שרשור ברכות לשובה של זיוי

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

wan

New member
שרשור ברכות לשובה של זיוי../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

זיוי שלנו חברת פורום מתכונים. עברה תקופה מאד קשה.. בתקופה קצרה מאד איבדה שניים מאחיה. ליווינו אותה במהלך התקופה הקשה והמצערת הזו. ועכשו אנחנו מחכים לשובה ארצה. זיוי תשוב היום לחיק משפחתה . וגם אלינו המשפחה הוירטואלית שלה. פוקסי היקר העלה אתמול את הרעיון של להכין לזיוי ברכה. ברכה לאישה מיוחדת עם לב אוהב וחם. רעיון מבורך פוקסי-כל הכבוד על המחשבה. אך אני ומחשבים וברכות... אז גייסתי את דונה למבצע.. וזה מה שיצא.. תודה דונה יצא מדהים. את הברכה אנחנו מקדישים לך זיוי על מי שאת. ועל החום האנושי שאת מרעיפה על כולנו כאן... כמה הוא נחוץ. אוהבים אותך זיוי. ואני מרשה לעצמי לומר זאת בשם המנהלות של מתכונים ובשם כל הגולשים של מתכונים והחברתי. מקווה לא לפשל בהעברה של הקובץ.....הדליקו רמקולים גם .... כדי לא להכביד על פורום מתכונים בשרשור כבד כפי שצפוי..הברכה הוכנסה לכאן ברוכה השווה השבה אלינו.
.

wan

New member
הדליקו רמקולים - אמרו לי ללחוץ על ה

מקש F5.....אבל אני לא שומעת מוזיקה ואתם? טוב לפחות הצלחתי להעלות כבר למדתי משהו...בגילי המופלג... מי שומע את המוזיקה? שיגיד אני... ואם לא אז מה עושים?

Food911

New member
מצטרפת לברכות לשובה של זיוי'לה

לארץ ולחיק משפחתה המקסימה!!!!!!!!! מאחלת לך ולמשפחתך שלא תדעו יותר צער בחיים!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת אותך
wan ופוקסי כל הכבוד על היוזמה, ואני לא מצליחה לשמוע כלום.

wan

New member
911 גם אני לא שומעת אולי נחכה

למי שיסביר לנו..

wan

New member
איך פוקסי? למה אני לא שומעת אך

שמעתי את זה אתמול? לא יודעת למה מה לעשות? הרמקול על פול ווליום...ן

shakola

New member
ברוכה השבה זיוי../images/Emo140.gif

המון אושר ושלא תדעו יותר צער. אשמח להכירך עוד יותר.לפי מה שהספקתי , יודעת שאת מקסימה ומקרינה זיו . שיהיה לך יום מקסים, אנחנו מחכים כאן.

פל

New member
ברוכה השבה , זיוי ../images/Emo24.gif מי יתן

ובעתיד נשתתף רק באירועים שמחים. כל הכבוד
מצגת מדהימה
ורעיון נהדר

laleniya

New member
בוקר טוב ומ../images/Emo9.gifהברכה ה../images/Emo79.gifמדהימה

רעיון הברכה הוזיקלית לזיוי פשוט מדהימה את המוזיקה העדינה כן שמעתי אבל רק אחרי שפתחתי סגרתי ומיד פתחתי שוב נראה לי שמשהו במערכת של תפוז משובש. WAN פתחת רמקולים העם פתחת גם את הרמקול מהמקלדת

רננות

New member
../images/Emo24.gifזיוי יקרה מאד מאד ../images/Emo24.gif

ברוך שובך . מחבקת אותך ומיתפללת שמעכשיו תדעי אך ורק ימים טובים יותר .
WAN פוקסי ודונה כל הכבוד על המחשבה והעשייה
רואים טוב ושומעים נהדר .

ADINA1952

New member
זיוי יקרה

קבלי את תנחומיי,מי יתן ולא תדעו יותר צער שולחת המון חיבוקים וחיזוקים שתדעו כרק שמחות שזה יהיה הצער האחרון שלכם ולWANופוקסי יפה מצידכם שהעלתם את הרעיון ואני פתחתח ישר את הקובץ היגיע לי הברכה יש עם המוזיקה שהברכה הבאה תהיה לשמות, אמן ואמן

נונה1

New member
לזיוי שלנו הרבה חיזוקים וחיבוקים

מבינה כמה קשה לך מקווה שעכשיו תזרח השמש והחיים יהיו מוארים יותר הרבה אהבה מהסביבה הקרובה ומאיתנו הווירטואלים. נונה1

clcl

New member
זיוי יקרה, חיזקי ואימצי... ומי יתן

והמקום ינחם. אחיך תמיד יהיה נצור בלבך וזכרו שמור בזכרונך.

ramlv

New member
הי זיוי

ברוכה השבה שלא תדעו אף פעם צער ושתמיד תבואי אלינו רק בשמחות .אצלנו כבר מתגעגעים במיוחד ללילות הגלידה . love u

wan

New member
עכשו המוזיקה כן מתנגנת../images/Emo13.gif

כנראה תקלה בתפוז בבוקר... אך מכיוון שיצאתי מוקדם היום... ולא רציתי לפשל בהעברת הקובץ... שמחה לגלות שזה עבר בהצלחה... ואפילו אני מצליחה לשמוע את המנגינה..

