאי את הנגן, תשתמשי בו ותהני, אל תחפשי מסביב כי לרוב רק תתבאסי.