שרשור גרביים וגם נעלי בית

shelycat

New member
שרשור גרביים וגם נעלי בית

אתן מתאימות את הגרביים למה שאתן לובשות? יש לכן גרביים אהובות במיוחד או שנואות במיוחד? אוהבות גרביים או שמא שונאות שכאלה? איזה סוגי גרביים אהובות עליכן? חוץ מזה לכבוד החורף שמגיע מחזירים את נעלי הבית לשימוש, יש לכן כאלה? איזה סוג (קיפי?פרווה?סבתא?בובות?פתוחות/סגורות/כפכף?)? לי יש כרגע נעלי בית פרווטיות וורודות עם בובת אי-יה החמור מפו הדוב כשעל הראש שלו יש כרית עם ציפור וכלוחצים בצד של אחת מהן הן מנגנות מין ציוץ ציפורים שכזה ורקום עליהן "mornings are for the birds" לי יש גרביים עם ציורי כבשים שאני מאוד אוהבת ושמתאימות למכנס פיג`מה עם כבשים שיש לי. חוץ מזה אין לי שום העדפה רצינית למרות שאני בהחלט שונאת לגרוב גרביונים וגרבי ניילון למינהן. עמית שונא לגרוב גרביים בכלל כי הוא טוען שזה מסובך נורא. וחוץ מזה ראיתי בלונדון גרביים (שהיו קצת יקרות לטעמי ולכן לא נקנו) שהטריק/.שוס שלהן הוא שהבוהן מופרדת משאר האצבעות ומותאמות להליכה עם כפכפי אצבע יפניים (הן נמכרות בחנויות מוג`י).

דפי26

New member
אני רואה שלכולן עלו הגרביים לראש

מתה על גרביים עם ציורים בעיקר פרות וכבשים יש לי ההממממממממווווווןןןןןן גרביים ואני לא יכולה לא לקנות שאני רואה זוג חמוד

danonit

New member
גרביים, אה?

באופן כללי - מעדיפה קיץ כשלא צריך גרביים, אחרת - רק לבנות. אני סובלת קצת מתסמונת "מכניים ברוגז עם הנעליים" - ומשתלדת לפתור את הבעיה בללבוש נעליים גבוהות אבל בכל זאת אם הגרביים מציצות אז שיהיו לבנות. בבית - רק גרביים, למרות שאני חושבת שכל הפרותיים נורא חמודים אבל כל פעם שהיו לי כאלה לא היה לי נוח ללבוש ולהוריד אותן אז אני דבקה בגרביים. גם אני שונאת את כל משפחת גרבי הנילון...

דפי26

New member
דנונית ראית שהקדשתי לך גרביים../images/Emo9.gif

אני גם מתה על נעליי בית רכות בחורף

danonit

New member
בדיוק בזמן ../images/Emo13.gif

כי דרכתי באיזו שלולית מים באמבטיה ונרטבו לי הגבריים שעליי! תודה!

סרינה

New member
גם לי יש שיגעון גרביים "קטן"

ואצלי הן בד"כ ממש לא מתאימות ללבוש - להיפך: אני מתלבשת בד"כ בצבעים שקטים וחלקים (שחור-בורדו-סגול), והגרביים שלי כמה שיותר משוגעות. כבשים אנגליות, צבעים מזעזעים, פסים ונקודות, בכל האורכים... לי דווקא אין התנגדות לגרביונים, בעיקר עם דוגמאות מעניינות (ע"ע SockShop). אני גם מאלה שהיו הולכות עם מיני וגרבי-ברך הרבה אחרי שזה יצא מהאופנה. אולי בחורף הזה זה יחזור? אם כי נראה לי שפילפילה במיני זה לא המראה הכי מושך בעולם...

Ronnie*

New member
אוהבת גרביים!

ואם אפשר חמודים עם ציורים ילדותיים (פו הדוב, כבשים, פרות, מה שיש). ואוהבת גם נעלי בית חמודות של חיות (אוקיי, אז אני קצת ילדותית
)

daldan

New member
אני מאד בנאלית עם הגרביים שלי

רובם שחורות או לבנות, יש לי עוד כמה בצבעים שונים.
אני מאד אוהבת גרביים עם ציורים, אבל משום מה אלה שקניתי לי לא נמצאות אצלי. (באמת כשאני חושבת על זה עכשיו אין לי מושג איפה הם) האמת שבשנה האחרונה קניתי רק גרביים בצבע אחד. וגרבים חצאיות לנעלי ספורט שלי. לגבי גרבי ניילון אני דווקא מאד אוהבת בעונות המעבר ובקיץ כשאני עם נגל סגורה, כי הם מחממות אותי (במסגרת ההקפאה
שעושים לי במשרד). ואפילו בחתונה הייתי עם כאלה, והצלם תפס אותי בכמה פוזות שממש רואים את החלק העבה יותר של הגרב (באיזור הברכיים) זה מאד משעשע, וקצת מגוחך.
נעלי בית יש לי פרוותיות עם כלב. וחוץ מזה יש לי את הכלב שלי שמחמם לי את הרגליים.

צילולה

New member
גרביים......./images/Emo151.gif../images/Emo187.gif../images/Emo163.gif

שנה שעברה קניתי מלא גרביים עם ציורים של גארפילד ושל תולעת (או נחש..) ושל עכבר חמוד ומה שיותר צבעוני יותר טוב!! נעלי בית.. היו לי נעלי בית של אי-יה שמאד אהבתי אבל הם נקרעו אז עכשיו יש לי עם בובה של אסקי סיבירי שגם ממש כיפיות, והכלבה שלי אוהבת לשחק איתן, ובנוסף יש לי נעלי קיפי.. היו לי גרביים שכבר עם חורים אבל אני עדיין מאד אוהבת, מלונדון שהן כמו כפפה. עם מקום לכל אצבע בנפרד...

שמופית

New member
אני מאוד אוהבת גרביים, אבל

כל הגרביים החמודים לא מתאימים לסגנון הלבוש שלי, כך שגם הפסקתי לקנות אותם. מה שכן, יש לי אוסף מכובד של גרביים עבים ומחממים לחורף, כאלה שאי אפשר להיכנס איתם לנעליים אלא רק להסתובב איתם בבית

על גרביים ונעלי בית....

אני אוהבת גרביים כמובן רק בחורף... ובמיוחד עם כל הציורים החמודים , הבעיה שזה לא הכי מתאים לי לעבודה, אז אני משתדלת יותר ללכת עם לבן או שחור. ונעלי בית, אני אוהבת את הפרוות של החיות, או סתם משהו סגור חמוד...

אתי@

New member
מדליקות ../images/Emo45.gif אני מתה על החמור הזה

(איך קוראים לו? אני כל הזמן שוכחת
)

למעלה