../images/Emo140.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo140.gif

גרמתם לי להתרגשות יתר תודה רבה אין מילים בפי להביא את תדהמתי הרבה והתרגשותי מהאכפתיות הרבה שלכם מזמן ממש מזמן לא הרגשתי כך את החום הרב ואהבה הרבה שאתם שולחים אלי ככה מכל הלב החם שלכם אוי אני כבר מספר דקות בוכה בכי יפה שמח עם חיוך רחב והדמעות זולגות על לחיי כמו טיפות יפות של ברכה אוי חברים יקרים מה עשיתם אני לא מפסיקה להתרגש חבל שלא נכנסתי למחשב לפני כמה שעות רק עכשיו נרגעתי מכל מה שעבר עלי ב 24 שעות האחרונות כלכך מרוגשת אני פשוט בוכה משמחה ואין לי מילים להוסיף אוי איזו מוסיקה מרגיעה אתם פשוט אנשים עם לב חם אתם ממש אוהבים אותי יו תודה רבה לכם אוי נראה לי שברגע זה אני מרגישה מנהקלה נפשית ופיזית מנהתפרקות טוטאלית של כל שעבר עלי וכל מה שחוויתי לצערי בחודשיים האחרונים אוי זה היה נורא מצטערת לא יכולה להפסיק לבכות טוב זהו חייבת להרגע משפחה חמה ואוהבת שלי אני אוהבת אתכם יו כמה דמעות חמות ויקרות מפז זולגות מעניי תודה תודה רבה וחמה מכל ה
והנשמה לכל אחת ואחד ובמיוחד לwan האישה היקרה בעולם ולפוקסי היקר תודה מיוחדת גם כן המוסיקה עדיין מתנגנת לה אתם פשוט נהדרים תפסו זה בשבילכם
ומי שלא קיבל אני מבטיחה לתת על הלחי או סופסוף יש לי את המחשב שלי עם כל התמונות שאני אוהבת

משפחה יקרה מאוד שלי ב LV תודה רבה

תודה רבה רבה לכן נשים יקרות מפז שלי גיסתי רפאלה היקרה שלי ובת אחותי בטי היקרה שלי אני מודה לשתיכן באופן מיוחד שולחת לכן מכאן ארץ הקודש אהבה רבה וחמה מכל ה
לב והנשמה אתן יקרות לי מאוד ואני אוהבת אתכן עד מאוד
I LOVE LAS VEGAS
רפאלה דבר חשוב לי אלייך יקירתי יקירתי אני מודה לי מאוד על היחס החם שהענקת לי בכל התקופה שהייתי אצלך ותחת קורת גג ביתך היפה אוי ואני מצטערת על שליכלכתי לך את השטיח הלבן והיפה וכן אני גם מודה לך על שלקחת אותי לכל אותם מסעדות טובות ונפלאות ואני גם מודה לך על כל אותם רגעים יפים שבילינו יחדיו עם אחי היקר שיבדל לחיים טובים ארוכים ולימים יפים בריאים ומאושרים אני מודה לך על הימים שסבלת אותי ושאולי הייתי עצבנית ולא נחמדה ואני מודה לך על כל אותם רגעים שנידנדתי לך שאני רוצה גלידה
כמו ילדה מסטולית קטנה תודה ענקית על כל הגלידה
הרבה אני מודה לך על מה שאת אישה נפלאה ויקרה רפאלה אני חייבת להודות אני מאוד מצטערת שלא יצא לי להכיר אותך כלכך מקרוב ומזמן וכן אני חושבת שזה בגלל המרחק ואני מאוד מקווה שיצא לנו להיות יחד שוב בזמן הקרוב לא לא אני לא באה לא להיבהל חחחחחחחחחח אני ממתינה לך וכן אני ממתינה לך כאן בארץ הקודש ארץ זבת חלב ודבש ??? חחחחחחחח לא לא חוזרת בתשובה
זהו אלה מילים שיצאו לי בשעה מאוחרת זו הישר מהלב ושוב תודה רבה רבה על הכלללללללללללללללללללללל
מסרי דש חם חם לבית משפחת מזרחי לגיסותיי היקרות ובני ביתם של אחיי שזכרונם לא ימוש מזכרוני
שהייה לך ולאחי היקר ולכל בני ביתך יום נפלא מצויין ומלא אהבה ושמחה

למעלה