שרשור דיסקים שעשו לכם את זה!

Marmaduke

New member
שרשור דיסקים שעשו לכם את זה!

אבל ממש...שכל אחד יביא לפה את הדיסק\דיסקים ששינו את חייו ונתנו לו בום רציני בראש (שימו תמונות שיהיה אטרקטיבי)...אני לא מדבר רק על פינק פלויד אלא כל דבר כמובן. אני יתחיל עם דיסק שלא הרבה מכירים לצערי ולכן לא יודעים מה הם מפסידים: The The - Dusk

Marmaduke

New member
טוב...האמת שיש המון...

אני ישים רק עוד איזה אחד.. stevie wonder - innervisions, songs in the key of life david bowie - ziggy stardust portishead - dummy deep purple - machine head Jeff Wayne - The War of the Worlds טוב די...נסחפתי...

אההמהמהמ....

pink floyd: the wall wywh the final cut darkside ויש עוד... Beatles: abbey road sgt. pepper revolver white album mmt ויש עוד... guns 'n' roses - use your illusion 1 simon & garfunkle bridge over.... singin' in the rain cabbarette ויש עוד......!

bugib

New member
גם אני רוצה

זה מתייחס בעיקר לתקופה, ולא רק לאלבום עצמו. Atmosphere - God Loves Ugly

OzzzzzY

New member
יש הרבה../images/Emo26.gif...

The Snow Goose
הדיסק שחסף בפני את עולם הפרוג המופלא (כן...פ"פ גם פרוג , אבל זה לא ממש אותו דבר)... In the Court of the Crimson King
אחד מאלבומי הפרוג הגדולים ביותר...ללא ספק קלאסיקה , היה לי קצת קשה להתחבר אליו בהתחלה , אבל כשהצלחתי לא ההצלחתי להפסיק לשיר את השירים , לזמזמם את המנגינות , ולחשוב עליו... Layla and Other Assorted Love Songs
מרגש ורומנטי...האלבום שחסף בפני את אחד הגיטריסטים הגדולים בכל הזמנים--->אריק קלפטון!!! Blind Faith
עוד אלבום נפלא שביסס את מעמדו של קלפטון כאחד מהגיטריסטים האהובים עלי... Pronounced Leh-Nerd Skin-Nerd
אחד מאלבומי הרוק הדרומי האהובים עלי...הרצועה האחרונה של האלבום היא סיומת ע-נ-ק-י-ת של האלבום!!!...(גם האלבום הבא שלהם נפלא) ... Leftoverture
גם לאמריקאים יש מה להציע בעולם הפרוג... וכמובן כל האלבומים של פ"פ , ל"ז , והביטלס....וגם ד"פ... זאת הייתה רשימה ממש מצומצת מאוד, יש עוד כמות גדולה במיוחד של אלבומים נפלאים במיוחד שלא הזכרתי...רשמתי בעיקר את אלה שעשו אצלי שינוי מסויים וחספו בפני סגנונות שונים של רוק... קצת קשה היה לבחור תמונה אחת מכל האלבומים הללו...אבל הסתדרתי בסוף...

אופיר 3

New member
קצת ישראלי מה יש

שלום חנוך-לא יכול לישון עכשיו אהוד בנאי-השלישי אביב גפן-המכתב וחוץ מזה- beatles-abbey road white album עלו והצליחו

XCLASS

New member
שלי:

In the Court of the Crimson King-מילה אחת:ע-נ-ק DARK SIDE-איך אפשר בלי הדיסק המצוין הזה יש לי את פול אבל לא אלבומים אלא שירים...

Norweign Wood

New member
כל דיסק של

פינק פלויד, האנפלגד של אליס אין צ'יינס, Tori Amos- From the Choirgirl Hotel דיסק פשוט אדיר, כל הדיסקים של הדורז שיש לי ויש עוד הרבה...

נימרודל

New member
כאלה שעשו תהפוכות בחיי:

wywh של פינק פלויד, הדיסק הראשון של פינק פלויד ששמעתי. אח שלי נתן לי אותו. זה מה שהוציא אותי מהאובססיה שהייתה לי לביטלס ופתח אותי בפני משהו קצת יותר מסובך. red / king crimson השירים המרגשים, המוסיקה והכל ביחד פשוט עשה לי רטט בלב, משהו שלא יכולתי להפסיק לחשוב עליו או להפסיק לשמוע במשך חודש בערך. thick as a brick / jethero tul אחרי ששמעתי את הדיסק, התחלתי לשמוע את כל הדיסקים שהיו לאח שלי של "טל" ואהבתי את הסגנון האירי/סקוטי שלהם, הקלילות. ועדיין זו מוסיקה מסובכת. a brave new world בעצם הדיסק הראשון נדמה לי ששמעתי של איירון מיידן, התאהבתי בעוצמה של המוסיקה. הרגשתי כאילו אני על הבמה שם איתם וכל לונדון ואחותה עומדים וצורחים על פי בקשתי. פשוט הדהים אותי. ואחרי זה גם שמעתי דיסקים של מטאליקה שאהבתי מאד.

