שרשור ברכות לשבת

שרשור ברכות לשבת

למען הסדר הטוב וכדי שלא תתפזרנה הברכות על פני הדף כולו, נתברך ונברך בשרשר זה. בו יברכו המברכים ויתברכו המבורכים, ובא השלום על ישראל וישרור ארבעים שנה שרשר מלשון שר

עטרת1

New member
שבת שלום ומבורך

חנלה בשמלת השבת בדיוק יוצאת השוקה לקנות חלה לשבת...וכן, פה מהגולה, שבת שלום לכולם.

שאני לא יודע במדוייק

את הזמן בו מתחילים לברך על שנה חדשה הממשמשת ובאה, אך זמן זה נראה כנכון מאד להתחיל בו. על כן הרי לנו ברכה אחת, מהיום עד לערב החג אביא נוסחים נוספים שיעלו על דעתי אם בתקשור ואם סתם ככה. שבמחשבה שנייה הרי אין שינוי אם בתקשור היא או באופן רגיל אלא שהחשיבות נמצאת בהתכוונות, ואליה אני מכוון. כל מילה ברזל וכל ברכה פלדה ושתיהן עטויות בנוצה חג שמח ושנה טובה לך לו תהי שנתך הבאה עליך לטובה ולהתעוררות משינה לך ולי וגם לך

אורלי_ל

New member
סדר צריך להיות

שבת שלום!

מגי 336

New member
שבת מבורכת שקטה ושלווה ../images/Emo176.gif../images/Emo179.gif../images/Emo180.gif

maysabel

New member
../images/Emo23.gif

ברכות אוהבות ומחייכות :) ותאמין לי -לא כתבתי את זה אלא שרתי את זה אחח איזו שבת נב-אוהב סושי?

שבת שלום../images/Emo189.gif

שנקדש את השבת בתוכנו שנדע את השלווה שנחוש את הרגיעה שנאהב את האהבה שנשכן את השלום שנקבל את השבת שנהיה שבת ברוכים הנמצאים יעקב

rucale

New member
בשמחה וברון

בשמחה וברון התמקמנו בהר-מירון שם במקום קריר גבוה ופתוח ערכנו מפגשי רוח ורוח צינה קלה ונחשקת ליוותה בבוקר את השקט ובשעות הצהריים פנו לעברינו בני אדם,שניים ומנושא שהוא חלום כשלעצמו נגלו להכרתנו עולם ומלואו ובאור יום להם צצים פרחי אדם בין העצים ושיחה מלבבת חסרת מעצורים זרמה לה מכל המעברים וכך תוך מספר שעות הלכו וקרבו הלבבות ונותרנו עם שמחה שהיא יופי של פתיחה לשבוע חדש ומלא הפתעות התנסויות והתפתחויות. שולחת לכם מחדוות לבי רחלי.

למעלה