שרשור דברים קטנים שלא קשורים לכלום אבל קאנטרי

dolytush

New member
שרשור דברים קטנים שלא קשורים לכלום אבל קאנטרי

dolytush

New member
זה מדהים

כשהתחלתי לשמוע קאנטרי לפני כמה שנים, האנגלית שלי לא הייתה משהו בכלל. אפשר לומר שההאזנה הממושכת למוזיקה הזאת מאוד פיתחה לי את האנגלית ( הכפריים האלה יודעים לשלב מילים קשות). היום חזרתי על כמה שירים "ישנים", שבעבר פשוט היתי שומעת כי הם היו נעימים לאוזן, אבל לא באמת הבנתי מה הם אומרים שם
ככה שרוב השנים טעם השירים שלי התבסס בעיקר על לחן. כי שוב, כמעט ולא היה לי מושג מה משמעות הליריקס. עכשיו אני עוברת על שירים ישנים של שוגרלנד וליאן, מקשיבה באדיקות למילים ומבינה שהמילים פשוט מעצימות את השיר ברמה קטסטרופלית! אני נהנית לשמוע את השירים יותר משהייתי פעם. ואלה הן מעלליי להיום.

LeAnnDylan

Well-known member
את משהו את.

מתחברת לזה באיזשהו אופן. ז"א לא יצא לי להקשיב לשירי קאנטרי בתחילת הדרך בלי להבין את המילים. אם אהבתי שיר ישר חיפשתי את הליריקס שלו ואם לא הבנתי מילה ישר פתחתי אוקספורד אנגלי-עברי. מה שכן האנגלית שלי ממש מפותחת בזכות המוזיקה שלי. אני חושבת שעד כיתה י' בערך לא ידעתי בכלל אנגלית. הייתי ממש גרועה ומקבלת ציונים שנעים בין 20 ל-30. בסוף כיתה ט' המורה אמורה להמליץ על איזה יח"ל התלמיד מתאים. איכשהו הצלחתי לשכנע את המורה (בעזרת בוק ריפורט ממש מוצלח שהצלחתי לכתוב אותו כיוון שהוא היה מבוסס על ספר של מכושפות שמבוסס על פרק מהעונה הראשונה שראיתי ככה שלא טרחתי אפילו לקרוא את הספר ביותר מידי תשומת לב) לשים אותי ב-4 יחידות. לא יודעת איך זה היום כי אני יודעת שפעם לא היה 4.5 בכל מקום אבל היו 3, 4, 4.5 ו-5 יח"ל) לא רציתי להיות בהכי גרועים אז היא וויתרה לי ושמה אותי ב-4. כבר במחצית השנה של כיתה י' העבירו אותי ל-4.5 ובסוף י' המורה המליצה עליי ל-5 יח"ל. כשהייתי ב-י"ב המורה שהייתה לי בכיתה ז' חזרה ללמד אותי ואני בחיים לא אשכח שהייתה איזה פעם אחת שהיא אמרה לי "אם לומר לך את האמת, בכיתה ז' הייתי בטוחה שלא יצא ממך כלום" אני מניחה שהייתי אמורה להיעלב מזה או משהו אבל לקחתי את זה כמחמאה במיוחד בגלל שהיא ממש אהבה אותי בסוף והגישה אותי על ציון 100 והייתה מתעלפת על כל חיבור שהייתי כותבת ככה שהיה לי ממש כיף בשיעורים שלה.

blah blah story

New member
../images/Emo6.gif אותו דבר קרה לי

הייתי ב 3 יחידות ואז הקפיצו אותי ישר ל 5 זה המקצוע שהכי אהבתי וגם אצלי זה בגלל המוזיקה והטלוויזיה - כי הייתי רואה כל הזמן ערוצים בלי תרגומים..אז למדתי ככה אנגלית. ואם לא הייתי מבינה מילה תמיד הייתי בודקת אותה (יותר במוזיקה מאשר בטלוויזיה)

blah blah story

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif

זה כמו לגלות את השיר מההתחלה - ממש כיף
אבל, אני כמו דילן - אני חייבת להתחבר למילים בשביל לאהוב את השיר אבל הרבה חברות שלי דווקא הפוכות - הן מעדיפות לחן על פני ליריקס וכשאני מציקה להן על המילים הן מתעצבנות

LeAnnDylan

Well-known member
טוב יש לי איזה משהו לא קשור לכלום

כבר הרבה זמן אני מבטיחה לעצמי לנקות את החדר שלי וזה לא קורה אמרתי לעצמי שהיום זה היום ואז התחלתי במלאכת הניקיון וכדי שלא יהיה לי משהמם שמתי לי את הפלייליסט שלי באייפון כי לא היה לי כוח להדליק את המחשב. וככה אני גם שמה את האייפון בכיס והולכת איתו ברחבי הבית בלי להגיע למקומות בהם אני לא שומעת את המוזיקה מהחדר
בכל אופן חברים של אחי באו אליו כדי שהוא יגזם אותם והם יצאו לגינה שזה ממש מחוץ לחלון החדר שלי. פתאום אחד החברים שלו מציץ פנימה אומר לי שלום ואז אומר לי "אהה, מכאן באה המוזיקה, לא הבנתי מאיפה זה מנגן. תאמיני לי שאני אוהב את השירים האלה יותר ממך" בהתחלה לא באמת הבנתי מה הוא רוצה וחשבתי שהוא מסתלבט עליי כי היא כולו ערס מצועצע כזה (כל החברים של אחי כאלה) ואז בדיוק התנגן American Honey של ליידי אנטבלום והוא כזה "תגבירי קצת זה שיר טוב" משום מה זה ממש שעשע אותי

LeAnnDylan

Well-known member
כי היא חושבת שזה מהמם

ומפצירה באנשים שזה מטריד אותם ללכת לבהות בבובז שלה במקום

למעלה