שרשור דיסקים למסע

שרשור דיסקים למסע

אילו דיסקים לדעתכם יכולים לעזור לעשות את המסע?... לדעתי: יומן מסע-אביב גפן יותר טוב כלום מכמעט-עברי לידר מדפים- בית הבובות

R e A

New member
לעזור לעשות את המסע?

לא ממש הבנתי. אני במהלך המסע בזמני הפרטי, באוטובוס וכו' שמעתי את כל מה שיש לי באמפי. לא שמעתי דברים ספציפים במיוחד שהכנתי מראש. אבל בדיעבד, שירים שיכולים אולי לרגש עוד קצת וכדאי לשמוע שם, הם במקרה היו גם השירים ששמענו בטקסים, או סתם שניגנו ושרנו כל החבר'ה באוטובוס כשהיינו עצובים. השירים האלה התאימו לאווירה והם פשוט נחרטו לנו בתוך הראש ולא יצאו משם לעולם. שי גבסו - ארים ראשי יהודה פוליקר - אפר ואבק אביב גפן - יומן מסע אביב גפן - מליארד טועים אביתר בנאי - שער הרחמים שרית חדד - כשהלב בוכה חווה אלברשטיין - רקמה אנושית אחת אורי בן ישי - פרחים בחול

איולה22

New member
באמת מומלץ

להביא דיסקים למסע או MP - אותנו למשל אילצו להקשיב באוטובוס ליהודה פוליקר , וכמה שאני מכבדת אותו לפעמים זה פשוט היה יותר מדי מאולץ... בלי המוסיקה שלי הייתי משתגעת. ואתם יודעים מה? לא צריך להרגיש לא נעים או להקשיב למוסיקה מסויימת במסע. אני אחת בהאנשים שלקחו את המסע מאוד מאוד ברצינות, אבל צריך את ההפסקות הקטנות האלה באוטובוס, כשאתה מוקף באנשים 24\7 כדי להקשיב למה שאתה תמיד מקשיב...כל עוד זה לא מפריע לאחרים...

JuLiA S A

New member
../images/Emo168.gif אני חושבת ש

יכול להיות ששירים של יהודה פוליקר או אביב גפן יעזרו לעשות את המסע כמו שאמרת, אבל לדעתי גם צריך לדעת להתנתק מכל העצב בשלב מסוים, ולהקשיב למוסיקה שלך, שגורמת לך לחייך ולהרגיש טוב יותר. בשבילי המסע הייתה חוויה מאוד רצינית, ועם משמעות מאוד גדולה וחשובה. אבל תמיד כשהיינו בנסיעות הארוכות פשוט העדפתי להקשיב למוסיקה שלי, זה גרם לי לא להיכנס מאוד חזק לנושא (זה לא כל כך עזר, אני כבר חצי שנה אחרי המסע וזה עדיין הולך איתי לכל מקום...) אז ככה שלדעתי עדיף להקשיב לשירים שאתה אוהב... אה, אבל אם מדובר בשירונים (שאנחנו הכנו) לכל המשלחת ולשירה בצוותא (
), כמובן השירים /דיסקים שציינת הם מצויינים...

ganitav1

New member
עוד שיר מרגש..../images/Emo85.gif

ששמעתי במהלך המסע: שוטי הנבואה - קול גלגל

למעלה