PussyHell

New member
שלי

זמן קסם של יזהר אשדות וחמלה של חמי רודנר הם אלבומים בלתי נשכחים בשבילי.

PINK FLOYD FAN

New member
ושלייי

tommy-the who led zeppelin-cd4 dire straits-money for nothing pink floyd- suacerful of secrets + the wall

לאו דווקא

Tommy לא כל כך עומד במבחן הזמן, גם יחסית לאלבומים אחרים של המי. Who's Next הוא הרבה יותר קוהרנטי. אבל הפייבוריט שלי הוא The Who Sell Out דווקא. אחרים: Zen Arcade - Husker Du ובעצם כל האלבומים של הוסקר. Astral Weeks - Van Morrison Grievous Angel - Gram Parsons Exile on Main Street - Rolling Stones S/T - Stone Roses Good News for Modern Man - Grant Hart A Walk Across the Rooftops - Blue Nile ועוד רבים אחרים.

לפי סדר כרונולוגי

האמת היא שלכל תקופה בחיים שלי יש אלבום שנתן לי בום אני אנסה להיות קצרה וקולעת! the beatles -sgt.pepper's heart club band -magical mystery tour -abbey road the doors -the doors -waiting for the sun -morrison hotel pink floyd -DSOTM -WYWH -piper at the gates of dawn הבום הכי חזק בזמנו זה כמובן החומה uriah heep-demoned and wizards deep purple in rock אני בטוחה ששכחתי עוד הרבה אבל גם ככה הגזמתי....אז זה הכל להפעם

Guest2112

New member
כמה כאלה...

לפי ה-ABC
Drake, Nick - Pink Moon (כי לא מצאתי אלבום שמדבר אלי יותר) King Crimson - In the Court of the Crimson King Radiohead - OK Computer, Kid A Pink Floyd- Dark Side, Wish אפרת בן צור - צוללת (שגרם לי לגלות שיש עוד מוסיקה ישראלית מלבד ברי סחרוף ודוד ד'אור. ואפילו טובה.)

edlessme

New member
סדר כרונולוגי...

אז ככה... אני נכנסתי ממש רציני למוזיקה בערך בגיל 13 ומה שאז היה: beastie boys- ill communication green day-dookie ואט אט גיליתי להקות קצת יותר טובות... בגיל 15... nirvana- that black one... i forgut its name dire straits- brothers in arms pink floyd- the wall שנה שעברה הייתה ממממממממש שנה של גילויים של דברים חדשים ואלו האלבומים שהשפיעו (16): pink floyd-relics lou reed- tranceformer mike oldfield-tubular bells and ommadawn גזוז-גזוז ובחודש ויומיים שאני כבר בן 17 בינתיים: camel- the snow goose כוורת- פוגי בפיתה (איטס יור טוסטר!!) ואגב... אני שמעתי את ההתחלה של... לא זוכר משהוא עם קירקס של קינג קרימסון ומממממממש לא אהבתי.. אבל אני רואה המון המון אנשים פה שכותבים אותו... זה שונה? (מה שלא אהבתי היה בעיקר השינויים הפיתאומיים במיקצבים...)

OzzzzzY

New member
אאממ....

אני מניח שהתכוונת ל- In The Court Of The Crimson King .............. זה טבעי שלא אהבת את האלבום , כי זאת הפעם הראשונה ששמעת אותו (או את ההתחלה)...זה מסוג האלבומים שלא מתאהבים בהם מהשמיע הראשונה , כמעט לכולם לקח זמן מסויים להתרגל אליו ולהתחיל לאהוב אותו... גם לי לקח קצת זמן לאהוב אותו , בהתחלה הייתי בסוג מסויים של הלם מהאלבום , ולא ממש התלהבתי ממנו....אבל עם הזמן זה הפך לאחד מהאלבומים האהובים עלי...ולדעתי ולדעת הרוב זה אחד מאלבומי הפרוג הגדולים בכל הזמנים... אני בטוח שאם תיקח את הזמן , ותאזין לו בסבלנות ,גם אתה תתחיל לאהוב את האלבום הזה כמו כולם , והוא עשוי גם להפוך לאחד האלבומים החביבים ביותר עליך (אם אתה אוהב פרוג)...

edlessme

New member
הבנת חלקית

אני שמעתי דיסק של קינג קרימסון שהשם שלו הוא משהוא עם קירקס... גם הוא שר שם על קירקס בהתחלה... אני לא אהבתי את ההחלפות הפתאומיות האלה של מקצב וכלי בין אקט ואקט במופע (של הקירקס..) ומה ששאלתי הוא פשוט אם גם אין ת'א קורט אוף הוא כזה...

OzzzzzY

New member
אהה....

אין לי מושג...לא שמעתי את הדיסק הזה אף פעם...אבל לא זכור לי על החלפות פתאומיות במקצב ב"אין דה קורט..."

למעלה