Bajoran Preist
New member
שרשור דירוג סדרות המד"ב הגדול
חשבתי, למה שאנחנו, בתור טרקיז, לא נדרג את סדרות המד"ב והפנטזיה הטובות והגרועות של כל הזמנים? אז נכון, אנחנו קצת משוחדים בקטע של סטאר-טרק, אז ננסה לשמור על ראש אובייקטיבי. הדירוג יכלול רשימה מקיפה וכוללת של סדרות מד"ב מכל מיני סוגים, אבל לא פאואר-ריינג´רס, למשל.
אני חושב שנותיר בחוץ גם את כל הסדרות מבוססות הקומיקס, כמו אקס-מן, ספידרמן וכו´. הנה רשימה חלקית של סדרות מד"ב ופנטזיה, וכל אחד יכול כמובן להוסיף סדרות משלו: { מסע בין כוכבים מסע בין כוכבים: סדרת האנימציה מסע בין כוכבים: הדור הבא מסע בין כוכבים: חלל עמוק תשע מסע בין כוכבים: וויאג´ר אנטרפרייז בבילון 5 קרוסייד סטארגייט סליידרס("גולשים בזמן") תיקים באפלה זינוק לאתמול מנהרת הזמן באטלסטאר גלקטיקה פארסקייפ באפי קוטלת הערפדים אנג´ל הרקולס זינה הנסיכה הלוחמת סינבאד מכושפות first wave פרוייקט X שבעה ימים העולם האבוד אנדרומדה } אפשר לדרג את הטובות ביותר, הגרועות ביותר(התחרות כאן ממש קשה) או את כולן ביחד. אפשר להפריד בין מד"ב לפנטזיה, או לחבר, מה שבא לכם. (וממילא זה לא שאף אחד יקשיב ל"חוקים" שאני קובע). אני אתחיל מהדירוג שלי... הממ... אני רק רוצה לציין שלא צפיתי בכל הסדרות שציינתי ברשימה, ובחלק מהמקרים טוב שכך. אני אדרג מבין הסדרות שבהן כן צפיתי את הגדולות ביותר, לדעתי. חמש הגדולות, מד"ב בלבד: 1. מסע בין כוכבים: חלל עמוק תשע. לא ממש הופתעתם, נכון?
אין, אין, פשוט אין הסבר. זאת הסדרה הטובה מכולם. היא לא הראשונה, היא לא יצרה את סטאר-טרק, אבל אותה אני הכי אוהב. 2. מסע בין כוכבים: הדור הבא. המקום השני והמכובד ניתן לסדרה הזאת, בשל הבאתו של עולם סטאר-טרק לגדולה. לא צפיתי במקורית, ולכן אני לא יכול להגיב עליה. 3.בבילון5. בזכות הסאגה העלילתית המתמשכת שלא ראיתי כמותה בסדרת מד"ב אחרת. 4. מסע בין כוכבים: וויאג´ר. קשה, קשה... אני נקרע בין היותי טרקי לבין רצוני לנהוג באובייקטיביות. 5. סטארגייט. סדרה לא רעה בכלל. מפני שהסדרות שהתמזל מזילי לצפות בהן הן לא רבות במיוחד, זו זוכה למקום החמישי. גזעים "טרקיים" בזמן הווה, תיאוריה חביבה בקשר לאלים המצריים, בקיצור, הרוויחה את המיקום שלה. (לפני שניב הורג אותי- אני באמת מקווה שאני אוכל להכניס את אנטרפרייז לרשימה הזאת ביום מן הימים.) פנטזיה: 1. באפי קוטלת הערפדים. בלי ספק, סדרת הפנטזיה הטובה והמקורית ביותר שעלתה אי פעם למסך. בעיקר בזכות הכתיבה המעולה, שמתחרה אפילו ב..אהמ..סטאר-טרק.. אהם... אף אחד לא שמע אותי אומר את זה נכון? לאלו שכן- אמרתי מתחרה! לא עולה!
2. הרקולס. מה לעשות, הסדרה הזאת שפכה אור חדש על כל עניין הפנטזיה המיתולוגית, אז אני חייב לשם אותה במקום שני. 3. אנג´ל. סדרת הבת של באפי. עשויה להגיע לגדולה גם כן. זהו, אין לי עוד מה לדרג בפנטזיה. האמת היא שלא היו מספיק סדרות פנטזיה טובות, לפחות לא כאלו שאני מכיר, אבל אתם מוזמנים להביע את דעתכם. יאללה, להצביע! (אתם יודעים מה יהיה מצחיק? אם אף אחד לא יגיב לי בכלל...
)
חשבתי, למה שאנחנו, בתור טרקיז, לא נדרג את סדרות המד"ב והפנטזיה הטובות והגרועות של כל הזמנים? אז נכון, אנחנו קצת משוחדים בקטע של סטאר-טרק, אז ננסה לשמור על ראש אובייקטיבי. הדירוג יכלול רשימה מקיפה וכוללת של סדרות מד"ב מכל מיני סוגים, אבל לא פאואר-ריינג´רס, למשל.