שרשור דיסקים יד שניה!

מיץ פזי

New member
שרשור דיסקים יד שניה!

שימו לב, לקחתי את הרעיון לשרשור הזה מפורום רוק ישראלי, שגיליתי זה עתה, וזה שרשור ממש מגניב :) כל אחד יכתוב כאן את הדיסקים שהוא לא רוצה/יש לו עותק כפול/נתקע איתם וכו' ומוכן לתת, אם מישהו רוצה דיסק שמופיע או מחפש דיסק מסוים שיגיב גם ואז אפשר לעשות החלפות למיניהן וזה נשמע לי אדיר :) אז קדימה! כמה דיסקים שאתם לא צריכים אתם באמת מחביאים בבית שלכם....?

michelle1231

New member
וואי יש למישהו מוסיקה קלאסית?

אני ממש צריכה לחדש את המלאי. רעיון טוב ;)

מיץ פזי

New member
האמת שכן חח

לא חשבתי שזאת תהיה התגובה הראשונה אבל יש לי איזה שניים שאני לא שומעת.. אין התחייבות על איכות הנגנים יו נו..
יש לי את "הפלא של מוצרט" אוסף משולש של היצירות הגדולות של מוצרט עוד מוצרט- קונצ'רטו לחליל k.313, k.314 וקונצ'רטו לקלרינט k.622- שאני פשוט לא שומעת..

michelle1231

New member
^__^

נשמע טוב, מוצרט זה טוב. האמת שיש לי דיסקים שאוכל לתת לך בתמורה אבל אני לא יודעת אם תרצי, אם את לא רוצה זה בסדר :) אההמ אופציה א' היא הדיסק הישן של ריטה עם השירים הקלאסים והיפים שלה, הדיסק משנת 1986 אופציה ב' היא דיסק שנקרא "סיפור של חורף" שזה דיסק שכולל בתוכו שירים ישראלים שמדברים על חורף(אגב! בתוך הדיסק יש את השיר "כמו שיורד גשם" אבל הגירסה בלי רונה), הדיסק משנת 2000. ממ אז מה את אומרת? נראה לך?

חדוה הל

New member
פעם בחיים: ארבעה שירים

שמור היטב. לכל המרבה ב - מחיר, כרטיסי טיסה לאירופה, ES -135 (לא חשובה השנה, אם כי אין העומד בפני הוינטאג'), כל הדיסקוגרפיה של בוב דילן ודיויד בואי, כתבים גנוזים של ברנר ואייפון.

SheIIy

New member
דברי במספרים גברת...

בכמה את מוכרת..? (היית בכלל רצינית..?)

misheani

New member
אני מוכנה לקנות לך את כל הדיסקוגרפיה של מישהו

(זה נראה לי בין האופציות הזולות, לא?)

אווו יש לי!!

דיסק של בריטני ספירס שאני אשמח להעביר הלאה...לא נעים לי לזרוק אותו מצד אחד(מתנה לאחת הימי הולדת בעבר הרחוק-רחוק אני מדגישה~)...ומצד שני-לא נעים לי לראות אותו באוסף שלי...:) זקוק לבית חם רצוי עם גינה.מתאים למשפחה! :)

למעלה