שרשור ברכות

tamar112

New member
שרשור ברכות../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

"היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת למ"ק ואש..." תשרשרו לכאן את כל האיחולים שלכם לכבוד יום ההולדת שלהן. מלאו להן כבר 21 שנים! לא יאומן, הא?
מזל טוב!!!

♥../images/Emo129.gif♫נכון מזל טוב להןןןןןןן

קולוקולולו עכשי ונישאר להם רק עוד 99 שנה לחיות חיחיח סתם סתם אפילו יותר חחעחעחע

Efrat K

New member
../images/Emo6.gifוואי שכחתי מזה לגמרי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מזל טוב

Norma Jean

New member
וואי 21 שנים?...

גאד שיהיה להן המון מזל טוב.אני זוכרת שהן היו בנות 16 נראה לי הבאתי סוכריות לכיתה וחשבו שלי יש יום הולדת אז אמרתי שיש ל"מושלמות שלי" יום הולדת.חח איזה הזוי זה.כמה אהבתי אותן פעם.בכל מקרה הן עדיין חמודות ואני מאחלת להן שיהיו תמיד מאושרות ובריאות.

Efrat K

New member
חחחח אפילו אני לא עשיתי דבר כזה

ואני נחשבת אובססיבית.

Norma Jean

New member
אין על האובססיביות שלי...אם...

תראי בדפים הקודמים של הפורום תביני.זה היה מפחיד.XD

Efrat K

New member
יאללה תראי לי

תראי לי מישהי בישראל יותר אובססיבית ממני חחחחחח

Norma Jean

New member
עכשיו אני לא מכירה אבל פעם אני הייתי...וזה...

לא ממש טוב...אבל ראיתי שיש לך מוצרים שלהם ממש יפים והכל.

Brit22k

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo65.gif המון המון מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo151.gif ../images/Emo213.gif

המוןן המוןן מזל טוב למרי קייט ואשלי
שימשיכו לגדול ולהצליח ! ושיהיה המון מזל טוב ! אנחנו תמיד
אותכם ! אוהבים אותכם מאז שהייתם תינוקות
ובריאות , הצלחה , ואושר !
-ממני קובי

0rin

New member
../images/Emo210.gifנחמד ../images/Emo13.gif מזל טוב לתאומות הכי מוצלחות

בהיסטוריה
מקווה שהן רק יתעצמו ויישארו איתנו הרבה זמן [הכוונה סרטים, טלוויזיה וכו'..] ומאחלת למרי קייט לעלות קצת במשקל..חח אושר בריאות הצלחה [ ויש..] לתאומות..

SummerSpirit

New member
מאמר: מרי-קייט ואשלי חוגגות יום הולדת ../images/Emo65.gif

"ביום רביעי האחרון מרי-קייט ואשלי חגגו יום הולדת 21 ושלא כמו סלבס אחרים בגילם, הן חגגו בפרופיל נמוך; האחיות אירחו משפחה וחברים בארוחה חגיגית במלון צ'יטיו מרמונט. האורחים נהנו מאוכל משובח ומעוגות שהוגשו: אחת בציפוי לבן והשניה בשחור. יותר מאוחר הם נהנו מעוגות קטנות שהוגשו להם באופן אישי בין התה והפרחים שהיו על השולחן שכוסה גם בהמון מתנות. בין לבין האורחים והאחיות לגמו שמפניה כשכל אחד מהאורחים מרים כוסית ומספר בדיחה פנימית, אחרים אמרו כמה מילים על הבנות..." למאמר המלא.

0rin

New member
../images/Emo210.gifתודה! רק ש...

נכנסתי לאתר ואני לא יודעת לאן להיכנס.. אפשר הסבר? תודה

למעלה