שרשור גיוס נעים לתומריקו שריריקו!

שרשור גיוס נעים לתומריקו שריריקו!

תומריק! הנה, באיחור של שנתיים אתה מצטרף אלינו, אחוות החיילים בפורום. אני נוטש עוד חודשיים לטובת הסטודנטים ואני רואה בך יורש העצר! קח את הכל בקלילות, בסופו של דבר רוב הדברים שחווים בצבא הם פשוט קורעים מצחוק. הכל שאלה של נקודת מבט. המון בהצלחה יא צעיר! סמ"ר עידו לפידות

מתנות

New member
תומריקו ../images/Emo99.gif

בכל מסגרת יש חוקים וכבלים, אבל אני סומכת עליך שתדע למצוא את הפרצה וליצור לעצמך את הפינה שלך
פשוט תהנה, תתפתח, ותצבור חוויות אתגעגע

תומר../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

גיוס קל שיהיה
תפיק את המיטב, תנסה להתרכז בחיובי ולא בשלילי
והכי חשוב, שמור על עצמך

ליאןןן

New member
תומריקו!

שיהיה רק רק טוב וגיוס קל. תנסה כמה שיותר להנות מזה ותחייך המון
תשמור על עצמך
.

תומר../images/Emo140.gif

באמת מוזר לי פתאום תומר חייל. מקווה שתמצה את עצמך ותפיק את כל התועלת שבדבר. צר לי שלא ראיתי אותך אתמול בסוף (ועוד הייתי בת"א!
.), אבל אני מקווה שיהיה איזה סופ"ש שתתפנה..
גיוס קל, תומר TR השרירי והמוכשר (לא לשכוח מי המציא את זה.. כשהיה מלפנייך בזאפה ;).), והמון המון בהצלחה. אוהבת אותך
, ענבר.

The Kinslayer

New member
גם חתיך וגם מוכשר../images/Emo3.gif

שיהיה גיוס קל, ושילך טו. אתה נראה אחד שקל לו להשתלב בכל דבר.

S h A b i T

New member
תומריקו מושלמיקו!

אתה פשוט מוכיח שיש כזה דבר אנשים מושלמים. יש בך הכל מהכל. אני מעריצה אותך. באמת. :) כשאתה משתחרר אנחנו מתחתנים.
המון אהבה, שפשוף נעים?

תומר... גאון שלי ../images/Emo99.gif

אני עוד זוכרת את היום בו כמעט איבדתי את חיי... אך תודות לתשומת הלב שלך שהתעוררה בדקה האחרונה, אני כאן, עדיין חיה כדי לרשום שורות אלו: סתם. עכשיו ברצינות. שיהיה לך רק בהצלחה, ושתמצא את דרכך בכל דרך שתלך. שיהיה לך טוב
. אוחנה.

תומרררר

ואיי אין צה"ל לוקח את הטובים ביותר וכך גם את בעלי תומריקו שיהיה לך את הגיוס הכי טוב שאפשר אתה באמת אחד האנשים שהכי חסרים לי לאחרונה בפורום (אתה הרי לא נוכח כמו פעם) נפתולי שלי אני אתגעגע אוהבת המון שבע'לה שלך

אלללללק אתה!! ../images/Emo72.gif

אתה סוכן הזיתים מספר אחד נשבעת לך
מי היה מאמין שהיום הזה יגיע איי איי טוב נו לפחות הספקנו לעשות משהו ממה שתיכננו לפני שאתה נכחד לנו גם כן
מותק, שיהיה בהצלחה נו מה אתה מקבל 6 שעות שינה - זה יותר מהרגיל אני בטוחה שתסתדר לך שם
מתים [ומחכים לך - ברעננה, אגב שמעת מה קרה?] עליך פה.

Tomer TR

New member
תודה לכם ../images/Emo195.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף לקרוא את זה, תודה לכל אחת ואחד מכם
אללההה מה נשמע סוף סוף צבא!

"שלום לך חבר יקר. תשכח את כל מה שתכננו..."

יא מעפן!!! מה אתה מתחייל לי?!!?!?\ ומה עם השיר שאמרנו שנקליט!! הנה לך סיבה טובה להשתחרר בחתיכה אחת! ובלי שביזויות צבא! שמעת!? בהצלחה ילד מוכשר! לאן אתה מתגייס בכלל?

Tomer TR

New member
לצה"ל!

חח ליחידות הסרטה, דובר צה"ל וכאלה לקראת סיום המכללה הייתי במבחנים וראיון אצלם וסיימתי בהצטיינות, אז אני מאמין (ומקווה) שיהיה טוב
נראה לאן אלך בסופו של דבר אחרי הטירונות והקורס עצמם, כל האפשרויות נשמעות לי טוב ליל"ט ותודה

תומררר ../images/Emo99.gif

ווי. כמה מוזר שאתה מתגייס כבר. אני רגילה לתומר העמוס עם כל העבודות גמר והצילומים. שיהיה לך את הגיוס הכי קל שאפשר, אני בטוחה שתסתדר, ותמצליח בכל מה שתעשה. המון בהצלחה!!

למעלה