שרשור גראמי 2016
טוב, אני לא יודע אם מישהו פה עדיין מכבד את הטקס הזה, אבל בכל מקרה - מה חשבתם על הטקס (למי שראה, או ראה חלק)?
מה חשבתם על הזוכים?
אני ממש לא מבין את הזכייה של טיילור סוויפט באלבום השנה, בלשון המעטה.
כאילו, טיילור, אני הולך לתת לך לסיים, אבל לקנדריק למאר היה את האלבום הכי טוב של השנה, אוקיי?
והאלבום שלה יצא ב-2014, וכאילו...וואט דה פאק? בכוח לתת לה פרסים?
את האלבום עצמו (1989) אני מודה שלא שמעתי, אבל לא אהבתי אף סינגל מתוכו (וגם לא שום סינגל אחר של טיילור סוויפט, לצורך העניין)
מחשבות נוספות:
קנדריק מלך.
מארק רונסון לאט לאט מקבל את תואר המלכות שכל כך מגיע לו כבר מזמן. כאילו, סוף סוף אנשים באמריקה מתחילים להבין עם איזה גאון יש להם עסק (כבר מזמן! כאילו, הבן אדם אחראי על כל מה שמדהים באלבום BTB של איימי, אוקיי? רק על זה מגיע לו פאקינג כוכב בהוליווד), ולתת לו את ההערכה שהוא ראוי לה.
קטגוריית ה-Best New Artist - הממ...מה אני אגיד לכם, אני לא חושב שהזכייה של מייגן טריינור מוצדקת (ובאופן מוזר היא הייתה הכי מוכרת מבין כל המועמדים השנה). למה דה וויקנד לא היה מועמד? ואל תגידו לי שהוא הוציא כבר אלבומים לפני 2016 ושטכנית הוא לא אמן חדש, כי זוטות מהסוג הזה אף פעם לא הפריעו לחברי האקדמיה של הגראמי.
כאילו, לא יודע. הקטגוריה הזאת כללה בעבר זוכים כמו הביטלס וטרייסי צ'אפמן, ובעבר הלא רחוק זוכים כמו בון איבר, איימי וויינהאוס ואדל. אני מרגיש שיש איזו מסורת מכובדת לקטגוריה הזאת (למרות ה"קללה" שמיוחסת לה) שצריכה להישמר, ואני לא בטוח שמייגן באמת הוכיחה את עצמה מעבר ללהיט אחד חביב מאוד ואחר כך כמה חיקויים יותר סתמיים שלו (בעיניי).
מה דעתכם?
למישהו יש כוח לפרסם את רשימת הזוכים המלאה, או לפחות בקטגוריות העיקריות?
טוב, אני לא יודע אם מישהו פה עדיין מכבד את הטקס הזה, אבל בכל מקרה - מה חשבתם על הטקס (למי שראה, או ראה חלק)?
מה חשבתם על הזוכים?
אני ממש לא מבין את הזכייה של טיילור סוויפט באלבום השנה, בלשון המעטה.
כאילו, טיילור, אני הולך לתת לך לסיים, אבל לקנדריק למאר היה את האלבום הכי טוב של השנה, אוקיי?
והאלבום שלה יצא ב-2014, וכאילו...וואט דה פאק? בכוח לתת לה פרסים?
את האלבום עצמו (1989) אני מודה שלא שמעתי, אבל לא אהבתי אף סינגל מתוכו (וגם לא שום סינגל אחר של טיילור סוויפט, לצורך העניין)
מחשבות נוספות:
כאילו, לא יודע. הקטגוריה הזאת כללה בעבר זוכים כמו הביטלס וטרייסי צ'אפמן, ובעבר הלא רחוק זוכים כמו בון איבר, איימי וויינהאוס ואדל. אני מרגיש שיש איזו מסורת מכובדת לקטגוריה הזאת (למרות ה"קללה" שמיוחסת לה) שצריכה להישמר, ואני לא בטוח שמייגן באמת הוכיחה את עצמה מעבר ללהיט אחד חביב מאוד ואחר כך כמה חיקויים יותר סתמיים שלו (בעיניי).
מה דעתכם?
למישהו יש כוח לפרסם את רשימת הזוכים המלאה, או לפחות בקטגוריות העיקריות?