שרשור גמדים ליום שלישי

גמדהים

New member
שרשור גמדים ליום שלישי ../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

שלחו לגמדהים, בנות שלי יפות, אתמול נפלתי למשכב ולא הייתי פה כדי לבדוק מה שלומכן ומה מצב החבילות כדי לראות אם שרשרתן גימודים ושאר שטויות אבל היום אני רואה שהסתדרתן בלעדיי כי שלחתן והיללתן ושרשרתן עד בלי די אבל האם זה הרבה לבקש מהענקיות לצלם את הסחורה ולהשוויץ בגמדות??? אנא מכן, ענקיות נאורות, צלמו את החבילה, כדי שנוכל להנות! וביום חמישי, שרשור מיוחד בו ייחשפו בציבור כל גמדת וגמד אז הכינו חרוזים, שנסו המקלדות גמדהים ייחשף גם הוא עם יתר הגמדות! שיהיה לכולכן יום נפלא ומקסים שלכן באהבה, הגמדהים!

daldan

New member
לגמדת שלי היקרה

זה מספר ימים שאני מסתובבת עם הודעה על דבר דואר רשום (גדול), משום מה בישובי הקט הדואר אינו עובד אחה"צ (עיצומים? אני יודעת שבעבר הוא עבד) לכן אני אעשה מאמץ להגיע לשם מחר בתקווה ששום דבר לא נהרס בחבילה בנתיים.

daldan

New member
קיבלתי ../images/Emo45.gif איזה כיף לי

המון תודה על ההפתעה, וכבר מצאנו למתקן מקום שימושי בחדר משחקים (רק צריך לארות איך מתקינים אותו. ושוב המון תודה
רק מה - לא הוספת שום מכתב, פתק, הודעה. כלום! כך שנותרתי עדיין באי ודאות. למרות שאני עדיין חושדת בlibi4 .

../images/Emo2.gif נו???

קיבלת
קיבלת
הדואר אצלי שבת.
כיתתתי רגלי בכל העיר (והעיר השכנה)
עברתי 4 סניפים עד שמצאתי אחד פתוח אבל עדיין אין לי תשובה
עד כמה התעכבה ה
יכוליות שכבר קיבלת? יודעת אני מי את. היודעת את מי אני
<היה שם רמז>

יעל י

New member
עדיין לא...

אבל אצלינו הדואר בשביתה יותר נכון עיצומים למקומות רחוקים,ככה זה הוגדר בחדשות בפועל כמעט כל מי שהוא ד.נ. (דואר נע) נמצא בשביתה אבל אני ממתינה

עמית@

New member
קיבלתי וקיבלתי! חבילהלהלהלהללה

איזה כיף, מייד חיפשתי אם יש טלפון (ולא היה..) להודות לגמדה המופלאה, שרקחה לי חבילת פינוקים מיוחדת
הלא היא daldan המופלאה!!! תודה.. היו שם מגנטים מתוקים למקרר ועליהם שתי יפהפיות הדור, היתה שם תמונהמעוטרת של השתיים שלי
היו שם סבונים להנעים לי אמבטיותי (הנדירות והאהובות כ"כ) היתה חבילת עוגיות להנעים את בטני, מן חבילת פינוקים שכולה שלי. איך שהיה לי כיף לקבלה.. תודה שוב, נהניתי.

daldan

New member
תהני ../images/Emo25.gif איזה כיף שקיבלת...

לא חשבתי לרשום את הטלפון. אבל ההודעה שלך כאן משמחת אותי לא פחות.

ראיתי את המסגרת של התמונה

ואני גם ממש אהבתי אותה. גמד יקירה שלי, אתמול קיבלתי פתק בדואר. היום קיבלתי את התעודת זהות שלי (בשביל הקטע אני רק אספר ששכחתי אותה במשרד רוה"מ בירושלים....) והיום הדואר פתוח אחה"צ ככה שאלך להביא אותה.... וכל היום אני כבר סקרנית.

ושלא תחשבי שאתמול היה לי זמן...

הדואר נמצא כל כך קרוב אלי - ואם זאת כל כך רחוק ממני. לכי תשכנעי שני ילדים לעשות טיול לדואר. אני כבר כל כך מסוקרנת. הבטחתי לעצמי שמחר אחה"צ - לא מעניין אותי כלום אני בדואר!!!!!

אלינה12

New member
קיבלתי פתק לדואר!../images/Emo30.gif

אני מתה מסקרנות, אבל אצטרך לחכות עד מחר. מחר אני אספר מה קיבלתי! שיהיה המשך ערב נעים!

אני כבר יודעת....../images/Emo8.gif נה נה נה נה נה

מקווה שזה יביא לך קצת צבע לחיים, וספציפית הפריט באריזה הורודה (בלי להסגיר פרטים- אבל לא זול בכלל- שלא תחשבי לזרוק אותו באיזו פינה) נבחר לך במיוחד בתקווה שיזכיר לך את אילת והים.... מקווה שזה יאיר לך את היום.

Keren 26

New member
מצטערת שרק עכשיו אני עונה .

תודה רבה לך שהיית הגמדה שלי.

יקירה יקירתי...

החבילה עדיין אצלי שבוע עמוס (אי אפשר לקבל פעם בשבוע יותר מ 24 שעות ביממה) וגם הדואר אצלינו בשביתה ולכן רק ביום חמישי החבילה אלייך תדרים...

rnati

New member
../images/Emo160.gif זה בסדר גמור

אני בדרכי לאמסטרדם, אחזור ביום שני בלילה מאוד מחכה לקבל אותה כשאחזור, מה שעושה את המישלוח חמישי למצוין. בדיוק בזמן

למעלה