שרשור דיסק אחרון שצרבת/קנית

Drorrrrrr

New member
שרשור דיסק אחרון שצרבת/קנית ../images/Emo60.gif

בקיצור שרשור כי משעמם פה בפורום: מה הדיסק האחרון שקנית/צרבת? הדיסק האחרון שקניתי היה הדיסק של רובי וויליאמס החדש, וקניתי אותו לפני שבועיים ככה..... ודיסק מצוין

Charmed by love

New member
../images/Emo15.gif

אמנם אמא שלי קנתה אותו לעצמה אבל זה רק אחרי שאני הבאתי את זה כדי לצרוב והיה לזה הגנה (דמאט!!!) the greatest hits של ווסט... ובאמת משעמם פה!!! ורובי הוציא דיסק באמת יפה....

mayjen

New member
ושלי...../images/Emo13.gif

פעם אחרונה שקניתי דיסק זה היה לפני חודשיים באיטליה, וזה בעצם היה 2 דיסקים:) אחד של - The Calling ואחד ושל- Tiziano Ferro האיטלקי השווה!!!

elknetld2kil

New member
שלי...

האחרון שקניתי - לייפהאוס - Stanley Climbfall האחרון שהורדתי - Stereofuse - Stereofuse ואת הדיסק החדש של Matchbox Twenty

Drorrrrrr

New member
שלי..... ../images/Emo60.gif

סתם משעמם לי הפורום הזה ממש לא זז אני בסוף אשתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

הממממ...../images/Emo110.gif

האחרון שקניתי הוא של קולדפליי- A rush of blood to the haed אבל זה עומד להשתנות ברגע שאקפוץ לחנות (כבר שבועיים אני מנסה ולא יוצא לי
) בקשר להורדות... דיסקים אני לא מורידה בשלמותם אלא רק תא השירים שאני אוהבת... האחרונים שהורדתי (אלה שעוד בקאזאה ולא הספקתי להעביר אותם) Always- bon jovi (מתוך crossroad) Mad world - Gary Jules (מתוך donnie darko) Nu flow- Big Brovaz (מתוך Big Brovaz) Voodoo Lady- Ween (מתוך dude where´s my car soundtrack) מאור כהן- טוב לנו יחד (מתוך אלבום עם אותו שם...) נראה לי שזה עונה על השאלה..

crazy4tc

New member
ושלי...

המממממ... אני כבר לא זוכרת! זה ממש רע!! יש לכם המלצה על דיסק בשבילי?

Hadar Mariano

New member
הדיסק האחרון... הממ...

הדיסק האחרון שממש קניתי היה Camino Palmero. חוץ מזה, אבא שלי הזמין לי את הפסקולים של המחזמר של באפי ובנות גילמור. אז אלו האחרונים. הדיסקים האחרונים שהורדתי היו של רובי, ג´סטין וכריסטינה. השיר האחרון שהורדתי הוא "Wild Horses" של The Sundays.

למעלה