חחח...
P PURPLE CHICKEN New member 24/8/02 #4 אווווף! זה לא פייר- לא יצאה לי שום תמונה מה-3 הראשונות!! מוטי, בולי- אתם לא אוהבים אותי???? חחח סתם! אבל תביאו לי מזל בתמונות הבאות!! כמה תמונות יש סה"כ??
אווווף! זה לא פייר- לא יצאה לי שום תמונה מה-3 הראשונות!! מוטי, בולי- אתם לא אוהבים אותי???? חחח סתם! אבל תביאו לי מזל בתמונות הבאות!! כמה תמונות יש סה"כ??
P PURPLE CHICKEN New member 24/8/02 #8 ../images/Emo13.gifזה נכון.... פעם (לפני איזה שנתיים...) הייתי באיזה יומולדת והיה בינגו ובהתחלה היה לי ממש חרא מזל אבל בסוף ניצחתי!!! חחחחח.... אז הכל פתוח!!! אההה ומה זה? אני היחידה כאן??
../images/Emo13.gifזה נכון.... פעם (לפני איזה שנתיים...) הייתי באיזה יומולדת והיה בינגו ובהתחלה היה לי ממש חרא מזל אבל בסוף ניצחתי!!! חחחחח.... אז הכל פתוח!!! אההה ומה זה? אני היחידה כאן??
א אשלי ומרי קייט New member 24/8/02 #11 לי ביינתים היה רק תמונה אחת וזהו ,ועוד עכשיו אני צריכה ללכת לשעה אני יחזור ב-5 אני מקווה שביינתים אף אחד לא יסיים !!! אז ביייי ביינתים ...
לי ביינתים היה רק תמונה אחת וזהו ,ועוד עכשיו אני צריכה ללכת לשעה אני יחזור ב-5 אני מקווה שביינתים אף אחד לא יסיים !!! אז ביייי ביינתים ...
א אני רואה כפול New member 24/8/02 #13 אוףףף אף פעם אין לי מזל במשחקים האלה!!! 5 תמונות ואף אחת מהן לא נמצאת בכרטיס שלי.... ארףףףףףףףףףףףף
P PURPLE CHICKEN New member 24/8/02 #14 זה לא פיירר... ../images/Emo7.gif לא יצאה לי עוד אף תמונה!! טוב אני הולכת לאכול ואחר כך אני אחזור- נקווה שאף אחד לא יסיים....
זה לא פיירר... ../images/Emo7.gif לא יצאה לי עוד אף תמונה!! טוב אני הולכת לאכול ואחר כך אני אחזור- נקווה שאף אחד לא יסיים....
I igurman New member 24/8/02 #16 לא יצאה לי אף תמונה... הייתם צריכים לצמצם את כמות התמונות, כי עם המון תמונות הסיכוי הוא מאוד מאוד קטן שתצא שורה או אלכסון..., (את כל הלוח אני לא מזכיר...)
לא יצאה לי אף תמונה... הייתם צריכים לצמצם את כמות התמונות, כי עם המון תמונות הסיכוי הוא מאוד מאוד קטן שתצא שורה או אלכסון..., (את כל הלוח אני לא מזכיר...)