שרשור געגועים לאנה

TheCharm

New member
שרשור געגועים לאנה ../images/Emo7.gif

הדמות הכי חמודה, טובת-לב ומתוקה שהייתה לפחות ב-2 העונות הראשונות של הסדרה. אחרי שראיתי את פרק 1.08 היום שוב פשוט לא יכולתי לעצור מעצמי. ווי וואנט אוור אנה באק!

TheCharm

New member
אני לא יודע אם זה כדאי

כאילו, געגועים געגועים, אבל אם יחזירו אותה, הם עלולים למרוח אותה ו... יהיה מבאס...

Tinty

New member
ראה.

השחקנית שיחקה בתפקיד משני (המזכירה של הסוכן של הדמות הראשית) בעונה הראשונה, אבל אחרי שארי (המלך!) פיטר אותה, קשה לי להאמין שהיא תחזור. אבל עכשיו היא כבר לא מעניינת אותי בסדרה. הפרק של השבוע שעבר היה ממש גאוני, ואני מחכה בציפיה מרוטת עצבים לפרק של היום (אה, ול201 של DHW, ולArrested, ול'כריס' מחרתיים, ו'האוס', ו'פגישת מחזור', וFamily Guy, וPrison Break, ו..... טוב. מיציתי)

Aviad1987

New member
ארי בהחלט מלך ../images/Emo47.gif

אולי היא תחזור, לך תדע. בכל מקרה יש כבר עונה שלישית באופק (לא סגור על מתי היא עולה בארצות הברית אבל לפה היא בטח תגיד יחסית מהר אחר כך). 'כריס', לא הלהיב אותי במיוחד. אחרי שהבאזז הראשוני נשטף ממנו התגלתה קומדיה בנאלית, לא מי יודע מה מצחיקה ומשעממת. אני אראה כשיגיע לערוץ 2 מתישהו. אני אחכה שיס פלוס יביאו את 'איש משפחה' וארסטד, עם כמה שהאנגלית שלי יחסית סבבה אני מעדיף לראות עם תרגום כמו שצריך
וגם ב'עקרות' אני בקצב של יס. אבל אולי כשיגמר אני אתחיל ל*שיעות* ולראות מהר יותר ...

Tinty

New member
היא תגיע בקיץ לHBO.

הקיץ זו עונת הזהב של ערוצי הכבלים בארה"ב, משום שזו עונה מיובשת יחסית בערוצי הברודקאסט, ולרוב מריצים שם שידורים חוזרים. אביעד? לא אהבת את 'כולם שונאים את כריס'? אתה מרגיש טוב..? לדעת (כמעט) כל הבריות, וגם בני המשפחה שלי, 'כריס' מעולה. חוש ההומור של כריס רוק מבריק, והבאזז האדיר סביב הסדרה, ביחס לרשת בה היא משודרת וסוג הסדרה (סיטקום דור 3), המאוד לא מוערך בארה"ב (לצער כולנו!), לדעתי מוצדק. אם אהבת את ההומור המאוד לא שמרני ב'Family Guy', ואת 'Arrested', אין לי ספק שאם תראה אותה בצפיה חוזרת (ואם מחקת אותה, גש ל'Google Video' וצפה בה שנית. אין לי ספק שהיא תצחיק אותך הפעם. אם יהיו חיים אחרי הפיילוט, אין ספק שהסדרה קיבלה מקום מאוד מכובד ברשימה המאוד צפופה של הסיטקומים דור 3 האהובים עלי. DHW? ראיתי בשישי את הפרק של ראשון ב+yes, ובראשון ב21:15 ראיתי את שני הפרקים האחרונים מהעונה הראשונה. עכשיו, אני מנסה להשיג את 201 (שזכה, אגב, ליותר מ28 מיליון צופים בארה"ב. נתון מעולה לכל הדעות), וב"מזל טוב" הצלחתי להשיג עד עכשיו 1.1%, בעוד היום בצהריים הגעתי רק ל0.8%.

למעלה